خوب عزیز من بیکاری همه رو نقل قول میکنی . دستم خسته شد از بس این عتیقه رو چرخوندم![]()
خوب عزیز من بیکاری همه رو نقل قول میکنی . دستم خسته شد از بس این عتیقه رو چرخوندم![]()
اقا یه سوالی دارم خواهش میکنم سریع پاسخ بدید
وقتی استارت را میزنیم و جهت را تغییر میدهیم صفحه ای با عنوانearnings and expensesباز میشود چهار فصل را کشیده و جلوی هر فصل خطی دراز است که به دو بخش از وسط تقسیم میکند. نیم خطی با رنگ سبز و نیم خطی با رنگ قرمز من هر کار میکنم رنگ سبز جلو میره ولی رنگ قرمز ثابته خواستم بدونم چیکار باید بکنیم تا اون خط قرمز پیشروی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام من تا به حال 10 بار اين بازي كردم ولي نه از شهر خبري بود نه حوضچه بزرگ تركمان ذغالي نه 3 تا سگ
اين ميزان سود و ضرر شما را نشان مي دهد
من با هك كردن تا سال 99 باز ي كردم هيچ اتفاق خاصي جز چند تا عكس كه بعدا مي گذارم
كسي مي خو اد بارون را هك كند براي اين كار بايد از artmoney روزهاي باراني شماره 1 را سرج كنيد افتابي 0 وبرفي 2 را سرج كنيد
براي هك كردن زمان بازي بايد زمان ثابت باشد مثلا داخل خانه وبعداز ساعت در ضمن ساعت بازي از0 تا 23 است ولازم نيست دقيق بازي سرج كنيد
ببخشید..اشتباهی وارد شدم........ولی حالا بحث چیه.بازی............
سلام من یک چیزه جدید فهمیدم اگه میخواین گلخونتون خراب نشه باید 4 طرف گلخونتون چوب lumber بگذارید و یک چوب هم در وسط ( مرکز )
اگه سگ را توي گلخونه بزاري خراب نمي شه
كسي نيست به گه چه طوري عكس بازي بزرام
اگه هروز به ماهي فقط 1 غذا بدهيد تعداد هر هفته زياد مي شه
با هك روزها شما مي توانيد به هر فصلي كه مي خواهيد بروي
شما میتونید همه اینها رو توی یه پست بدید لطفا اسپم ندید
اگه سگ تو گلخونه باشه بازم گلخونه خراب میشه هر چی میشنوی باور نکن.تنها راهش که گلخونه خراب نشه همون بود که گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)