تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 311 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.
    اتفاقا آرمین من خیلی کم از باگ های بازی استفاده میکنم هرچند این نسخه 11 باگ خیلی کمی داره و در ضمن ما شوت ها رو روی حالت دستی میزاریم و هر شوتی زده میشه رو مهارت خود گیمر هست.
    آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم
    سیستم ضعیفی دارم
    سیستم ناقصی دارم
    : دی
    راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟
    آره فکر کنم 81 اینا بود... خیلی خوبه که به یشرفت بازیکنا توجه دارن
    باید دروگبا هم دچار تغییراتی شده باشه

2. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تمرکز خیلی بالایی می خواد حالت دستی که من به اون صورت نمی تونم تمرکز کنم البته مشخصا اگه زیاد بازی کنم عادت می کنم ولی خوب در مورد فیفالی نکست من تازه کار محسوب میشم بعد از فیفا 08 کارنت من اصلا فیفا بازی نکردم 09 و 10 در حد تفنن بود برام اونم نسخه کارنتشون که حال به هم زن بودن جفتشون و PES گزینه بهتری بود ولی با خریدن ایکس باکس حسابی خوب شد و خیلی به موقع بود چون PES کلا دچار مرگ مغزی شد امسال و بازی طوریه که انگار ملت دارن بازی استوپ هوایی بازی می کنن... کلا به همه چیز شباهت داره جو بازی غیر از فوتبال! و واقعا خوب شد برام تجربه فیفا 11 حقیقتا بازی جذاب و تر تمیزی از آب در اومده با تمام کاستی ها و باگ های ریز و درشتش حال عجیبی به آدم میده که واقعا نمی تونم توصیفش کنم

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به 2 دوست عزیز!
    البته من که شاهد این اتفاقاتی که بین شما افتاده نبودم ولی حق با حسینه

آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم

حسین جدیدا یه ساعتای میای که کمتر می بینیمت. دیگه این شد که گفتم حضوری خدمت برسم!

به به آقا معراج این ورا ؟ پسر مگه تو کار رو زندگی نداری برو روی پروژهات کار کن .
    معراج جان یکی دو هفته ای میشه خیلی بندرت میام گیم رنجر راستش تصمیم دارم نسخه کنسولی رو شروع کنم تا گیم پلی این نسخه دستم بیاد توی این چند ماهه که هر شب میومدم گیم رنجر کلا گیم پلی نسخه کنسولی از دستم در رفته و این میشه که آقا مسعود گل ما واسمون شاخ میشه .
    یک مقدار گیم پلی کنسولی دستم اومد مجددا حتما میام گیم رنجر .

چه کری بازاریه اینجا
    البته کلا من یه چیزی رو بگم توی فیفا یه بدی وجود داره توی حالت Versus بین دو تا هوش انسانی و اون اینه که تیمی که کلا به یک بازی دیدنی و کم اشتباه و منطقی می پردازه و سعی نمی کنه از باگ ها بهره ببره معمولا جلو کسی که میاد و از سوراخ سمبه ها نتیجه می گیره کم میاره! دقیقا مثل من و پسر خالم... شما یه بازی بذار اون مقابل AI بازی کنه یه بازی رو بذار من مقابل AI بازی کنم مثلا توی Legendary و تیم های ثابت یا اصلا یه نیمه یکی بازی کنه یه نیمه اون یکی هرکسی که بازی هر دوی ما رو ببینه میگه که من بهتر و حرفه ای تر و چشم نواز تر بازی می کنم و بهتر فوتبال خوب رو ارائه می کنم و اتفاقا می تونم با بازی منطقی AI رو اسیر تفکرات پویا و ابتکاری خودم بکنم ولی پسرخالم که فقط سعی می کنه از سوراخ سمبه ها و روش های به اصطلاح N00B به AI ضربه بزنه کم میاره در حالیکه وقتی میاییم مقابل هم بازی می کنیم اون بعضا می تونه برای من شاخ بشه گرچه تا حالا سابقه نداشته که بتونه من رو شکست بده ولی تا مرز پیروزی میره بعضا... حالا واقعا نمیشه توی فوتبال مقابل هم بخصوص فیفا رقابت بین دو نفر رو دید و با نگاه کردن به نتیجه گیمر حرفه ای تر رو مشخص کرد! من به شخصه اگه بخوام پارتنر انتخاب کنم بین چند نفر ازشون می خوام تا در بالاترین درجه سختی مقابل AI بازی کنن کسی که از روش های مختلف و مبتکرانه استفاده کنه و متکی به قدرت بخشی از تیمش نباشه رو انتخاب می کنم و می پسندم! کتاسفانه توی فوتبال ها ما شاهد بهره گیری گیمرها از باگ ها و سوراخ سمبه های کشف شده N00B هستیم برای همین زیاد توی نخش نمیرم چون ممکنه باعث بشه بازیم ضعیف بشه و نتونم از بازی کردن لذت ببرم کماهی اینکه این اتفاق در PES2010 افتاد توی کلوپ می رفتم PES 2010 بازی می کردم یا خیلی تازه کار بودن که اصلا حرفی برای گفتن نداشتن یا کسانی بودن که از بس بازی کرده بودن مقابل هم کاملا مشکلات و باگ های حالت Versus رو می دونستن و خیلی N00B معابانه گل می زدن و بازی بیشتر از اینکه شبیه فوتبال بشه شبیه هاکی روی یخ میشد!

من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.

+

راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟
    یادش بخیر توی فیفا 07 منیجر مود این بازیکن رو میخریدم اونم همچین پیشرفت می کرد عین دینامیت

آرمین جان منم دقیقا همین روش تو رو میپسندم یعنی بازی زیبا و استفاده از تمام قابیتهای بازی مثل استفاده از سانترهای عادی و درایون در طول و عرض زمین , پاسکاری های کوتاه و بلند , سانترهای تودر هوایی , یک و دو مخصوصا با وینگها , استفاده از دکمه ال بی برای به حرکت در آوردن مهاجم , استفاده بسیار زیاد از پاس تودر در نقاط مختلف زمین بخصوی برای حرکات عرضی , استفاده از همین دکمه برای پاسهای عمقی , استفاده از دریبلهای مختلف بخصوص بصورت عرضی در پشت 18 قدم حریف , استفاده از حرکات مختلف جاکی در برابر بازیکنان تکنیکی و ... اینها هستن که بازیو لذت بخش و چشم نواز میکنن . خوشحالم که تو هم به این سبک از بازی تا نتیجه گرایی صرف به هر قیمتی بیشتر علاقه داری . من خودم وقتی در برابر سی پی یو بازی میکنم تقریبا از تمام این حرکات استفاده میکنم اما در برابر حریف انسانی متاسفانه بخشی از اینها رو کمتر میشه بکار بست چون حریفان انسانی فقط دنبال گرفتن نتیجه هستن . با این وجود خیلی از همین حرکات مثل فوتبال واقعی در بعضی از موقعیتها میتونه بسیار کارگشا و مفید واقع بشه .

..................

یک مساله
    دیشب که ما رفته بودیم کلوپ من و مسعود احساس کردیم بازی تاخیر نسبتا زیادی داره ( حدود 0.5 تا یک ثانیه ) اما من امشب که با کنسول خودم بازی کردم این تاخیر بشدت کم بود و تقریبا میشه گفت اصلا تاخیری نداشتم حالا میخواستم بدونم بازی شما توی کنسولتون چطوره تاخیر دارید یا نه ؟ و اینکه این تاخیری که ما دیشب داشتیم بخاطر تلویزیون طرف بوده یا کنسولش ( من میگم شاید کنسولش اینقدر کار کرده که پردازندش یک مقدار مستهلک شده و کاراییش کمتر شده بنابراین قدرت قبلیو برای اجرای بازی نداره ) . در ضمن تلویزیون طرف هم 32 سونی بود .

مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.
    آفرین آرمین به نکات ظریفی اشاره کردی
    با اجازت من یکی دو مورد دیگه رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه یکی تفاوت در میزان تاخیر کنسول گیمر در قیاس با اون کنسولی که توی کلوپ بازی میکنه و دوم سرعت بازی .
    ما با چند تا از بچه های انجمن مثل سهراب و محمود ( google_boy ) و مصطفی ( مصطفی ان بی ای ) و مسعود کلوپها و گیم سنترهای مختلفی و تجربه کردیم . جالبه بدونی با هر کنسولی که بازی میکنیم گیم پلی بازی کمی با یکی دیگه متفاوته مثلا توی یکی سرعت بازی خیلی کمه توی یکی سرعت متوسطه و توی یکی زیاده . توی یکی تاخیر بسیار زیاده ( حدود نیم تا یک ثانیه که انصافا برای من که زیاده ) توی یکی تاخیر بشدت کمه و توی یکی بین ایناست . اصلا سانترها توی کنسولهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا توی یک کنسول اگه سانترو تا آخر بگیری فرضا 40 دورتر توپ فرود میاد اما توی یکی این مقدار کمتر یا بیشتره ( با شرایط یکسان در سانتر کردن یعنی سانتر کننده و موقعیت سانتر یکی باشه ) .
    حالا این برای من یک معما شده که علت این تفاوتها چیه ؟ بخاطر تفاوت در تلویزیونها و ال سی دی هاست یا اینکه علت کنسولهای مختلف و میزان استهلاک پردازنده های اوناست .
    به هر حال دو تا گیمر اگه بخوان قابلیتهای خودشونو بروز بدن دست کم باید چند ساعتی با کنسولی که میخوان مسابقه بدن بازی کنن تا تمام این عوامل تا حدی دستشون بیاد و بتونن تا حدی ( و نه تمام ) قابلیتهایی که دارن رو ارائه بدن .
    Last edited by 4039; 27-02-2011 at 00:15.

6. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حالا این برای من یک معما شده که علت این تفاوتها چیه ؟ بخاطر تفاوت در تلویزیونها و ال سی دی هاست یا اینکه علت کنسولهای مختلف و میزان استهلاک پردازنده های اوناست .
    من که میگم بخاطر تفاوت در تلوزیونها و ال سی دی هاست.چون من کنسول خودمو تا بحال به دوتا مانیتور و یک تلوزیون وصل کردم هر کدوم سرعت و زمان پاسخ گویی های مختلفی داشت.دلیلشم نمیدونم

8. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مقابل یک تیم مثل رئال مادرید که یکی مثل رونالدو داره با اون سرعت افسانه ایش چکار باید بکنیم؟من حتی از سیستم 2-3-5 هم استفاده می کنم اما لوله میشم.البته اینو بگم مقابل CPU نه فقط مقابل human هست که مشکل دارم.طرف رونالدو را می فرسته جلو و یه پاس بلند میندازه برای رونالدو و تک به تک=گل

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

با اجازت من یکی دو مورد دیگه رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه یکی تفاوت در میزان تاخیر کنسول گیمر در قیاس با اون کنسولی که توی کلوپ بازی میکنه و دوم سرعت بازی .
    ما با چند تا از بچه های انجمن مثل سهراب و محمود ( google_boy ) و مصطفی ( مصطفی ان بی ای ) و مسعود کلوپها و گیم سنترهای مختلفی و تجربه کردیم . جالبه بدونی با هر کنسولی که بازی میکنیم گیم پلی بازی کمی با یکی دیگه متفاوته مثلا توی یکی سرعت بازی خیلی کمه توی یکی سرعت متوسطه و توی یکی زیاده . توی یکی تاخیر بسیار زیاده ( حدود نیم تا یک ثانیه که انصافا برای من که زیاده ) توی یکی تاخیر بشدت کمه و توی یکی بین ایناست . اصلا سانترها توی کنسولهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا توی یک کنسول اگه سانترو تا آخر بگیری فرضا 40 دورتر توپ فرود میاد اما توی یکی این مقدار کمتر یا بیشتره ( با شرایط یکسان در سانتر کردن یعنی سانتر کننده و موقعیت سانتر یکی باشه ) .
    به هر حال دو تا گیمر اگه بخوان قابلیتهای خودشونو بروز بدن دست کم باید چند ساعتی با کنسولی که میخوان مسابقه بدن بازی کنن تا تمام این عوامل تا حدی دستشون بیاد و بتونن تا حدی ( و نه تمام ) قابلیتهایی که دارن رو ارائه بدن .
    این که tv یا lcd ها متفاوت باشند و تاثیر گذار میشه گفت هست تاثیر همون یکیا نیم ثانیه ای رو خواهد داشت مخصوصا روی tv های معمولی امام باز خیلی کم دیده میشه ی ااصلا دیدیه نمیشه..
    و این که اصطحلاک کنسول ، همچین چیزی نداریم...کنسول ps2 سالهاست میکوبه مستحلک نشده و کنسو لهای جدید هم این روال رو دارند. اما من دیدم اکثر گیم هایی که با تاخیر مواجه میشن بیشتر چون روی هارد بازی نشدن یعنی نسب نیستن و از روی درایو بازی میشه این تاخیر رو دارند و به وضوح دیدم حتی بعضا گرافیک رو هم به چالش میکشن (البته روی ایکس باکس)
    در یک بازی مثل فوتبال هم خیلی مهمه این موضوع بازی از روی درایو اجرا بشه کمی تاخیرهایی ایجاد خواهد شد مخصوصا در موقعیت های خطر...اما نه اگر روی هارد نسب بشه و اجرا بشه هر مشکلی به وجود بیاد برمیگرده به خود بازی و این که سازندگان کم لطفی کردند.

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مقابل یک تیم مثل رئال مادرید که یکی مثل رونالدو داره با اون سرعت افسانه ایش چکار باید بکنیم؟من حتی از سیستم 2-3-5 هم استفاده می کنم اما لوله میشم.البته اینو بگم مقابل CPU نه فقط مقابل human هست که مشکل دارم.طرف رونالدو را می فرسته جلو و یه پاس بلند میندازه برای رونالدو و تک به تک=گل
    شما باید همیشه پیش بینی کنید که با رونالدو میخواد چیکار کنه بعدش راستش رو بخواین اونقدر افسانه ای نیست جلوی مدافعهایی مثل پویل - الکس - تری-ویدیچ - پیکه و خیلی های دیگه نمیتونه حرف بزنه شما فقط جلوی رونالدو دوتا کار انجام بده یکی خلاقیت در پیش بینی از حرکت بعدی - بعدش گرفتن دکمه pace control اگه درست نوشته باشم با این کار مدافع خودش رو به حالت اماده باش برای مقابله با مهاجم مکینه
    برای مشکل پاسهای هوایی شما یکنفر رو برای گرفت رونالدو بفرست اون کسی که توپ دستشه رو با دکمه مربع ( مربع مال من شوت میزنه )هواشو داشته باش مربع رو نگه دار یکی از یارات میره دنبال اونیکه توپ دستشه بعد اون یکی دیگه بازیکنت رو بصورت دستی بفرست سراغ رونالدو
    Last edited by underali; 27-02-2011 at 11:46.

13. 2 کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من که میگم بخاطر تفاوت در تلوزیونها و ال سی دی هاست.چون من کنسول خودمو تا بحال به دوتا مانیتور و یک تلوزیون وصل کردم هر کدوم سرعت و زمان پاسخ گویی های مختلفی داشت.دلیلشم نمیدونم
    پس این جریان تاخیر هم مثل سرعت بازی مربوط میشه به نوع تلویزیون و ال سی ها . ما پریشب با تی وی بازی میکردیم که تاخیر زیاد بود و خودم ال سی دی دارم پس میشه گفت تاخیر توی ال سی دیها کمتر از تی ویهاست ؟
    امین نتیجه تستهای خودت چطوری بوده توی تی وی نسبت به ال سی دی تاخیر بیشتری داشتی ؟ سرعت بازی چی توی ال سی دی سرعت بازی هم بیشتر بود ؟

برای مشکل پاسهای هوایی شما یکنفر رو برای گرفت رونالدو بفرست اون کسی که توپ دستشه رو با دکمه مربع ( مربع مال من شوت میزنه )هواشو داشته باش مربع رو نگه دار یکی از یارات میره دنبال اونیکه توپ دستشه بعد اون یکی دیگه بازیکنت رو بصورت دستی بفرست سراغ رونالدو
    این روش در مقابل سی پی یو تا حدی جواب میده اما در برابر حریفان انسانی که مهاجمو به حرکت در میارن این سبک دفاعی خیلی ریسک داره من بارها شده با اینکار جا موندنم . توی این شرایط همون روش اولی که گفتی یعنی جاکی خیلی موثرتره . با اجازه من روش اولی که توضیح دادی رو برای ایشون بازتر کنم .

رونالدو توی فیفا نه تنها سرعتش خیلی زیاده دقت شوتهاش هم بسیار بالاست ( ایکاش مسی رو هم کمی قویتر از اینی که هست میساختن ) .
    منم اوایل در برابر کسانی که با رئال بازی میکردن همین مشکل شما رو داشتم طرف دکمه ال بی رو فشار میداد تا رونالدو رو به جلو حرکت کنه بعد با یک پاس تودر صاحب توپش میکرد ( و یا اینکار رو با سانترهای تودر هوایی انجام میداد ) و این بازیکن علارغم اینکه عقب تر از مدافعین بود راحت از مدافعین رد میشد و با دقتی که توی شوت زنی داشت تقریبا 90 درصد موارد دروازه رو باز میکرد . اگر کسی با این روش با رونالدو بازی کنه واقعا مهار این بازیکن برای کسی که در برابرش بازی میکنه کار سختیه . اما میشه این بازیکنو هم مهار کرد من یک روش موثر برای مهار این دست بازیکنا رو توضیح میدم .
    شما باید حتما از دفاع پوششی استفاده کنی . توی عمق دفاعت ( متهی الیه منطقه دفاعیت ) یک مدافع پوششی یا دو تا سوییپر با قدرت بدنی و standing takle بالا قرار بده و دامنه حرکتیشو بزار روی حرکت رو به جلوی low و حرکت رو به عقب high و تا دیدی توپی برای رونالدو در اون منطقه داره ارسال میشه سریعا روی سوویپر ها سوویچ کن و اونا رو بکش به سمت عقب تا فاصله خوبی بین مدافع پوششیت و رونالدو ایجاد بشه . در مرحله بعد اگه طرف خواست با قدرت بدنی و سرعت ازت رد بشه به هیچ وجه مدافع رو بهش نزدیک نکن اینجا باید از حرکات ساده و ترکیبی جاکی استفاده کنی . یادت باشه در حالت جاکی فاصلت از این بازیکن کمتر از نیم متر نشه که با یک حرکت انفجاری ممکنه ازت عبور کنه . با این حرکت کنترلش کن تا بقیه مدافعینت سر برسن در این حالت طرف چاره ای نداره بجز اینکه توپو به یک بازیکن دیگه بسپره .
    تصویر زیر حرکت جاکی پویول رو در برابر رونالدو به تصویر میکشه :

در مورد مدافع پوششی این نکته رو هم بگم که حتی الامکان از مدافعینی استفاده کن که ویژگی تکل ایستاده رو داشته باشن . این دسته از مدافعین که البته تعدادشون هم خیلی کمه خیلی راحت تر میتونن توپو از مهاجمینی مثل رونالدو بگیرن . از جمله این بازیکنان میشه به خوان مدافع تیم برزیلی روم , نستا , هاینزه آرژانتینی , پویول و ... اشاره کرد .باید ببینی توی تیمی که داری کدوم مدافعت این ویژگی رو داره .
    Last edited by 4039; 27-02-2011 at 12:24.

15. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان یکی دو هفته ای میشه خیلی بندرت میام گیم رنجر راستش تصمیم دارم نسخه کنسولی رو شروع کنم تا گیم پلی این نسخه دستم بیاد توی این چند ماهه که هر شب میومدم گیم رنجر کلا گیم پلی نسخه کنسولی از دستم در رفته و این میشه که آقا مسعود گل ما واسمون شاخ میشه .
    یک مقدار گیم پلی کنسولی دستم اومد مجددا حتما میام گیم رنجر .
    ببین حسین اومدیم و بر فرض محال تاکید می کنم محال اینایی که گفتی کافی نبود
    بهتره یه Plan B هم داشته باشی اونم اینه که این آقا مسعود گل رو هم موتاد... ببخشید گیم رنجریش کنیم تا بدونه که چی گذشته بهت و درد فراق نسخه کنسولی رو به عینه بکشه!
    اینجوری هر دومون زودتر به مقاصد انسان دوستانمون می رسیم

بی صبرانه منتظر بازگشت پادشاه هستیم

17. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اتفاقا من خیلی کم از باگ های بازی استفاده میکنم ...
    گفتی باگ ... واجب شد یکیشونو که همین 2 روز پیش سرمون آوردن رو ...سریع میرم سر بخش حساس ماجرا که وقت دوستان گرفته نشه:

نقطه کرنر را داشته باشید 30 متر در امتداد خط طولی زمین به سمت مرکز زمین برید . حریف گل ما خیر ببینه از همون جا درست چسبیده به خط طولی با لمپارد شوتید و توپ از روی سر کاسیاس وارد دروازه اینجانب شد
    منم اینجوری گنگ شده بودم د.......ه....
    Last edited by City 17; 27-02-2011 at 13:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •