سلام.
میدونم اینجا جاش نیست.ولی اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
بازی شبیه ساز کشاورزی رومیخوام مثل جرمن تراک پولشو زیاد کنم.از دو نرم افزار استفاده کردم بازم نشد اگه یه سر به اونجا بزنید وراحلی پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
خیلی وقته منتظرم.
سلام.
میدونم اینجا جاش نیست.ولی اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
بازی شبیه ساز کشاورزی رومیخوام مثل جرمن تراک پولشو زیاد کنم.از دو نرم افزار استفاده کردم بازم نشد اگه یه سر به اونجا بزنید وراحلی پیشنهاد کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
خیلی وقته منتظرم.
سلام.
ببینید دوست عزیز اگه مثل جرمن تراک باشه
قسمت My Documents بعد برید توی فولدر بازی که اونجا اومده داخل اش برید یه فایل به نام confingکه اون رو با wordpad باز کنید بعد این تغییرات رو انجام بدید
uset g_minicon "0"
uset g_console "1"
uset g_trackir "1"
uset g_developer "1"
بعد داخل بازی کنسول رو باز کنید و cheat money رو بزنید![]()
دیدم تاپیک خوابیده
گفتم یه عکس از کامیون جدیدم بزارم دل بچه هارو بسوزونم
کسی خواست بگه براش لینک اش رو بزارم![]()
خب آخه اینقدر وعده سر خرمن واسه واسه اومدن یورو 2 میاد بچه ها دیگه خسته شدن از این بازی منتظر اون هستن
![]()
نیازی به این کارا نیست سیو بازی رو با notepad باز کنید یه گزینه ای داشت فکرکنم account money یه همچین چیزایی بعد جلوش یه عدد بود که مقدار پولت رو نشون میداد اونو میشد تا هر چقدر که بخوای زیادش کنی
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
من یکی که خسته شدم ، ویدیو از ETS 2 نگاه کردم امکانات اونو دیدم این یکی دلمو زد .حالا اونم که نمیاد فکر کنم همه جرمن تراک بازا افسردگی مزمن گرفتن .![]()
سلام
من این بازی رو دانلود کردم ولی اجرا نکرد رفتم خریدمش ولی الان کلا آلمانی نوشته اون دو تا فایل تو صفحه ی اول رو که واسه انگلیسی بود گرفتم ریختم تو مد الان بازم آلمانی چیکار کنم؟
سلام
ببینید از اینجا میشه زبونش رو تغییر داد
![]()
عجب چیزیه ....
لینکشو لطف میکنی؟![]()
حدود 5گیگ مد دارم جدیدا دارم مرتبشون میکنم با عکساشون جدا میکنم
اگه بازم مد خفنی بود توشون
میزارم
اینم یه لینک مستقیم از همین مدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)