تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 273 از 515 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوستان من از اول سال زياد جدي نگرفتم و روزي 1 يا 2 ساعت ميخوندم
    موارد كمي هم پيش ميومد 3 يا 4 ساعت
    خيلي روزها هم اصلا نخوندم

ولي امروز يهو نگران شدم
    ديدم دوستام با چه سرعتي دارن جلو ميرن و تست ميزنن

من الان چيكار ميتونم بكنم؟
    نا اميدم ولي ميدونم نا اميدي بهم كمكي نميكنه

الان آيا ميشه پيش و پايه رو جمع كرد؟
    روزي چند ساعت مطالعه لازمه

من يكي از اشكالاتم نداشتن برنامه هست
    يعني وقتي ميرم رو درس نميدونم چيو بخونم

پيش بخونم يا پايه

قلمچي هم آزمون ميدم

يكي به من كمك كنه
    من نگرانم شديد

كسي ميتونه يه برنامه خفن به من بده؟
    من يه چي ميخوام كه دقيقا بگه توي اين ساعت تا اين ساعت اين درسو بخون
    اين تستارو بزن
    کار، کار خودته
    بهترین برنامه خودت می تونی برای خودت بریزی من فقط یه سری نکات کلی رو می تونم بهت بگم

1- مبنا رو بذار برنامه آزمونی کانون این طوری برای دو هفته برنامه کاریت مشخص میشه

2- ببین توانایی درس خوندنت چقدره البته با شرایط فعلی نباید یه برنامه حجیم رو بریزی که بعد نتونی اجراش کنی پیشنهاد من در اول کار 20 ساعت در هفته هست یعنی روزی 3ساعت ناقابل! البته بعد ازچند هفته باید ساعت به ساعت برنامت رو زیادتر بکنی تا به حد دلخواهت برسه

3- سعی کن در هفته اول دروس تخصصی و در هفته منتهی به آزمون دروس عمومی رو بیشتر بخونی ( اگه بخوام نسبت بگیرم در هفته اول 70-80درصد اختصاصی و در هفته دوم 50-60 درصد اختصاصی)

4- ( خطاب به همه) درس هر روز رو همون روز بخونید ( زبون مشاورا در میاد از بس اینو میگن ... خیلی مهمه به خدا)

5- همین الان ( وقتی از پای نت پا شدی) یه چایی برا خودت بریز و برنامه آزمون و برنامه مدرست رو بذار جلوت و شروع کن به برنامه نوشتن حتما باید بنویسی اگه تو ذهنت باشه به درد نمیخوره

6- سعی کن جمعه رو خالی بذاری ( البته در حالت کلی باید یه نصفه روز رو خالی گذاشت ولی چون شما در این اول کار نمی خوای خیلی برنامه حجیمی داشته باشی می تونی این طور برنامت رو بریزی)

فعلا ....

یه چیز دیگه: با پشتیبانت بیشتر هماهنگ باش و سوالتتو از اونم بپرس و راهنمایی بگیر
    Last edited by Reza31001; 02-02-2011 at 18:34.

2. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بازم بینهایت ممنون
    منطورتون از روشای تستی رو دقیقا متوجه نمیشم. یعنی حفظ کردن خیل عظیمی از فرمولای جدید خارج از کتاب درسی؟ یا اینکه روشای دیگه ای که از یه زاویه ی دیگه سوالارو حل میکنه؟
    این روشای تستی که میگید رو کجا میتونم پیدا کنم که توضیحی باشه؟
    مثلا تو درس دیفرانسیل میدونم که بجای حل کردن یه حد پیچیده به روش کتاب درسی ، یه روشای دیگه ای هست که من تکه ای از اونا رو تو پاور پوینتای فرصت برابر دیدم ولی هیچ توضیحی نداشتو چند تا دایره یه جاهاییش کشیده بو و حل.......
    در حالی که اگه من برای حلش کردنش باید عرق میریختمو تازه بجای مثبتش منفی و ....تست رو غلط حل می کردم
    یه جزوه ای ، سیدی یا دی وی دی جایی سراغ نداری که بتونم تهییش کنم و ریاضی 40-50 بزنم؟
    مخصوصا اون فیزیکی که میگی معجزه میکنه.... بابا "ما در طلبش جان میدهیم"
    هندسه ی گاجی که دارم حدودا یک ملیون و دویست و پنجا ه و شش (باتخفیف) فرمول داره. تازشم اکثر سولاشم تالیفی و المپیاد و... هستش و سراری هاش با چند تا فرولش حل میشه که اون فرمولو بعد طرحش ساختن
    اینطوریه که دیگه اون گاج هندسه رو لاشو باز نمیکنمو فقط 8 کتاب گاج رو میزنم.

اندازه ی بشکه های نفت خامی که از ایران میره بیرونو میره تو جیب........... ممنون.
    من تصور نمی کنم تحلیلی گاج در عرض یک سال تا این حد تغییر کرده باشه چون من با همین کتاب و همون روش تست آموزشی که گفتم یاد گرفتم تستی حل کردن تحلیلی رو فرمولاشم یاد نمی گرفتم اصلا (به جز اونایی که از کتاب -چه قسمت آموزشیش و چه تمریناتش- برداشته شده بودن)، من نگفتم روشای تستی رو حفظ کنین گفتم مرحله به مرحله یاد بگیرین ولی فکر می کنم شما کلا پستی رو که در این مورد دادم (به خاطر فاصله ی زمانی که با پست شما داشت شاید) ندیدین اصلا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من یه سی دی داشتم خودم که به طور خلاصه چند مورد از روشای سریع ریاضی و فیزیک رو توضیح داده بود (به عنوان نمونه) ولی به نظرم دیگه بیش از حد تستی بود!!! برا همین حتی اسمشم نمی گم که وسوسه نشین این جور روشای بازاری به درد سوالای قبل 80 می خوره بیشتر و طراحی سوالای جدید شوخی بردار نیست! بهترین روش اگه حوصله کنین همون یادگیری مرحله به مرحله با تستای آموزشیه که جواب هم می ده تا حد خیلی زیادی!
    اینطوریه که دیگه اون گاج هندسه رو لاشو باز نمیکنمو فقط 8 کتاب گاج رو میزنم.
    تستای 8کتاب در حد شروع خوبه (مثلا به عنوان مرحله ی آموزشی همون روشی که گفتم) ولی بعدش حتما باید بری سراغ کتاب جدایی که برای هر درس داده شده می تونی یه سری شو بذاری کنار (مثلا تالیفیا رو) ولی به نظر من به نفعت نیست کل کتابو بذاری کنار!

*

بیشتر روش:
    از کجا شروع کنیم؟
    از چه کتابی بخونیم؟
    کدوم تستا رو بزنیم؟
    آزمون گزینه 2 هفته ی بعده؟!! من که می رفتم سال سوم دبیرمون تابستونو کلا مثلثات گفت برای همین مثلثاتو کل کلاس مون خوب بودن ولی هیچ کتابی که تو بازار باشه نخوندیم شما بگین تا کی وقت دارین من یه جمع بندی از روشای دبیرمون درمیارم می ذارم اینجا
    پ.ن : البته تجربی های ما کتابای سبز و آبی مثلثات کانون رو گرفته بودن و راضی هم بودن ولی من چون خودم ندیدم نمی تونم شخصا نظرمو بگم

*

يه سوتي جالباز مهندس بازرگاني در كتاب شيمي سال دوم
    ...
    سوال 142 رو دقيت كنين تعداد گزينه هاش رو
    این همه دقتو اگه در مورد غیرسوتی(!)های جالب از مهندس به خرج بدین شیمی چش بسته 100 می زنین فک کنم

4. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم ممنون میشم همه دوستان جواب بدند تا بتونم به یه نتیجه درست برسم.
    -----------------
    سوال اول:

کدام یکی از این دو راه بهتره؟
    1-تا قبل از عید عمومی و اختصاصی رو با هم بخونم و 70 درصد عمومی ها رو جمعش کنم و 30 درصد بقیه بفیه واسه بعد از عید!
    بعد از عید هم عمومی ها رو تا اخر فروردین تموم کنم و اختصاصی ها رو هم تا آخر اردیبهشت تمومش کنم

2-خوندن عمومی ها رو متوقف کنم و تا قبل از عید فقط اختصاصی ها رو بخونم و 60 درصد زیست و شیمی و 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید تموم کنم.
    بعد از عید هم عمومی ها و اختصاصی ها رو تا آخر اردیبهشت تموم کنم.

از این جهت میگم 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید جمع میکنم چون من زیاد نمیخوام به این دو درس ریاضی و فیزیک بها بدم...البته شاید از نظرتون اشتباه باشه ولی تجربه کنکور پارسالم میگه آدم باید کمال طلبی رو بذاره کنار و رو چند تا مبحث خوب تمرکز کنه و بخونه تا بتونه یه درصد متوسط بیاره.
    خودم بیشتر نظرم روی مورد دوم هست!
    ممنون میشم دلیل انتخابتون رو هم بگید
    -------------------
    سوال بعدی:
    من برای ریاضی وفیزیک این مباحث رو انتخاب کردم که قراره بخونم...یعنی فقط اینا رو میخونم.حالا تو این مباحثی که می بینید مبحثی هست که من فراموش کرده باشم و جا انداخته باشم؟؟؟میخوام ساده و روان و خوش فهم!!!(: دی) باشه...اگه مبحث ساده ای هست که جا افتاده باشه ممنون میشم یاد آوری کنید.ممنون میشم دوستان رشته ریاضی هم نظرشون رو بگند چون ریاضیات تجربی و رشته ریاضی تفاوت چندانی نمیکنه

مباحث انتخابی ریاضی:آمار،دستگاه معادلات خطی،تصاعد،توابع نمایی و لگاریتی،ماتریس،مشتق گیری توابع

مباحث انتخابی فیزیک:فیزیک پیش2 ،مبحث نوسان و موج مکانیکی1 ، ویژگی های ماده،مغناطیس،القای مغناطیسی

--------------------------
    سوال بعدی:
    درس عربی رو چه طور میشه جمعش کرد؟؟یعنی من در طول ترم با برنامه قلم چی میشستم عربی رو میخوندم ولی تو ازمون جمع بندی میموندم چه طور جمعش کنم!!ممنون میشم یا راه حلی واسه جمع بندی درس عربی بدین!!
    ---------------
    سوال آخر:
    اون مباحثی از پیش 1 رو که از برنامه قلم چی عقب افتادم رو چی کارش کنم؟بذارم تو آزمون جمع بندی عید بخونمش؟آخه بعضیاش خیلی زیاده به نظرتون در کنار پیش2 رو که میخونم آروم آروم یه سری مباحث از پیش1 رو بخونم تا ازمون جمع بندی پیش 1 فروردین بتونم حداقل یه سری از مباحثش رو خونده باشم

ببخشید میدونم خیلی زیاد شد و وقتتون رو گرفتم

ممنون میشم اگه حتی یه سوالش رو هم حداقل بدونید بهم بگید تا بتونم یه نتیجه درست برسم.

6. 5 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چند تا سوال دارم ممنون میشم همه دوستان جواب بدند تا بتونم به یه نتیجه درست برسم.
    -----------------
    سوال اول:

1-تا قبل از عید عمومی و اختصاصی رو با هم بخونم و 70 درصد عمومی ها رو جمعش کنم و 30 درصد بقیه بفیه واسه بعد از عید!
    بعد از عید هم عمومی ها رو تا اخر فروردین تموم کنم و اختصاصی ها رو هم تا آخر اردیبهشت تمومش کنم

2-خوندن عمومی ها رو متوقف کنم و تا قبل از عید فقط اختصاصی ها رو بخونم و 60 درصد زیست و شیمی و 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید تموم کنم.

از این جهت میگم 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید جمع میکنم چون من زیاد نمیخوام به این دو درس ریاضی و فیزیک بها بدم...البته شاید از نظرتون اشتباه باشه ولی تجربه کنکور پارسالم میگه آدم باید کمال طلبی رو بذاره کنار و رو چند تا مبحث خوب تمرکز کنه و بخونه تا بتونه یه درصد متوسط بیاره.
    -------------------
    سوال بعدی:
    من برای ریاضی وفیزیک این مباحث رو انتخاب کردم که قراره بخونم...یعنی فقط اینا رو میخونم.حالا تو این مباحثی که می بینید مبحثی هست که من فراموش کرده باشم و جا انداخته باشم؟؟؟میخوام ساده و روان و خوش فهم!!!(: دی) باشه...اگه مبحث ساده ای هست که جا افتاده باشه ممنون میشم یاد آوری کنید.ممنون میشم دوستان رشته ریاضی هم نظرشون رو بگند چون ریاضیات تجربی و رشته ریاضی تفاوت چندانی نمیکنه

مباحث انتخابی ریاضی:آمار،دستگاه معادلات خطی،تصاعد،توابع نمایی و لگاریتی،ماتریس،مشتق گیری توابع

مباحث انتخابی فیزیک:فیزیک پیش2 ،مبحث نوسان و موج مکانیکی1 ، ویژگی های ماده،مغناطیس،القای مغناطیسی

سوال بعدی:
    درس عربی رو چه طور میشه جمعش کرد؟؟یعنی من در طول ترم با برنامه قلم چی میشستم عربی رو میخوندم ولی تو ازمون جمع بندی میموندم چه طور جمعش کنم!!ممنون میشم یا راه حلی واسه جمع بندی درس عربی بدین!!
    ---------------
    سوال آخر:
    اون مباحثی از پیش 1 رو که از برنامه قلم چی عقب افتادم رو چی کارش کنم؟بذارم تو آزمون جمع بندی عید بخونمش؟آخه بعضیاش خیلی زیاده به نظرتون در کنار پیش2 رو که میخونم آروم آروم یه سری مباحث از پیش1 رو بخونم تا ازمون جمع بندی پیش 1 فروردین بتونم حداقل یه سری از مباحثش رو خونده باشم

ممنون میشم اگه حتی یه سوالش رو هم حداقل بدونید بهم بگید تا بتونم یه نتیجه درست برسم.
    من فقط در مورد فيزيك صاحبنظر هستم و ميخوام در اين ورد جواب بدم
    .فيزيك رو اينطوري جمع بندي نكن . اگه از رياضي قراره تابع و مشتق گيري ها رو بخوني پس فيزيك نبايد مشكلي براي بخش حركت شناسي داشته باشي . در ضمن از فيزيك به هيچ وجه بخش كارو انرژي رو كنار نزار به دو دليل؛ يكي اينكه هم محاسباتش بيشتر مفهومي هستن تا محاسبات پيچيده رياضي ( مشتق و ... لاظم نداره ) و هم اينكه اگه به اين بخش مسلط باشي احتمال اين كه بتوني يكي دوتا از تست هاي بخش حركت شناسي رو هم حل كني زياده .

به جاي ويژگي هاي ماده ميتوني بردارها رو بخوني . ويژگي هاي ماده براي بخش هاي ديگه لاظم نيستن ولي بردار تقريبا براي 70% فيزيك لاظم هست و احتمال اينكه سوالي بدن كه توش حالت هاي خاص بردار به صورت پيچيده استفاده شده باشن زياد ضمن اينكه از خود بردار هم ممكنه سوال بياد . به نظر من بردار رو كنار نزار و اگه فيزيك پايه گاج يا فيزيك ابي قلم چي رو داري تست هاي بردار رو در كمتر از ( مجموعا 10 ساعت ) ميتوني تموم كني

از فيزيك 1 نميخواي نور و عدسي رو بخوني ؟ 2 تا فصل هستن و كمتر از 1 ماه هم ميشه تمومشون كرد و كاملا مسلط شد . اين دو تا فصل 4 تا حداقل سوال دارن !

در كل بايد 2 تا بزنن تو گوشت كه مثل بچه آدم بشيني فيزيكت رو از روي كتابهاي مبتكران ياد بگيري و از روي كتابهاي گاج تست بزني

8. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

چندتا میخوای بزارم حالا اینو ببین:
    دو حرکت ارتعاشی به معادله ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + پی ششم) و ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + 2پی سوم) دریک نقطه باهم ترکیب میشوند فاز اولیه برایند انها برحسب رادیان کدام است ؟
    ازاد ریاضی 74
    حالا جوابش چی میشه؟ پنج پی دوازدهم ؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام دوستان
    -----------------
    سوال اول:

-------------------
    سوال بعدی:

سوال بعدی:
    ---------------
    سوال آخر:

سوال اول:
    با مورد دوم موافقم! عمومی ها توی دو ماه آخر عین هلو جمع می شن!
    سوال بعدی:
    موافقم! این یاروهه که تاثیر بارهای الکتریکی و اینا بود تو همون مغناطیسه دیگه؟
    سوال بعدی:
    از روی یه جزوه ی خوب که سر کلاسش بودی ترجیحا، و نه کتابی مثل ایاد فیلی، خلاصه نویسی بکن و کل قواعد رو توی سه چهار برگه بنویس. چند روزی بخونش تا خوب مسلط بشی. بعد آزمون جامع به طور روزانه! البته این دو ماه آخر بیش تر جواب می ده. یا مثلا توی عید.
    سوال آخر:
    آره! کم کم بخونشون! البته باید بااقتدار بخونی تا اجرا بشه! این جور تصمیم ها معمولا اجرا نمی شه!

11. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا جوابش چی میشه؟ پنج پی دوازدهم ؟
    باریک اگه خودت جواب دادی . کلک از رو کتاب نزدی که ؟ ولی کلا" سطح بچه های تاپیک بالاست فکر کنم ازهمه کم کارتر خودم باشم

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

الان حال ندارم سوالامو بپرسم کلی سوال دارم فرزانه جان منظورم این بود که تیک ایت کجاش تقص داره؟ من پیدا نکردم

13. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

باریک اگه خودت جواب دادی . کلک از رو کتاب نزدی که ؟ ولی کلا" سطح بچه های تاپیک بالاست فکر کنم ازهمه کم کارتر خودم باشم

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

الان حال ندارم سوالامو بپرسم کلی سوال دارم فرزانه جان منظورم این بود که تیک ایت کجاش تقص داره؟ من پیدا نکردم
    به نظر من بهتره هر روز خودتو با دیروزت مقایسه کنی نه با بچه های تاپیک (یا همکلاسیا یا ...)

من که حفظ نکردم شون! فقط پارسال که می خوندم گاهی می دیدم بعضی کلمات کتاب جاش خالیه تو واژگان اون درس می رفتم چک می کردم می دیدم بله نزدن البته یه مقداریشم به خاطر این بود که یه دفعه می دیدی یه واژه که مال درس 5 هست زدن تو درس 1 (مثلا گفتم!) و مال درس 2 رو زدن درس7 ...در کل بد نبود ولی یه بار چک بشه بهتره دیگه

15. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    -----------------
    سوال اول:

-------------------
    سوال بعدی:

سوال بعدی:
    ---------------
    سوال آخر:

امیر توی موقعیتی که هستی منم گزینه دو رو انتخاب میکنم البته با کمی تغییر یعنی درسی مثل عربی رو هم در کنار اختصاصیا بخون چون درسیه که نیاز به تست داره و وقت گیره
    برای درس ریاضی: حتما احتمال (بسیار ساده است)/حد و پیوستگی (بدون این عملا مشتق رو نمیتونی متوجه شی)
    برای درس فیزیک: حتما حتما دینامیک و حرکت شناسی (بسیار ساده ست) از پیش 1
    روش جمع بندی عربی هم: من قواعد رو توی کاغذای 10*10 سانتی متر مینوشتم یعنی قواعد هر درس رو به صورت خلاصه توی یکی از این کاغذها بعد موقع جمع بندی اونارو مرور میکردم و بعد تستایی که توی طول سال علامت زده بودم رو میزدم و قسمتهایی از پاسخنامه که مشخص کرده بودم مرور میکردم
    الان بهترین کار برای تو اینه که فعلا بدون توجه و فکر کردن به گذشته روی مباحث پیش 2 مسلط شی. بعد توی آزمونای جمع بندی پیش 1 رو کار کنی. اگه بخوای در حین خوندن پیش 2 نگران پیش 1 باشی نه پیش 2 رو مسلط میشی نه پیش 1. پس فعلا زمان تسلط روی پیش 2 هست کار دیگه ای نکن

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

ببخشيد سوالي داشتم يه خورده عجيب غريبه .
    من رو برنامه گزينه دو مي رم ولي از طرف نمي دونم آموزش و پرورش يا بورسيه هر چي كه بوده كانون رو برام ثبت نام كردن و اين اولين آزمون كانونم بود كه البته خيلي از سر فصلاش رو نخونده بودم. اما مشكل اينجاست كه من نمي دونم برام كدوم منطقه رو زدن. خودم منطقه سه هستم ولي رو اينكه اين كارنامه برا منطقه سه باشه شك دارم. ميشه يه مقايسه كنيد ببينيد كدوم منطقست؟

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

راستي اگه مي شه در مورد وضعيت فعليم برا منطقه سه هم نظرتون رو بگين. ممنون
    بنظر من رتبه شما در منطقه 3 بررسی شده . هیچ منطقه ای اینقدر اختلاف رتبه بین رتبه کشوری و منطقه وجود نداره

17. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوستان كتابي كم حجم براي ادبيات 2 سراغ ندارين-گاج دارم-

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •