رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟
رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟
با سلام
میشه پاک کرد.
اما نیاز مند این هست که گوشی جیلبریک باشه و نرم افزار call delete رو از توی سایدیا cydia نصب کنی روی گوشی. بعد میتونی به راحتی پاکشون کنی به صورت تک تک
موفق باشید.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت متخصصان محترم و باحال
من دوستم بعد 5 سال داره از امریکا برمیگرده ایران...iphone4 داره و از من میپرسید که میتونه توی ایران استفاده کنه ازش یا نه...فک میکنم لاک باشه و احتمالا at&t ثا verizon باشه..ممنون میشم سوالم رو جواب بدید و اکه جواب مثبت بود راه و روش و نرم افزار هاشو بهم بگین یا سایتیو معرفی کنین که توضیحات کامل در مورد روش کار بده....متشکرمممم..قربونتوننن نن
دوستان یه سوال:
هزینه آنلاک کردن چقدره؟هزینه جیل بریک کردن چی؟
سلام
من بعد اینکه به ios5 آپدیت کردم safari باز نمیشه ،میپره بیرون
با سلام
تنها راهی که کمکتون میکنه برای رفع این مشکل این هست که دوباره گوشی رو آپدیت کنید.
موفق باشید.
با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟
سلام
من میخوام آیفون 4 ios 5.0.1 رو با redsn0w ورژن آخرش جیلبریک کنم ولی بعد اینکه به حالت DFU رفت redsn0w کرش میشه.
تل حالا چندین دستگاه رو جیلبریک کردم مشکلی نبودواین یکی این طوریه
با سلام،من دنبال خرید گوشی هستم.میشه لطفا مشکلات کمبود های آیفون هارو توضیح بدید؟مثلا بلوتوث یا دشواری انتقتل فایلها از کامپیوتر....
1---با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟
چند روزه حس میکنم شارژ موبایلم زود تموم میکنه .براتون پیش اومده تاحالا یا من اشتباه میکنم؟
قبلش با وایرلسی که استفاده میکردم راحت دوروز رو داشت اما چند روزه که هرروز باید شارژش کنم. ممکنه از این باشه که وایرلس هی قطع و وصل میشه و خمون شارژ میگیره؟
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
توروخدا جواب جیلبریک رو بدین اکه اومده 5 شنبه میرم طرف پایتخت بدم اونجا درستش کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)