تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 449 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه
    سلام
    در GPRS که کاملا طبیعیه که قطع و وصلی بشه(من فکر کردم ADSL یا دیال آپ دارین)
    من خودم الان چند ماهه با GPRS میام در طول روز چندین دفعه دریافت و ارسال Data قطع میشه. اینا بخاطر سرویس هستش نه کومودو
    Last edited by pcsoft; 18-08-2011 at 22:46.

2. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه
    سلام

اتفاقاً مشکل از همین gprs است، من خودم روی لپتابم دارمش سرویس بدی نیست ... ولی گاهی اوقات این مشکل رو داره... با اینکه به شبکه وصلید، سند یا ریسیو ندارید. ترافیک شبکه مهمه، البته به EDGE مودمتون هم بستگی داره، و همچنین سیگنال.

میتونی سیستم را ریست نکنی،دیسکانکت بکن(دی سی نمیشه باید ریست بکنی) و بعد مودم را از سیستم جدا کن و سیم کارت را دربیار و دوباره جا بزن و مودم را مجدداً وصل کن.

یه نرم افزار هم بهت معرفی میکنم، به کارت میاد.

4. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم ولی اگه مشکل از gprs هست چرا قبلا این طور نبود,البته چندماه قبل مدتی همین مشکل پیش می اومد ولی همون زمان برنامه اپرامینی که با امولاتور روی کامپیوتر کار می کرد حتی یک بار کانکشن چنین مشکلی نداشت؟در ضمن در همین فروم و فرومهای دیگه قبلا دیده بودم کسانی که سرویسهای اینترنتی دیگه داشتن بازم این مشکلو داشتن,یعنی کانکشن به حالت عادی و سبز ولی فقط مقداری اطلاعات به یه مقصدی سند میشه توسط یه فایل svchost .و اینکه این مشکل وقتی آویرا نصب می کنم تا یک هفته اول خودشو نشون نمیده و بعد از اون روزی دو سه بار پیش میاد.
    و یه مورد دیگه اگه مشکل طبیعیه چرا وقتی این طور میشه اگه تا دو روز بعدشم گوشیم رو ریستارت نکنم نمیشه سیستم رو به اینترنت وصل کنم!!

6. 2 کاربر از charandestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنونم ولی اگه مشکل از gprs هست چرا قبلا این طور نبود,البته چندماه قبل مدتی همین مشکل پیش می اومد ولی همون زمان برنامه اپرامینی که با امولاتور روی کامپیوتر کار می کرد حتی یک بار کانکشن چنین مشکلی نداشت؟در ضمن در همین فروم و فرومهای دیگه قبلا دیده بودم کسانی که سرویسهای اینترنتی دیگه داشتن بازم این مشکلو داشتن,یعنی کانکشن به حالت عادی و سبز ولی فقط مقداری اطلاعات به یه مقصدی سند میشه توسط یه فایل svchost .و اینکه این مشکل وقتی آویرا نصب می کنم تا یک هفته اول خودشو نشون نمیده و بعد از اون روزی دو سه بار پیش میاد.
    و یه مورد دیگه اگه مشکل طبیعیه چرا وقتی این طور میشه اگه تا دو روز بعدشم گوشیم رو ریستارت نکنم نمیشه سیستم رو به اینترنت وصل کنم!!
    سلام مجدد

1- من که نمیگم کلاً مشکل داره، خودم هم که گفتم روی لپتاپم دارمش.....

2- شما اگر بخواهید مستقیم با گوشی از این سرویس استفاده کنید مشکل ندارید(یا خیلی کم). ولی روی pc گاهی (اونم میگم گاهی) اوقات این مشکل پیش میاد.

3- اگر سیگنال کاملاً قطع بشه راهی ندارید جز ریست>> دلیلش هم اینه که نمیتونید دیسکانکت کنید.

4- همینطور که گفتم فایروال چه آویرا و چه کمودو و ... به نظر من نقشی ندارند،عواملش رو هم گفتم> ترافیک شبکه خیلی مهمه و ....؛

5- توصیه میکنم برای تست اپراتورت را عوض کنی (ایرانسل / همراه اول) گاهی آنتن دهیها در مناطق مختلف فرق میکنه.

6-

8. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من از دی ان اس کومودو استفاده میکنم ولی باری من کار نمیده !

نمیدونم چرا حتی دی ان اس نورتون هم تست زدم ولی نشد !

کسی هست من را راهنمایی کنه / ممنون میشم

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان من از دی ان اس کومودو استفاده میکنم ولی برای من کار نمیده !

نمیدونم چرا حتی دی ان اس نورتون هم تست زدم ولی نشد !

کسی هست من را راهنمایی کنه / ممنون میشم
    سلام

1- میشه روش استفاده یا همون فعال کردن DNS را مختصر توضیح بدید؟(میخوام بدونم درست عمل کردی یا نه)

3- چطوری میفهمید کار نمیکنه؟ کمودو الان اینو بسته ببین برات باز میشه:http://up.--------.com/

2-احتمالاً برای هر ارتباط، یک کانکشن جدید ساخته میشه!

11. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

منم زمانی که از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکردم این مشکل رو برای مدتی داشتم با کمی سرچ در فروم های موبایل میبینید که این مشکل رو خیلی ها دارند میتونید به 700 زنگ بزنید و اطلاع بدین و صبر کنید شاید ! مشکلتون حل شد , در ضمن منم فکر نمیکنم ربطی به فایروال داشته باشه

13. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

1- میشه روش استفاده یا همون فعال کردن DNS را مختصر توضیح بدید؟(میخوام بدونم درست عمل کردی یا نه)

3- چطوری میفهمید کار نمیکنه؟ کمودو الان اینو بسته ببین برات باز میشه:http://up.--------.com/

2-احتمالاً برای هر ارتباط، یک کانکشن جدید ساخته میشه!

سلام دوست عزیز

من طبق این سایت پیش رفتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی وقتی حالت عادی هست این دی ان اس کار نمیده ولی وقتی وی پ یان را میزنم و در قسمت نتورکش دی ان اس کومودو را وارد میکنم سایت ها را بلاک میکنه ولی اگر وی پی ان کانکت نباشه و dns روی نتورک خوده سیستم باشه سایتی را بلاک نمیکنه.

این سایت وقتی وی پی ان نزده بودم بلاک نشد ولی وقتی با وی پی ان رفتم بلاک شد !

نمیدونم مشکل از کجاست

15. 2 کاربر از mohsen1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نکته آخر را در مورد GPRS بگم و به کمودو بپردازیم:

اگر خیلی مشکل داشتید، یکبار دیگه تنظیمات مربوط به GPRS را دریافت کنید و روی سیم کارت سیو کنید. یعنی تنظیمات را مجدداً پیکر بندی کنید> 99/99 درصد مشکل حل میشه.

======

1- کمودو در ورژن 6 داره روی اتوسندباکس کار میکنه و قراره اتوسندباکس محیط کاملاً مجازی را در اختیار فایلها قرار بده ...

2- ظاهراً قراره در پردازش ابری از valkyrie هم استفاده بشه.... چه شود!!

3- KillSwitch هم به ورژن 6 CIS اضافه میشه

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من طبق این سایت پیش رفتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی وقتی حالت عادی هست این دی ان اس کار نمیده ولی وقتی وی پ یان را میزنم و در قسمت نتورکش دی ان اس کومودو را وارد میکنم سایت ها را بلاک میکنه ولی اگر وی پی ان کانکت نباشه و dns روی نتورک خوده سیستم باشه سایتی را بلاک نمیکنه.

این سایت وقتی وی پی ان نزده بودم بلاک نشد ولی وقتی با وی پی ان رفتم بلاک شد !

نمیدونم مشکل از کجاست
    سلام

1-روش درسته.

2- بعد از وارد کردن IP دی ان اس کمودو باید سیستم را ریست کنید..... بعد هم بعد از اتصال به نت یکبار دیگه چک بکنید ببینید Use the following DNS server addresses تیک خورده و آی پی دی ان اس سرور کمودو وارد شده است یا نه... اگر باشه باید کار کنه.

19. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •