تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 500 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

CPu این 371 چطوره ؟؟ اینا که گفتن 2 هسته داره :-؟ پس با اون دو هسته ای ها چه فرقی داره ؟
    سلام منم میخاستم همین رو بخرم ولی مدل Apple MacBook Pro MC372LL/Aرو مد نظرم هست چون با 150 پول بیشتر هم به CPU با فرکانس بالاتر میرسم هم به هارد بیشتر .شاهین جانم میگه خنک ترین Mac Book Pro همینه.در مورد گرافیک باید بگم دو تا گرافیک
    دارن یکی Intel 256 و یکی دیگش GF 512 که بسته به کاری که میخاد انجام بده بین گرافیک ها سوئیچ میکنه .سی پی یوش 8 هسته ای نه دو هسته ای .4هسته واقعی و 4 هسته مجازی بعد از تکنولوژی Turbo Boost استفاده می کنه یعنی هرجا لازم شد میره به حالت Over Clock همینطور تکنولوژی Multi Threading ابر نخی .اگه میخای 371 بگیری با یه کم هزینه بیشتر 372 بهت پیشنهاد میکنم .
    موفق باشی .

2. 3 کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه x4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سی پی یوش 8 هسته ای نه دو هسته ای .4هسته واقعی و 4 هسته مجازی بعد از تکنولوژی Turbo Boost استفاده می کنه یعنی هرجا لازم شد میره به حالت Over Clock همینطور تکنولوژی Multi Threading ابر نخی .
    سلام دوست عزیز
    ممنون که کمک کردی

ولی یه سوال : 8 هسته ؟؟؟

intel core i5 هستن

پس با این حساب intel i7 چند هسته داره ؟؟

اگه اینطوره که واقعاً عالی میشه من از اینکه نوشته بودن 2 هسته می ترسیدم که نکنه واقعاً 2 هسته داشته باشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام منم میخاستم همین رو بخرم ولی مدل Apple MacBook Pro MC372LL/Aرو مد نظرم هست چون با 150 پول بیشتر هم به CPU با فرکانس بالاتر میرسم هم به هارد بیشتر .شاهین جانم میگه خنک ترین Mac Book Pro همینه.در مورد گرافیک باید بگم دو تا گرافیک
    دارن یکی Intel 256 و یکی دیگش GF 512 که بسته به کاری که میخاد انجام بده بین گرافیک ها سوئیچ میکنه .سی پی یوش 8 هسته ای نه دو هسته ای .4هسته واقعی و 4 هسته مجازی بعد از تکنولوژی Turbo Boost استفاده می کنه یعنی هرجا لازم شد میره به حالت Over Clock همینطور تکنولوژی Multi Threading ابر نخی .اگه میخای 371 بگیری با یه کم هزینه بیشتر 372 بهت پیشنهاد میکنم .
    موفق باشی .
    سلام اول از همه متشکرم از جوابت و امیدوارم که فعالیتت توی اینجا و مک هلپ روز به روز بیشتر بشه که حتما بعد از خرید مک بوک همینطوره
    اما چند تا مساله هست، یکی اینکه مدل ۳۷۲ ۲تا گرافیک داره اما اون حافظه ی گرافیک Geforce ش هم ۲۵۶ مگابایته نه ۵۱۲.
    و نکته ی دیگه هم همونطور که از اسامی شون معلومه CORE 2 DOU دو هسته ای و CORE i5 هم دارای ۲حقیقی و ۲مجازی هست نه ۴ حقیقی و ۴ مجازی هسته ای!!!
    تکنولوژی Multi Threading (چند رشته ای) رو هم که همه ی CoreiX ها دارند، اما در مورد OverClocking بعید میدونم شما جای معتبری خوندی که بیشتر از اون فرکانس دیفالت cpu استفاده میشه؟

موفق باشی

5. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام اول از همه متشکرم از جوابت و امیدوارم که فعالیتت توی اینجا و مک هلپ روز به روز بیشتر بشه که حتما بعد از خرید مک بوک همینطوره
    اما چند تا مساله هست، یکی اینکه مدل ۳۷۲ ۲تا گرافیک داره اما اون حافظه ی گرافیک Geforce ش هم ۲۵۶ مگابایته نه ۵۱۲.
    و نکته ی دیگه هم همونطور که از اسامی شون معلومه CORE 2 DOU دو هسته ای و CORE i5 هم دارای ۲حقیقی و ۲مجازی هست نه ۴ حقیقی و ۴ مجازی هسته ای!!!
    تکنولوژی Multi Threading (چند رشته ای) رو هم که همه ی CoreiX ها دارند، اما در مورد OverClocking بعید میدونم شما جای معتبری خوندی که بیشتر از اون فرکانس دیفالت cpu استفاده میشه؟

موفق باشی
    درسته مثل اینکه اشباه شده 2 هسته حقیقی داره و دو هسته مجازی ولی در مورد Turbo Boost اینو یه جایی خودم که این خاصیت رو داره سی پی یو Core i5و همینطور سی پی یو Core i7 ولی core i3 نداره این خاصیت رو .
    ممنون از لطفت نمیدونم چی شده چند وقتیه نمی تونم برم تو مک هلپ مثل اینکه مشکلی برا یوزر پسوردم پیش امده .

