تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 1185 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راستی بازم ایده جدید برای بحث:
    من چند وقتیه یه سوال فلسفی در قبال عطرا برام به وجود اومده و اونم این که آیا به نظر شما ادلکنا حقیقتا تاریخ مصرف دارن؟؟
    مثلا همین ادکلن Presence که امروز خریدم از لحاظ تاریخ مصرف درج شده روی محصول الان دیگه کاملا منقضی شده اما کلا کوچکترین تغییری نداره و کاملا تازه و بدون تغییره...پس قضیه چیه که روی ادکلنا تاریخ مصرف میزنن؟؟
    اصلا یه موردی که هست اینه که الکل به عنوان یک جزئ اساسی ادکلنها خودش یه ماده نگه دارنده است و به تنهایی میتونه تا 10 سال عمر ادکلنه تضمین کنه.پس قاعدتا فکر نمیکنم ادکلنا تاریخ مصرف خاصی داشته باشن مگه زمانی که بر حسب تاثیرات بیرونی بوش به طور فاحش تغییر پیدا کرده باشه
    دقیقا همون تاثیرات بیرونی!

اگه برچسب ایرانی بچسبونن که اصلا هیچی ولی اگه خود شرکت سازنده رو جعبه یا شیشه بزنه اون چیزیه که

تضمین شرکت هست نه این که حداکثر تاریخ واسه استفاده (یه چیزه شبیه به این گارانتی هایی که می بینیم!)

واسه سالم موندن هم یه جای تاریک با دمای حدود 20 درجه یه جای ایده آل هست برای تگهداری عطرها... مثل

همین کمدهایی که هممون داریم (البته واسه تابستون باید یه فکری کرد)... اگه این جوری نگهداری بشه تا 10 سال

هم می مونه... نگهداری عطر تو یخچال هم روش مسلما جالب نیست چون بعد از یه مدتی فقط بوی الکل عطر

می مونه و رایحه از بین می ره به مرور زمان
    سلام دوستان
    یه سوال دارم .من که گیج شدم. می خوام یه ادکل givenchy blue label بخرم رفتم هایلند میگه 70
    تو سایت واسالان زده 54 تومن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو سایت عطر افشان زده 66 تومن
    کد:
    و تو سایت تهران پرفیوم زده 51 تومن
    کد:
    سایز همه یکی هست
    با فرض 4-5 تومان پیک هم که تو سایت ها باشه باز خیلی فرقه قیمت هست. به نظرتون از هایلند بگیرم یا از این سایت ها؟
    این تغییرات قیمت دلیل زیاد داره!

اولا این سایت ها که خیلی هاشون قیمتا یه روز نمیشه - بعضی جاهای باکلاس هم با توجه به اسم و رسمی که

در می کنن! قیمتاشون احتمال این که بالاتر از جاهای دیگه باشه زیاده (شاید اون هایلند که می گی این جوری باشه)

اگر هم از سایت های فروش اینترنتی باشه و فعال که خوب مدام قیمت سایت های خارجی رو چک می کنن و با

توجه به گرونی هایی که در اون ور اتفاق می افته اینا هم قیمتاشون رو می برن بالا! ولی خودشون شاید 2سال

قبل تو ارزونی اون جنس رو گرفته باشن... این جا باید زرنگ باشی جاهایی رو پیدا کنی که قابل اطمینان هستن ولی

همچنان به قیمتای قبلی عطر می فروشن! (پیدا میشه تو تهران که حتما)

یه پیشنهاد تا جایی هم که امکان داره عطر رو حضوری بخری تو ایران بهتره

2. 5 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

دوستان کسی این wonderwood تست کرد ؟ قیمت چنده ؟ ماندگاری و پخش بو و کلا چه بویی میده ؟

4. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

دوستانی که تق هرمس دارن بغیر از موندگاری فرق دیگه ای بین EDT و EDP وجود داره ؟
    میشه گفت بوهاشون باهم فرقی داره یانه؟

6. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دقیقا همون تاثیرات بیرونی!

اگه برچسب ایرانی بچسبونن که اصلا هیچی ولی اگه خود شرکت سازنده رو جعبه یا شیشه بزنه اون چیزیه که

تضمین شرکت هست نه این که حداکثر تاریخ واسه استفاده (یه چیزه شبیه به این گارانتی هایی که می بینیم!)

واسه سالم موندن هم یه جای تاریک با دمای حدود 20 درجه یه جای ایده آل هست برای تگهداری عطرها... مثل

همین کمدهایی که هممون داریم (البته واسه تابستون باید یه فکری کرد)... اگه این جوری نگهداری بشه تا 10 سال

هم می مونه... نگهداری عطر تو یخچال هم روش مسلما جالب نیست چون بعد از یه مدتی فقط بوی الکل عطر

می مونه و رایحه از بین می ره به مرور زمان

این تغییرات قیمت دلیل زیاد داره!

اولا این سایت ها که خیلی هاشون قیمتا یه روز نمیشه - بعضی جاهای باکلاس هم با توجه به اسم و رسمی که

در می کنن! قیمتاشون احتمال این که بالاتر از جاهای دیگه باشه زیاده (شاید اون هایلند که می گی این جوری باشه)

اگر هم از سایت های فروش اینترنتی باشه و فعال که خوب مدام قیمت سایت های خارجی رو چک می کنن و با

توجه به گرونی هایی که در اون ور اتفاق می افته اینا هم قیمتاشون رو می برن بالا! ولی خودشون شاید 2سال

قبل تو ارزونی اون جنس رو گرفته باشن... این جا باید زرنگ باشی جاهایی رو پیدا کنی که قابل اطمینان هستن ولی

همچنان به قیمتای قبلی عطر می فروشن! (پیدا میشه تو تهران که حتما)

یه پیشنهاد تا جایی هم که امکان داره عطر رو حضوری بخری تو ایران بهتره
    يكي از جاهاي خيلي خوب كه هنوز همون قيمت قديم ميفروشه و واقعا آدم با وجدانيه همون مغازه گل افتابگردان بوستان پونكه...البته جاش هم خيلي پرته توي بوستان و دقيقا ته راهرو ها روبروي ويترين فروشگاه شهرونده...
    در مورد اين دماي 20 درجه كه گفتي مطمئني؟؟؟
    جايي خوندي يا از كسي شنيدي؟؟
    من خودم با نگهداري تو يخچال موافق نيستم اما به نظرم دماي خنك از 5 تا 10 درجه در حدي كه شيشخ عطر كاملا هميشه خنك باشه براي نگهداري عطر عطر خيلي بهتره...در مورد الكل كه دمال انجمادش منفي 400 درجه است و در مورد مواد معطر هم چون مقداريشون طبيعيه و مقداريشون هم شيميايي دماي خنك براي نگهداري به حفظشون كمك ميكنه

8. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان کسی این wonderwood تست کرد ؟ قیمت چنده ؟ ماندگاری و پخش بو و کلا چه بویی میده ؟
    واندر وود همینه دیگه احتمالا؟

به نظر نمی یاد چیز لطیفی که باشه ولی احتمالا کار باکلاسیه (ظاهرش که خوبه اگه باطنش هم خوب باشه که...)
    يكي از جاهاي خيلي خوب كه هنوز همون قيمت قديم ميفروشه و واقعا آدم با وجدانيه همون مغازه گل افتابگردان بوستان پونكه...البته جاش هم خيلي پرته توي بوستان و دقيقا ته راهرو ها روبروي ويترين فروشگاه شهرونده...
    در مورد اين دماي 20 درجه كه گفتي مطمئني؟؟؟
    جايي خوندي يا از كسي شنيدي؟؟
    من خودم با نگهداري تو يخچال موافق نيستم اما به نظرم دماي خنك از 5 تا 10 درجه در حدي كه شيشخ عطر كاملا هميشه خنك باشه براي نگهداري عطر عطر خيلي بهتره...در مورد الكل كه دمال انجمادش منفي 400 درجه است و در مورد مواد معطر هم چون مقداريشون طبيعيه و مقداريشون هم شيميايي دماي خنك براي نگهداري به حفظشون كمك ميكنه
    والا من تهران نیستم ولی تهران هم به خاطر کار تا حالا اومدم اگه فرصت بشه اونجا هم می رم...

-----------

واسه جای عطر نه استناد خاصی ندارم... تو اینترنت هم هر کی یه چیزی گفته (7 تا 12 درجه - 12 تا 15 - 3 تا 10 - 66

درجه فارنهایت (تقریبا 18 سلسیوس) و ...) احتمالا هر کی هم اون چیزی که فکر می کرده درسته گفته

ولی مسلما باید جای خشک، کم نور (تاریک که چه بهتر) و خنک باشه... دمای یخچال هم اگه رو 3 تنظیم کنی

و با یه سنسور دقیق الکترونیکی بگیری می بینی بین 2 تا 5 معمولا نوسان داره که میشه همون 5 درجه ای که گفتی

که میشه دمای یخچال که خودت هم گفتی مناسب نیست؛ البته شاید به خاطر رطوبت هم گفته باشی که خب آره

محیط یخچال مرطوبه و دیگه همین مورد کلا نشون میده جای خوبی واسه نگهداری عطر نباید باشه...

بعد حالا شاید 10 درجه مناسب باشه ولی رسوندن دما به 10 ثابت بدون استفاده از یخچال تو خونه کار سختیه (البته

میشه از رطوبت گیر هم در یخچال استفاده کرد ولی یه یخچال جدا آدم بگیره واسه عطر آخه یه خورده....یجوریه!)

ولی نظر من رو خنک تر بودن از دمای اتاقه، کاری به بهترین بودنش ندارم ولی شدنی ترین کاره (تو زمستون که تو کمد

همون حدود 20 ه و تابستون هم میشه یه پنکه کوچیک کرد توش تا دما احتمالا به همون حدود برسه)

البته دیگه عطر باید تو 4 سال حداکثر مصرف بشه بعدشم که دیگه کسی که کلکسیون جمع می کنه می زاره تو

کلکشن دیگه یکم هم میزاره تهش بمونه واسه کلاس کار. (البته خود من تا الان تمام عطرا رو بعد تمومی ریختم دور

غیر یکیشون)

به هر حال تو خونه زیاد حساسیتی نداره مگه این که بره بالای 50-60 تا که دیگه آمارش از دست در بره...

تو انبار های ایران هم خدا رو شکر اصلا دماسنج جیوه ای به زور پیدا میشه چه برسه به دماسنج دیجیتالی کنترل

دما.

در کل بحثت هم جالب بود و هست
    Last edited by aminjigar; 29-11-2011 at 20:25.

10. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازشون میتونی عکس بزاری؟

چمپیون داریم ولی نه لامبورگینی چمپیون.(من نشنیدم خداییش باشه هم)

حالا عکس بزار شاید بشه پیداش کرد.
    لامبورگینی اینه. خودم گرفتم این عکس رو:

اون جنیفر آلومینیم که گفتم رو که عکسش رو ندارم.
    میخوام بدونم اصلا همچین عطری هست یا نه؟

12. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اینو دارم فقط میتونم بگم عالی و شاهکار پخش بو و موندگاری عالی من یه پاف میزنم تا 2 روز پیراهنم بو میده برخلاف دوستمون من میگم بوی خشنی نداره البته چون عطر نسبت به نوع پوست فرق میکنه موندگاری و بوش تست کنید خودتون
    Last edited by moli_ahmad; 30-11-2011 at 08:37.

14. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

من اینو دارم فقط میتونم بگم عالی و شاهکار پخش بو و موندگاری عالی من یه پاف میزنم تا 2 روز پیراهنم بو میده برخلاف دوستمون من میگم بوی خشنی نداره

آقا دمت گرم میشه بگی بوش چطوریه و شبیه به چیه - راستی چند خریدی ؟

16. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

لامبورگینی اینه. خودم گرفتم این عکس رو:

اون جنیفر آلومینیم که گفتم رو که عکسش رو ندارم.
    میخوام بدونم اصلا همچین عطری هست یا نه؟
    این که اصلا اسمه لامپورگینی هم اشتباه نوشتهقیمت چجوریه؟بو و ماندگاری چی؟

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من اینو دارم فقط میتونم بگم عالی و شاهکار پخش بو و موندگاری عالی من یه پاف میزنم تا 2 روز پیراهنم بو میده برخلاف دوستمون من میگم بوی خشنی نداره البته چون عطر نسبت به نوع پوست فرق میکنه موندگاری و بوش تست کنید خودتون

پست منو دوباره بخون دوست من...

این که چیزی که لطیف نیست لزوما خشنه، دیگه نظر شماست نه من؛ من یه چیزی مثه کنزو لئوپار رو می گم لطیف و یه

کاری مثه هی وود رو لطیف نمی دونم، ولی خشن که یه قول شما نیست و صد البته که بسیار هم مناسب استفاده

روزانه می دونم و خودم هم الان دارم استفاده می کنم (به نظرم بوی گل بوی یه سری از اسانس های چوب رو تو این

خفیف کرده)

در ضمن من یه عکس گذاشتم و گفتم به نظر می یاد فلان یعنی از روی ظاهرش گفتم نگفتم به نظر من فلان بو رو که

میده چون اصلا از نزدیک یه همچین چیزی رو ندیدم که بخواد بو کنم. حالا من که میگم لطیف نیست شما برداشت

می کنی خشن پس وقتی می گی خشن نیست باید لطیف باشه دیگه که اون طراحی جعبه این رو نشون نمیده و باید

از طراحش ایراد گرفت نه من و باز هم میگم که صد البته از روی ظاهر گفتم.

حالا شما که داری بگو شبیه بوی چه ادوکلنی هست یا چه رایحه ای توش غالبه؟ تا بشه قضاوت کرد چون من با

خوب و عالی و بد اینا چیزی سر در نمی یارم

اصلا هم عصبانی نیستم دوست خوبم

20. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •