عادل جان اینم ترکیبم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عادل جان اینم ترکیبم
منم 2 تا از بازی هامو انجام دادم.و هردوشو با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.
بازی خوبی بود ولی در هر دو بازی موقعیت های زیادی رو از دست دادم در سری قبلی مسابقات هم شاهد بد شانسی من بودید.یعنی من باید هر بازی رو 3 هیچ می بردم.ولی چه قدر قدرت بدنی بازیکنا کم شده خیلی کم میارن.
سیو بازیها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SHADEL; 04-03-2010 at 23:39.
سلام
نه عادل جان مشکلی پیش نمیاد این کرک رو جایگزین کرک قبلی کن و یادت باشه این کرک رو به کیت سرور معرفی کنی . در ضمن قدرت بدنی بازیکنان نسبت به لیگ قبل هیچ تغییری نکرده .
تنها تغییری که گیم پلی این لیگ با لیگ قبل داره اینه که سرعت بازیکنان ( چه پا به توپ و چه بدون توپ ) تمام تیمها به یک نسبت مساوی افزایش پیدا کرده ( هم برای تیمهای ما و هم برای تیمهای حریف )
Last edited by 4039; 05-03-2010 at 12:57.
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )بایرن مونیخ -------------------------------------- آژاکس آمستردامگالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول ------------------------------------------- وردربرمن
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال ------------------------------------------ میلان-------- فرم ترکیب من برای این بازی:
منچستر----------------------------------------- مارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخیوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان ----------------------------------- منچستر سیتی
مارسی -------------------------------------- چلسی
لیون ------------------------------------------- لیورپول
رم --------------------------------------------- گالاتاسرای
لاتزیو ------------------------------------------ آرسنال
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
Last edited by 4039; 05-03-2010 at 14:41.
بله حامد جان . راستی کرک 1.3 رو جایگزین کرک 1.0 بازی کردی ؟ این کار باید انجام بشه و هیچ مشکلی برای بازی ایجاد نمیکنه فقط باید یادت باشه کرک 1.3 رو به کیت سرور معرفی کنی .
آره حسی جان جایگزین کردم و به کیت سرور معرفیش کردم
میرم با تیم سابقم بازی کنم
پورتو پرتغال -------------------------------------- اینتر میلان؟حسین جان من که این بازی رو انجام دادم !
حسین جان منم بازیمو تموم کردم نتیجه بازی
آس رم 2 - گالاتاسرای 1
اینم سیو بازی
درست میگی آرمین جان من اضافش کردم .
Last edited by 4039; 05-03-2010 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)