سلام
از زدن پست های سوال که کجا میفروشند و ... خودداری کنید ! با این پست های الکی پست های مفید دیده نمیشند !
در ضمن نسخه های ناقص زیاده !
به عنوان مثال دیروز در ایلام نسخه 4 گیگی این گیم دیده شده ! به نظر من بهتره صبر کنید ! و پست های الکی ندید !
سلام
از زدن پست های سوال که کجا میفروشند و ... خودداری کنید ! با این پست های الکی پست های مفید دیده نمیشند !
در ضمن نسخه های ناقص زیاده !
به عنوان مثال دیروز در ایلام نسخه 4 گیگی این گیم دیده شده ! به نظر من بهتره صبر کنید ! و پست های الکی ندید !
دوستان کسی نسخه همین سایت را نخریده؟
آیا کامله؟
نسخه کامل بازی دانلود شد حدود 13.5 گیگ هست .
حیف به سیستمم نمیخوره !
یه سوال حیاتی ! من که رمم 2 gig هست بازی رو تو کودوم ویندوز بیارم بهتره ؟!
Win xp sp3 یا vista sp 1 هر دو نصبه .
میخوام بدونم اگه بازی رو تو ویستا نصب کنم تو xp همون بازی اجرا میشه یا باید جدا نصب شه ؟!
دوستان از زدن پست هایی مثل روی این سیستم من اجرا می شه یا نه جدا خودداری نمایید. اسپم نکنید
مثال :
روی سیستم من بازی اجرا می شه یا نه ؟!!
cpu ?@QE?desdwa
Vga .sdajflkd
Ram al;sd
!!!!
مدیران محترم
فکر نمیکنن اینجا شده شبیه chat room ?
همش دارن spam محض میدن
سرعت بالا رفتن صفحات از این spam ها اسف بار بالاست
بهتره یک نظارتی بشه
این بحث های چند تا dvd و چند تا cd و system requirements میشه تو profile ها هم مطرح بشه
کسی که بازی رو گرفته یا میخواد بخره ولی نمیدونه چه جوریه اینجا به هیچی جز هدر رفتن account اینترنت نمیتونه برسه با این وضع
دوستان مراعات کنن
شما راحت باش
سیستمهای ultra high نتونستن ازش 60 تا بگیرین (البته هیچ بازی با فریم 100 وجود نداره!!! بچه ها رو گمراه نکن)
شما اگه با این سیتموتون 5 تا هم بگیرید غنیمته!!!!!!
بله کاملا تایید می شه
مخصوصا system requirements
می پرسن تو سیستم من اجرا می شه
جالبه توی تهران میگن که غیر مجازه ولی تو مشهد اصلا تو سعدی کسی به این چیزا گیر نمی ده و مجازه
دوستانی که مدعی هستند این بازیو p30world اورده کجا زده که ما نمی بینیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)