7. 2 کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
    Last edited by SaЁeD; 20-01-2011 at 11:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

با سلام.ببخشید یه سوال؟

این مک بوک پرو ها و مکبوک هایی که در بازار ایران هستند made in united states هستند دیگه نه؟
    یا اینکه made in china?
    الان مک بوک های شما ساخت شرکت اصلی اپل در امریکا هستند دیگه؟
    من در این موارد خیلی حساسم.
    من امروز نقش رو دیدم که تمام محصولات اپل made in china بودند
    یکی منو کامل متوجه کنه.اگه اینطوری که دیدم باشه اصلا سراغش نمیرم.نه این بلکه مال هر برندی باشه.تجربه حکم میکنه.
    به خاطر سرعت کم حوصله خوندن پست های قبلی رو ندارم.تو ایران از چه شرکتی مک بوک و محصولات اپل رو خریداری کنیم(ساخت امریکا)؟
    سلام با اجازه شاهین جان و محسن جان عزیز .
    دوست عزیز همه قطعات اپل تو کالیفرنیا طراحی میشن و اسمبل شده در چین هستند
    اگه توجه کنین نوشتهDesign in California Assemble in China و این هم فکر کنم به خاطر اینه که هزینه هارو بیارن پایین
    یعنی چون چینتیا با دستمزد پایین کار میکنن و سطح توقع پایینی دارن ...در کل به نظر من یه جور سیاسته ولی کیفیت قطعات عالیه اگه آمریکا هم برین باز همینه.....
    موفق باشین .

10. 2 کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به اساتید محترم.
    من با خوندن مطالب شما تصمیم گرفتم به جای سونی ، اپل بخرم.از قبل هم دنبال یه لپ تاپ 13 اینچی بودم که الان اپل بدجوری چشمم رو گرفته.
    من بینMC 374 و MC 516 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم! با اینکه 374 یه کم گرونتره و رمش 4 و بر اساس گفته های شما بهتر از 516 هست، ولی کیبوردش مشگیه! (من می خوام کیبوردش سفید باشه)516 کیبوردش سفیده ولی بک لایت نداره!(اینطور که تو پست های قبلی خونده بودم).ظاهر و شیکی لپ تاپ خیلی برام مهمه. به نظرتون چیکار کنم.من عاشق apple ام.مخصوصا تمام سفیدش! یعنی از کیبوردش بگذرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگه زیبایی برات مهمه مثل من ۵۱۶ بگیر منم همین مساله رو داشتم ولی ۵۱۶ واقعا زیباتره.
    رمش رو هم میشح با حدودا ۱۰۰ هزار تومن ۴ کرد.
    در مورد بک لایت کیبورد هم چون صفحه اش همیشه روشنه من که تا حالا کمبودی حس نکردم حتی توی شب و تاریکی مطلق.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

سلام دوستان..یه سوال؟چه تفاوتی بین مک بوک مدل
    MC516CTO
    و مک بوک پرو MC374LL/A وجود داره؟؟که پرو 100 هزار تومن گرونتره!!!من که جز رنگ تفاوتی ندیدم..
    در ضمن من اگه از چین یا مالزی بخرم ارزونتر تموم میشه یا ایران..بگیرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوستان..یه سوال؟چه تفاوتی بین مک بوک مدل
    MC516CTO
    و مک بوک پرو MC374LL/A وجود داره؟؟که پرو 100 هزار تومن گرونتره!!!من که جز رنگ تفاوتی ندیدم..
    در ضمن من اگه از چین یا مالزی بخرم ارزونتر تموم میشه یا ایران..بگیرم یا نه؟
    تفاوت هاش رو محسن خان قبلا گفته اند که من دوباره نقل قول میکنم:
    1- به دليل جنس بدنه بهتر مك بوك پرو

2- پخش صداي بهتر مك بوك پرو

3- نداشتن بك لايت كيبورد در مك بوك

4- نداشتن پورت on IEEE 802.11n specification); IEEE 802.11a/b/g compatible در مك بوك

5- جنس زير مك بوك اصلا جالب نيست
    اما به نظر من مک بوک خوشگل تره.
    قیمت اونجا چنده؟ اگه خودت داری میری و دیدی ارزونتره بگیر ولی اگه کسی میخواد بفرسته به قیمت توجه کن.
    هرچند فکر نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشن.
    راستی اگه خواستی از اونور بگیری حواست باشه که LL/A باشه یعنی سفارش آمریکا.

15. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •