تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 284 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من بین دو مدل ریش تراش گیر کردم . اگر کسی به طور دقیق اطلاع داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم .

مدل AT890/20 و مدل PT870

اینو میدونم که AT890 ضد اب هست و PT870 نیست . این قابلیت برام مهم نیست . کدوم قویتر و بهتر هست ؟؟؟ اصلاح زیر گردن با کدوم بهتره ؟؟؟
    امیر عزیز، مدل 890 از باتریهای قدیمی بهره میبرد که با ۸ ساعت شارژ اجازه ۴۰ دقیقه استفاده به کاربر میدهد، در صورتی که در مدل ۸۷۰ باتری با ۶۰ دقیقه شارژ، ۵۰ دقیقه سرویس میدهد و کاربر اجازه اصلاح صورت هنگام شارژ شدن نیز دارد. بنابراین از لحاظ باتری برد با ۸۷۰ است. از کیفیت اصلاح آنها آگاهی دقیقی ندارم.

2. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

واسه مشکل چرب بودن صورتم چی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام
    قبل از اصلاح باید صورتتون رو با یک صابون باکیفیت بشورین مثل نیوآ یا چیز دیگه
    اگر صورتتون پوست مرده ب"ضخیم هم داره باید با دستکش زبری که برای استحمام استغفاده میشه و آب ولرم و صابون بشورین
    اگر بعد از شستشو پوست میسوزه پس زیاد میسابین , زیاد فشار میدین و شستن رو بیش از حد طول میدین
    این کار از جوش زدن بعد از اطلاح هم جلوگیری میکنه البته ماشین هم باید ضد عفونی بشه . بعد از اصلاح هم نباید دست آلوده به پوست بخوره و یا روی بالشی بخوابین که مدتهاست شسته نشده
    الکل زدن به پوست ضرر داره و باعث خشکی پوست میشه
    مشکل جوش زدن , بعد از چند ماه برطرف میشه چون پوست ضخیم میشه و مصونیت پیدا میکنه و باکتریها نمیتونند برند زیر پوست
    اگر مشکلی جز چرب بودن نداره پس فقط با کمی صابون و آب ولرم و بدون دستکش بشورید گرچه چند روز یک بار شستن پوست با آب ولرم و صابون و دستکش مفید هست برای برداشتن سلولهای مرده و باز شدن روزنه های پوست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

من یک سوالی رو چند روز پیش مطرح کردم و یکی از دوستان هم جوابی دادند . اما جواب دقیق سوال من نبود و برای همین دوباره مطرح میکنم .

من بین دو مدل ریش تراش گیر کردم . اگر کسی به طور دقیق اطلاع داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم .

مدل AT890/20 و مدل PT870

اینو میدونم که AT890 ضد اب هست و PT870 نیست . این قابلیت برام مهم نیست . کدوم قویتر و بهتر هست ؟؟؟ اصلاح زیر گردن با کدوم بهتره ؟؟؟

توجه :::: یکی AT هست و دیگری PT

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام

من یک سوالی رو چند روز پیش مطرح کردم و یکی از دوستان هم جوابی دادند . اما جواب دقیق سوال من نبود و برای همین دوباره مطرح میکنم .

مدل AT890/20 و مدل PT870

ممنون
    امیر عزیز، پیشنهاد میکنم ویدیو بررسی آنها را در گوگل سرچ کنی، ضمنا بخش نظرات وبسایت های فروش آنلاین چون آمازون هم میتواند تو را در تصمیم گیری کمک کند. در نمونه های ایرانی این وب سایتها اطلاع دقیقی وجود ندارد.

6. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    من بین دو مدل ریش تراش گیر کردم . اگر کسی به طور دقیق اطلاع داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم .مدل AT890/20 و مدل PT870اینو میدونم که AT890 ضد اب هست و PT870 نیست . این قابلیت برام مهم نیست . کدوم قویتر و بهتر هست ؟؟؟ اصلاح زیر گردن با کدوم بهتره ؟؟؟
    ممنون
    سلام

بنده حدود 12 سال پیش یه براون سری 4 خریدم حدود 50 تومن (اون موقع یعنی حدود 150 تومن الان) . هنوز مثل رخش رستم داره میدوه !!! با باتری خودش که آخ هم نگفته , فقط هم 3 بار توریش رو عوض کردم
    کارش هم عالی عین گل قالی

بیخودی نرید دنبال مدلهای مدرن که میگن ضد آبه و خودش خودش رو تمیز میکنه و کامپیوتریه و اِلِه داره و بِلِه داره و قیمتهای بالائی داره
    تمیز کردن ماشین با یک برس 1 اینچی نقاشی و رنگ خیلی ساده هست
    دو هفته یک بار هم توری و تیغه اش رو توی محلول آب گرم و مایع ظرفشوئی میشورم و میذارم کاملا خشک بشه بعدش با گوش پاک کن بهش روغن زیتون میزنم یا هر روغن آشپزی دیگه و پایه ی تیغه رو هم ماهی یک بار گیریس میزنم

مراقبش هم بودم که از دستم نیافته , قبل از اصلاح صورت رو میشورم و موقع اصلاح خیلی فشار نمیارم . ریز گردن رو هم عالی اصلاح میکنه البته با کشیدن پوست و حرکت ماشین عکس خواب مو
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-06-2016 at 20:13.

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ferarri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

اقا من ی ریش تراش میخام که از ته نزنه..قیمتش مهم نیست برام فقط خوب کار کنه

خودم بین مدلهای پاناسونیک er1611 و er1511 و موزر chromstyle pro گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

بنده حدود 12 سال پیش یه براون سری 4 خریدم حدود 50 تومن (اون موقع یعنی حدود 150 تومن الان) . هنوز مثل رخش رستم داره میدوه !!! با باتری خودش که آخ هم نگفته , فقط هم 3 بار توریش رو عوض کردم
    کارش هم عالی عین گل قالی

بیخودی نرید دنبال مدلهای مدرن که میگن ضد آبه و خودش خودش رو تمیز میکنه و کامپیوتریه و اِلِه داره و بِلِه داره و قیمتهای بالائی داره
    تمیز کردن ماشین با یک برس 1 اینچی نقاشی و رنگ خیلی ساده هست
    دو هفته یک بار هم توری و تیغه اش رو توی محلول آب گرم و مایع ظرفشوئی میشورم و میذارم کاملا خشک بشه بعدش با گوش پاک کن بهش روغن زیتون میزنم یا هر روغن آشپزی دیگه و پایه ی تیغه رو هم ماهی یک بار گیریس میزنم

مراقبش هم بودم که از دستم نیافته , قبل از اصلاح صورت رو میشورم و موقع اصلاح خیلی فشار نمیارم . ریز گردن رو هم عالی اصلاح میکنه البته با کشیدن پوست و حرکت ماشین عکس خواب مو

سلام

من خودم هم حدود 9 سال پیش یک براون خریدم 80 تومن ( فکر کنم سری 5 بود مدل 5875 ) . هم با برق کار میکنه هم شارژ . نه توریش مشکلی پیدا کرد نه به این حیوون !!! بیچاره یک قطره روغن زدم . منتها از ته نمی زنه . یعنی اونجوری که صورت مثل ایینه بشه نیست . برای همین دنبال یک ریش تراش دیگه هستم . خوشبختانه !!! از اون پولها هم ندارم که بخوام بالای یک میلیون تومن خرج کنم . یک چیزی تا زیر 350 تومن که کارم رو راه بندازه . فعلا که نظرم روی AT890 هست . تا ببینم چی پیش میاد .
    Last edited by amir111111111; 25-06-2016 at 00:39.

داره خودمونی میشه ferarri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

اقا من ی ریش تراش میخام که از ته نزنه..قیمتش مهم نیست برام فقط خوب کار کنه

خودم بین مدلهای پاناسونیک er1611 و er1511 و موزر chromstyle pro گیر کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون
    کسی نیست جواب منو بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برای ضد عفونی و تمیز کرن تیغه های ریش تراش از چه ماده ای باید استفاده کرد ؟

چه الکلی رو پیشنهاد میدید ؟ یا هر ماده دیگری را ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

برای ضد عفونی و تمیز کرن تیغه های ریش تراش از چه ماده ای باید استفاده کرد ؟

چه الکلی رو پیشنهاد میدید ؟ یا هر ماده دیگری را ؟
    در صورتی که قابلیت شستشو دارد، از صابون مایع و در غیر اینصورت تیغه و توری را در ظرف محتوی آب صابون قرار بده.

14. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •