سلام دوستان
چند تا سوال دارم ممنون میشم همه دوستان جواب بدند تا بتونم به یه نتیجه درست برسم.
-----------------
سوال اول:
کدام یکی از این دو راه بهتره؟
1-
تا قبل از عید عمومی و اختصاصی رو با هم بخونم و 70 درصد عمومی ها رو جمعش کنم و 30 درصد بقیه بفیه واسه بعد از عید!
بعد از عید هم عمومی ها رو تا اخر فروردین تموم کنم و اختصاصی ها رو هم تا آخر اردیبهشت تمومش کنم
2-خوندن عمومی ها رو متوقف کنم و
تا قبل از عید فقط اختصاصی ها رو بخونم و 60 درصد زیست و شیمی و 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید تموم کنم.
بعد از عید هم عمومی ها و اختصاصی ها رو تا آخر اردیبهشت تموم کنم.
از این جهت میگم 80 درصد ریاضی فیزیک رو تا قبل از عید جمع میکنم چون من زیاد نمیخوام به این دو درس ریاضی و فیزیک بها بدم...البته شاید از نظرتون اشتباه باشه ولی تجربه کنکور پارسالم میگه آدم باید کمال طلبی رو بذاره کنار و رو چند تا مبحث خوب تمرکز کنه و بخونه تا بتونه یه درصد متوسط بیاره.
خودم بیشتر نظرم روی مورد دوم هست!
ممنون میشم دلیل انتخابتون رو هم بگید
-------------------
سوال بعدی:
من برای ریاضی وفیزیک این مباحث رو انتخاب کردم که قراره بخونم...یعنی
فقط اینا رو میخونم.حالا تو این مباحثی که می بینید مبحثی هست که من فراموش کرده باشم و جا انداخته باشم؟؟؟میخوام ساده و روان و خوش فهم!!!(: دی) باشه...اگه مبحث ساده ای هست که جا افتاده باشه ممنون میشم یاد آوری کنید.ممنون میشم دوستان رشته ریاضی هم نظرشون رو بگند چون ریاضیات تجربی و رشته ریاضی تفاوت چندانی نمیکنه
مباحث انتخابی ریاضی:آمار،دستگاه معادلات خطی،تصاعد،توابع نمایی و لگاریتی،ماتریس،مشتق گیری توابع
مباحث انتخابی فیزیک:فیزیک پیش2 ،مبحث نوسان و موج مکانیکی1 ، ویژگی های ماده،مغناطیس،القای مغناطیسی
--------------------------
سوال بعدی:
درس عربی رو چه طور میشه جمعش کرد؟؟یعنی من در طول ترم با برنامه قلم چی میشستم عربی رو میخوندم ولی تو ازمون جمع بندی میموندم چه طور جمعش کنم!!ممنون میشم یا راه حلی واسه
جمع بندی درس عربی بدین!!
---------------
سوال آخر:
اون مباحثی از پیش 1 رو که از برنامه قلم چی عقب افتادم رو چی کارش کنم؟بذارم تو آزمون جمع بندی عید بخونمش؟آخه بعضیاش خیلی زیاده
.gif)
به نظرتون در کنار پیش2 رو که میخونم آروم آروم یه سری مباحث از پیش1 رو بخونم تا ازمون جمع بندی پیش 1 فروردین بتونم حداقل یه سری از مباحثش رو خونده باشم
ببخشید میدونم خیلی زیاد شد و وقتتون رو گرفتم
ممنون میشم اگه حتی یه سوالش رو هم حداقل بدونید بهم بگید تا بتونم یه نتیجه درست برسم.