تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 397 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولی خودمونیما اگه سرور مجازی نمیومد تا الان باید صبر میکردیم تا این کرک skidrow بیاد.فکر کنم اگه اینجوری میشد چیزی ازم نمیموند از بس من حرص خوردم سر این قضیه و همش دنبال کرک میگشتم.اگه سرور مجازی نمیومد و چند روز پیش کرک skidrow میومد شما اصلا سراغ بازی میرفتید؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقامن اون مرحله که پدر ويري به خانواده ي اون يارو (فکر کنم پادشاهه)حمله ميکنه و داداش طرف رو ميکشه بعد اتزيو بايد از خود يارو محافظت کنه گير کردم
    تا حالا 20 دفعه همه ي ادمهايي که اونجان رو کشتم , جون پدر ويري رو هم تموم کردم , بعد که اومدم دنبالش کنم دو نفر ميان و اول بايد اونا رو بکشم بعد بيفتم دنبالش ولي ديگه دير شده و اون فرار کرده .يه بارم که بهش رسيدم وايساد جلوم و فرار نکرد نه من اون رو ميتونستم بزنم نه اون انچنان تلاشي براي زدن ميکرد و مجبور شدم دوباره از اول برم
    البته فکر کنم ميره اون جايي که خانواده ي اتزيو رو اعدام کردن ولي اونجا هم که ميرم هيچي نيست
    با ايگل اي هم ميرم که شايد ببينمش ولي ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میدونم تکراری است ولی چون نتونستم پیداش کنم میپرسم .
    همون غاری که پر اسکلت رو رد کردم یک جا هست که میگه در مخفی رو باز کن ولی روی تابوت اسکلتی هست که وقتی میرم جلوش چیزی نمیاد باید چه کار کنم . (همونجایی که جلوی تابوت یک مجسمه مردی با شمشیر ژست گرفته)

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

میدونم تکراری است ولی چون نتونستم پیداش کنم میپرسم .
    همون غاری که پر اسکلت رو رد کردم یک جا هست که میگه در مخفی رو باز کن ولی روی تابوت اسکلتی هست که وقتی میرم جلوش چیزی نمیاد باید چه کار کنم . (همونجایی که جلوی تابوت یک مجسمه مردی با شمشیر ژست گرفته)
    باید یه ولو جدید دان کنین یا یه کرک جدید....................

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
    کپی کنین
    Last edited by matrix_3s; 29-04-2010 at 20:49.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقامن اون مرحله که پدر ويري به خانواده ي اون يارو (فکر کنم پادشاهه)حمله ميکنه و داداش طرف رو ميکشه بعد اتزيو بايد از خود يارو محافظت کنه گير کردم
    تا حالا 20 دفعه همه ي ادمهايي که اونجان رو کشتم , جون پدر ويري رو هم تموم کردم , بعد که اومدم دنبالش کنم دو نفر ميان و اول بايد اونا رو بکشم بعد بيفتم دنبالش ولي ديگه دير شده و اون فرار کرده .يه بارم که بهش رسيدم وايساد جلوم و فرار نکرد نه من اون رو ميتونستم بزنم نه اون انچنان تلاشي براي زدن ميکرد و مجبور شدم دوباره از اول برم
    البته فکر کنم ميره اون جايي که خانواده ي اتزيو رو اعدام کردن ولي اونجا هم که ميرم هيچي نيست
    با ايگل اي هم ميرم که شايد ببينمش ولي ...
    تا جايي كه من يادمه ...
    اينو نبايد بزني ...بايد برسونيش به خونش...مگه دمه كليسا نريختن سرش؟؟؟؟اگه اره همينه كه ميگم...
    اگه تو نقشه نشون نميده كجا بايد بري ايراد از كرك هست ....يه كرك ديگه بريز ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

7

باید یه ولو جدید دان کنین یا یه کرک جدید....................

کد:
    در C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
    کپی کنین
    من یدونه دانلود کردم که حدود 196 کیلو بایت بود وعلامت سبزی روی نقشه هست ولی عملی انجام نمیشه . پس فکر کنم مشکل از اون باشه . راستی اونی که شما معرفی کردی 700 kb هست وقتی کپی میکنم کلا بازی میپره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

من یدونه دانلود کردم که حدود 196 کیلو بایت بود وعلامت سبزی روی نقشه هست ولی عملی انجام نمیشه . پس فکر کنم مشکل از اون باشه . راستی اونی که شما معرفی کردی 700 kb هست وقتی کپی میکنم کلا بازی میپره .
    ورژن بازی رو به 1.01 ارتقا دادی؟ ندادی لینک بدم

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوست من توي منطقه سبز حالت ديد عقاب رو با دكمه e فعال كنيد تا بتونيد شخص موردنظرتون رو پيدا كنيد كه با رنگ زرد مشخص ميشه.....فقط همه جا رو بگردين....حتي روي پشت بامها...

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

لینک update 1.01
    کد:
    hotfile و 2share حتما کار میکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستان دقت کنی عکسهای بزرگ قرار ندهید
    حداکثر با سایز 800*600

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •