تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 451 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش این که برای هشدار بود , برای تعیین % هشدار هم راهی هست ؟
    توی کنترل پنل
    power option/advanced power option

اگه روی ایکون باتری هم کلیک کنید یه پنجره باز میشه که توی اون more power option یا یه چیزی شبیه این رو میتونید ببینید
    روش کلیک کنید و توی پنجره ای که باز میشه دنبال battery بگردید
    اینجا میتونین تنظیمات رو انجام بدین

ویرایش:
    یه چیز رو یادم رفت بگم: برای هر کدوم از پروفایل ها باید تنظیمات رو جداگانه انجام بدین

اینم تقدیم به شما
    Last edited by lucky_luke; 06-10-2010 at 13:54.

2. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من رو دی وی دی خود ان 61 یه فولدر حدودا 300 مگی واسه نصب این برنامه ی Express gate دارم.

این صفحه هم لینک آخرین ورژنهاست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگم شما یه بار همون مراحل که خودت لینکش رو دادی و تو پست قبلی ترجمه کردم رو برو ببین حل میشه یا نه.
    من اولش ویندوز ریخته بودم این برنامه رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا نیومد. یه بار پاک کردم و بعد از ری استارت دوباره ریختم و برنامه کار کرد. هیچ تنظیمی رو هم دست نزدم ... فقط رجیستری رو با tune up یه بار تمیز کردم.
    دست گل ات درد نکنه ترجمه ات خیلی باحال بود..
    طبق آخرین تحقیقات که روی چند تا اسوس دیگه خوابگاه (ul80,...)انجام دادم اصلا امکانی به نام express gate روی لپتاپ من نیست و این که اومدن برای تعویض حالات استفاده از باتری دکمه جداگونه گذاشتن برای من باعث تعجب هست.. به این علت که اولا در هیچ جایی از راهنما های لپتاپ(دفترچه ،pdf و ...)کلمه express gate وجود نداره و ثانیا تو درایور من همچین امکانی اصلا وجود نداره. در حالی که تو مدل های دیگه توضیحات کاملی در این مورد دادن...ولی این کارایی که ترجمه کردی رو انجام می دم و خبرشو می دم .فکر نکنم اصلا تو تب tool تو بایوس express gate ای باشه که بخوام فعالش کنم اما چشم خبرشو می دم.ممنون و ببخشید که زحمتت دادم

داره خودمونی میشه tm.viper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان...من یه x64jq یا همون n61jq گرفتم...بعد یه مشکلی دارم...
    اولا خیلی دیر بالا میاد....بعدشم بعضی وقتاتوی بازی سر loading خیلی طول میده یا مثلا lag میزنه توی بازی یا چند بارم شده 6ثانیه کلا وسط بازی گیر کرده و بعد عادی ادامه داده...دوتا برنامه هم همزمان اجرا نمیکردم که سرعت کارو بخواد پایین بیاره...
    همیشه هم وقتی windows قشنگ بالا میاد...حتی بعد 10 دقیقه....برای اولین بار که بخوای my camputer رو باز کنی...حدود 20 ثانیه طول میده... اگه ممکنه کمک کنین...خلاصه مشکل سرعت دارم حتی حالت high performance
    plz help

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان...من یه x64jq یا همون n61jq گرفتم...بعد یه مشکلی دارم...
    اولا خیلی دیر بالا میاد....بعدشم بعضی وقتاتوی بازی سر loading خیلی طول میده یا مثلا lag میزنه توی بازی یا چند بارم شده 6ثانیه کلا وسط بازی گیر کرده و بعد عادی ادامه داده...دوتا برنامه هم همزمان اجرا نمیکردم که سرعت کارو بخواد پایین بیاره...
    همیشه هم وقتی windows قشنگ بالا میاد...حتی بعد 10 دقیقه....برای اولین بار که بخوای my camputer رو باز کنی...حدود 20 ثانیه طول میده... اگه ممکنه کمک کنین...خلاصه مشکل سرعت دارم حتی حالت high performance
    plz help
    سلام . مبارک باشه.

ببینم چیزی وصل نیست به لپ تاپ یا سی دی تو درایو نذاشتی ؟

اون لگ که میگی تو نیدوز سون خیلی وقتا اتفاق میافته. وقتی هارد رو استفاده میکنه اتفاق می افته !!!

من فکر میکنم مشکل مربوط به هارد میشه. البته تعویض ویندوز هم توصیه میشه. برنامه های سرعت گیری مثل airecovery به نظر من که اصلا جالب نیست. باز اونش به خودتون مربوطه که چی نصب کنید.

شما با hdtune هاردت رو تست کن ببین سرعتش رید چنده. مین و ماکس و تغییرات عجیب غریب رو خوب دقت کن. معمولا مین باید 30 باشه و ماکس هم 70 باشه. متوسط هم که 65 مگ بر ثانیه میشه تقریبا.

6. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خسته نباشید.

8. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

توی کنترل پنل
    power option/advanced power option

اگه روی ایکون باتری هم کلیک کنید یه پنجره باز میشه که توی اون more power option یا یه چیزی شبیه این رو میتونید ببینید
    روش کلیک کنید و توی پنجره ای که باز میشه دنبال battery بگردید
    اینجا میتونین تنظیمات رو انجام بدین

ویرایش:
    یه چیز رو یادم رفت بگم: برای هر کدوم از پروفایل ها باید تنظیمات رو جداگانه انجام بدین

اینم تقدیم به شما
    ممنون دوست عزیز

فقط خیلی جالبه !! تمام سوالاتی رو که تا الان برای تنظیمات و اینا پرسیدم رو خودم 2-3 بار واردشون شدم و متوجه نشدم که اون تنظیم مثلا برای این قسمته !!

بازم ممنون.

داره خودمونی میشه tm.viper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام . مبارک باشه.

ببینم چیزی وصل نیست به لپ تاپ یا سی دی تو درایو نذاشتی ؟

اون لگ که میگی تو نیدوز سون خیلی وقتا اتفاق میافته. وقتی هارد رو استفاده میکنه اتفاق می افته !!!

من فکر میکنم مشکل مربوط به هارد میشه. البته تعویض ویندوز هم توصیه میشه. برنامه های سرعت گیری مثل airecovery به نظر من که اصلا جالب نیست. باز اونش به خودتون مربوطه که چی نصب کنید.

شما با hdtune هاردت رو تست کن ببین سرعتش رید چنده. مین و ماکس و تغییرات عجیب غریب رو خوب دقت کن. معمولا مین باید 30 باشه و ماکس هم 70 باشه. متوسط هم که 65 مگ بر ثانیه میشه تقریبا.
    به نظر شما windows عوض کنم؟
    اخه windows اورجینال هست ادم دلش میسوزهد
    بعد یه سری برنامه های خود asus مثل life frame یا asus video magic که writer برای blueray هست وقتی windows عوض شه از بین میره
    من خودم فکر میکنم ایراد از windows هست...چون مشکلایی که پیش میاد همیشگی نیست...بگیر نگیر داره

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعد یه سری برنامه های خود asus مثل life frame یا asus video magic که writer برای blueray هست وقتی windows عوض شه از بین میره
    من خودم فکر میکنم ایراد از windows هست...چون مشکلایی که پیش میاد همیشگی نیست...بگیر نگیر داره
    عزيز شما مگه همون اولي كه لپ تاپ رو خريدي از ويندوزش بك آپ نگرفتي؟
    شما يه كار ديگه هم ميتوني بكني اگه پارتيشن خالي اضافه داري يه ويندوز سون جنيو روش نصب كني و تست كني
    احتمالا ويندوز سوني كه روي دشتگاهتون هست 64 بيتي هست پس يه 64 بيتي ديگه نصب كن اگه درايورهاي 32 رو نداري
    اگه هم پارتيشن اضافه نداري پارتيشن مجيك و اكرونيس بايد نصب كني
    يه چيز ديگه كه احتمال ميشه داد مشكل داشته باشه باطري هست
    كه اگه معيوب يا ضعيف باشه كمي لايي ميكشه...
    مستقيما با كابل هم كه وصل ميكنيد همين مشكل رو داريد؟

يه چيز ديگه كه من خودم تجربي دارم ميگم و جايي تو نت نديدم اينه كه اسوس كلا يه كم با سيستم عامل مشكل داره مثلا رو دستگاه ديدم واسه پلي كردن يه فيلم 20 ثانيه ديلي ميداد
    بازم شايد بشه گفت حرف دوستمون درسته و مشكل از هارد باشه

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من هم با ویندوزش مشکل داشتم.
    شما 5 تا دی وی دی ریکاوری رو گرفتی؟ اگه گرفتی ویندوزت رو عوض کن، هر وقت خواستی دوباره اوریجینال رو نصب کن که همه برنامه هاش هم همراه ویندوز نصب میشن.
    این لپتاپ اصلاً رایتر بلوری نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رفیق نگران برنامه ها نباش چون همشون توی دی وی دی همراه لپتاپ موجوده
    درمورد ویندوز هم باید بگم اگه ویندوز home premium دستکاری نشده نصب کنی میتونی اکتیوش کنی

البته ویندوز home premium توی بازار فکر نکنم گیر بیاد یا باید دانلود کنی یا اینکه مثل من دنبال یکی بگردی که لپتاپ دل داره!!!!! و ویندوزش رو قرض بگیری

رفیق من dell 1557 داشت ویندوزش رو واسه خودم نصب کردم و با سریال زیر لپتاپم مثل اب خوردن اکتیو شد

البته توی کنترل پنل به جای لوگوی asus لوگوی dell اومده بود که اون رو هم خودم عوض کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •