شما متوجه شدين الان اين جوابي كه دوستم به من داد واسه چي بود كه يهو ميپري وسط ؟؟؟
اصلا بحث اسپانيا نبود ...
ما داشتيم در مورد يه چيز ديگه صحبت ميكرديم ...
درسته اسپانيا بهتر بود و برد ...
تمام ...
شما متوجه شدين الان اين جوابي كه دوستم به من داد واسه چي بود كه يهو ميپري وسط ؟؟؟
اصلا بحث اسپانيا نبود ...
ما داشتيم در مورد يه چيز ديگه صحبت ميكرديم ...
درسته اسپانيا بهتر بود و برد ...
تمام ...
نه دیگه ! قربونت یه ماشین حساب بزن ببین دیوار 5 تایی ها از دیوار 4تایی ها چقدر بلند یا کوتاه تره ؟
بیخیال ! قرار هر اتفاقی بیوفته به گذشته لینک بزنیم ؟![]()
شاید آلمان با این تیم یورو 2012 قهرمان بشه دیگه !
نه بابا من گوش شما رو میبوسم..ها نه نه..من روی ماه شما رو میبوسم.
من فقط نظرم رودادم.مثل شما.
حالا که خودت میگی اشتباه میکنی من چی بگم؟
مرسی.
من اصل مطلب رو مد نظر قرار دادم و کاری ندارم بحث بین شما و یوسف عزیز چی بوده !! بازم مشکلی هست ؟!
نه بابا مگه ديوانه ام همچين كاري كنم؟!مسعود من فكر كردم تو اضافه كردي اينو...
خب ببين كار كي بوده...
يعني همش بچه هاي ما بايد اخطار بگيرن ؟؟؟
نميشه كه ...
به اينجا دست رسي ندارم وگرنه ميشد فهميد كي اينكار رو كرده...امين ميتونه بفهمه كي بوده يا ادمينا يا مديراي ارشد
ميبينم كه انگليسي هاي فقيد هم اينجا پيداشون شده : دي
شکست آلمان در جام جهاني سراسر اين کشور را در غم و ماتم فروبرد
در پي شکست يک بر صفر تيم ملي آلمان از اسپانيا در نيمه نهايي جام جهاني 2010، غم و ماتم سراسر آلمان را فرا گرفت و روزنامه بيلد پرخواننده ترين روزنامه اين کشور نوشت :" همه چيز تمام شد ، به پايان راه رسيديم و ما حذف شديم . "
اين روزنامه با اشاره به اينکه " سراسر آلمان اکنون در غم و ماتم بسر مي برد و اشک از چشمان مردم سرازير شده است " ، به طور نامعمول ولي منصفانه اي نوشت :" مهم نيست که پذيرش اين شکست تا چه حد سخت و دشوار است ، مهم آن است که اين يک شکست سزاوارانه بود. "
اين روزنامه افزود :" بچه هاي ما تمام سعي خود را انجام دادند . ولي متاسفانه ، ما خوش شانس نبوديم . بايد بپذيريم که اسپانيايي ها بسيار سرتر از ما بودند. "
روزنامه منطقه اي " هامبورگر آبندبلات " نوشت : " يک بر صفر . آلمان گريان است . اسپانيا صعود کرد. "
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، روزنامه فرانکفورتر آلگماينه نوشت : " سفر رويايي " آلمان به پايان رسيد.
مجله اشپيگل نيز روي پايگاه اينترنتي خود نوشت :" اسپانيا روياي آلمان براي رسيدن به فينال را از بين برد. "
سلام
امروز اطلاع یافتیم در طی یک بازی غم بار و شکننده تیم ملی آلمان ( دماغوها) بازی را واگذار کرده و از رسیدن به فینال باز مانده است.
اینجانب به نمایندگی ار تاپیک تیم ملی هلند (HERO) مصیبت وارده را به تمام مدیران و پاچه خواران و طرفداران تیم ملی آلمان( دماغوها) تسلیت گفته ، و از خداوند بزرگ سوم شدن تیم ملی آلمان ( دماغوها
) در جام جهانی را مسئلت می نمایم.
1389/04/17
تاپیک تیم ملی هلند (HERO OF WORLD CUP)
من موندم این کلمات وجمله بندی رو از کجا در میارید................
طرفدار هلندی؟
والا بچه های هلندی انجمن اینجوری حرف نمیزنن...
کمی آرومتر دادا...چه خبرته؟![]()
همه ی بازی ها مثل بازی انگلیس نیست که داور توپ 1 متر تویه گل رو نگیره !![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)