تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 303 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من مشکل زیرنویس فارسی دارم همه ی مواردی که گفته شده رو انجام دادم ولی هنوز مشکل هست .در تنظیمات زیرنویس رو روی عربی تنظیم کردم ولی در tools گزینه عربی وجود نداره .مدل f4650 سری 6 هست
    با تشکر
    دوست عزیز
    و برای زیر نویس از اینجا و از نرم افزار گفته شده هم استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور عزیز. میخواستم بدونم در مورد مشکل بنده راهکاری پیدا نکردید؟؟(مشکل فارسی کردن تلوزیون ماهواره دار ال جی مدل LN540V )

من هنوز منتظر خبر شما هستم ، ایشاا... خوش خبر باشید

ممنون
    Last edited by amirhossein933; 23-08-2014 at 14:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

جناب متین پور عزیز بنده حاضرم هر هزینه ایی که لازمه برای این کار بپردازم فقط میخوام منوی تلویزیونم فارسی بشه.خواهش میکنم راهش رو پیدا کنید.

ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور عزیز بنده حاضرم هر هزینه ایی که لازمه برای این کار بپردازم فقط میخوام منوی تلویزیونم فارسی بشه.خواهش میکنم راهش رو پیدا کنید.

ممنون
    دوست عزیز
    بعد از جستجوی بسیار و مطالعه سایتهای مختلف نتیجه گرفتم که باید برای ورود به منوی مخفی حتما باید در حالت تلویزیون باشید نه چیز دیگر بعد با کنترول دست ساز و با همان روشهای مرسوم وارد منوی مخفی شده و تغییرات را اعمال می کنید.

نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN START
    همانطور که مشاهده خواهید کرد آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید

حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.

علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره

فایل ضمیمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

شرمنده فکر میکنم بنده رو درست به یاد نیاوردید!!
    (سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V

گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.)

جهت توضیحات و یاد آوری بیشتر:(سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شرمنده فکر میکنم بنده رو درست به یاد نیاوردید!!
    (سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V

گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.)

جهت توضیحات و یاد آوری بیشتر:(سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه)
    دوست عزیز
    آیا به این نکته توجه کردید.
    نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN START
    و در ضمن یکی از کاربرها در این پست مدل تلویزیون شما را دارد برایش پیام خصوصی بگذارید ببینید آن دوست مان چگونه وارد می شوند
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

ممنون. اما مشکل من ورود به منوی مخفی نیست فارسی کردن اونه که متاسفانه به دلیل قفل بودن گزینه های فارسی سازی این کار برام ممکن نیست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون. اما مشکل من ورود به منوی مخفی نیست فارسی کردن اونه که متاسفانه به دلیل قفل بودن گزینه های فارسی سازی این کار برام ممکن نیست
    دوست عزیز
    جواب شما را در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم.
    Last edited by matinpour; 24-08-2014 at 20:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

ممنون جناب متین پور عزیز.شما واقعا انسان با حوصله و پیگیری هستید.بخاطر پاسخگویی و متانتتون بی نهایت سپاس گزارم.ممنون از راهنمایی های خوبتون . باز هم اگر در این مورد خبر جدیدی بدست آوردید خوشحال میشم اگر بنده رو هم باخبر کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز خسته نباشید من تلویزیون سامسونگ اسمارت گرفتم چطوری وارد سروی منو مخفی بشم و منو فارسی رو فعال کنم و یا دیجیتال تلویزیون من مدل ua48h6400ar هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •