با اجازت من یکی دو مورد دیگه رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه یکی تفاوت در میزان تاخیر کنسول گیمر در قیاس با اون کنسولی که توی کلوپ بازی میکنه و دوم سرعت بازی .
ما با چند تا از بچه های انجمن مثل سهراب و محمود ( google_boy ) و مصطفی ( مصطفی ان بی ای ) و مسعود کلوپها و گیم سنترهای مختلفی و تجربه کردیم . جالبه بدونی با هر کنسولی که بازی میکنیم گیم پلی بازی کمی با یکی دیگه متفاوته مثلا توی یکی سرعت بازی خیلی کمه توی یکی سرعت متوسطه و توی یکی زیاده . توی یکی تاخیر بسیار زیاده ( حدود نیم تا یک ثانیه که انصافا برای من که زیاده ) توی یکی تاخیر بشدت کمه و توی یکی بین ایناست . اصلا سانترها توی کنسولهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا توی یک کنسول اگه سانترو تا آخر بگیری فرضا 40 دورتر توپ فرود میاد اما توی یکی این مقدار کمتر یا بیشتره ( با شرایط یکسان در سانتر کردن یعنی سانتر کننده و موقعیت سانتر یکی باشه ) .
حالا این برای من یک معما شده که علت این تفاوتها چیه ؟ بخاطر تفاوت در تلویزیونها و ال سی دی هاست یا اینکه علت کنسولهای مختلف و میزان استهلاک پردازنده های اوناست .
به هر حال دو تا گیمر اگه بخوان قابلیتهای خودشونو بروز بدن دست کم باید چند ساعتی با کنسولی که میخوان مسابقه بدن بازی کنن تا تمام این عوامل تا حدی دستشون بیاد و بتونن تا حدی ( و نه تمام ) قابلیتهایی که دارن رو ارائه بدن .