سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم ...........
1 ترابایت قیمتش چنده ؟؟؟؟
یه مارک خوب با قیمت مناسب.........
ممنون
راستی من واسه وصل کردن به کنسول میخوام در نتیجه usb2 باشه یه هردو..............بازم ممنون
مگه ps3 از usb3 پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه خودم هم 2 هست هم 3 ولی میاره(از کسی که کنسول گرفتم میگفت USB3 نباشه)
من اصلا فرق بین این دو رو نمیدونم............
.gif)
ولی یه دونه دارم 500
فکر می کنم پاسپورتی باشه
دوستان قیمتی چیزی نگفتید
قیمت هاردهای 1 و 2 ترا چقدر با هم اختلاف دارن.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه هارد خوب و رو معرفی کنین........!!!!!!!!!نهایت تا 120یا 30
سلام
هارد پرتابل 2 ترابایت نداریم و همچنین فکر کنم بودجه شما برای خرید هارد دوترابایتی آداپتوری هم کم باشه . نمیدونم ps3 شما چطوری هست آیا از نوع fat هست یا slim اگر از نوع فت هست شما میتونین یه هارد با اینترفیس usb3 بخرید . اما اگر ps3 شما از نوع slim هست پس بهتره که از نوع usb2 بخرید .
اگر ps3 شما اسلیم باشه مدلهای پیشنهادی همانطوری که قبلا هم گفتم
1. از مدلهای پرتابل : سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو با کارتریج usb2 که تا حجم 1.5 ترا هم موجوده و فکر کنم یکترابایتش تا 130 هزارتومن باشه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. از مدلهای آداپتوری هم مدل WD Elements Desktop رو پیشنهاد میدم که usb2 هست و فکر کنم قیمت یک ترابایتش حدودا 100 هزارتومن باشه .
کد:
اما اگر ps3 شما از نوع fat باشه پس
1. از مدلهای پرتابل My Passport Essential SE رو میتونین بخرید که دوستان هم قیمت تقریبی رو در پستهای بالا گفتن . این مدل usb3 هست که با usb2 هم سازگاره فقط به SE دقت کنین چون مدلهای عادی فقط 500 گیگ هست .
کد:
2. از مدلهای آداپتوری هم میتونین مدل My Book Essential رو بخرید که یک ترای اون حدوداً 100 هزارتومن هست . این مدل usb3 دارد .
کد: