تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 1049 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض یه پیشنهاد

سلام
    من تمام این 250 صفحه رو خوندم.
    نمی خواین دست از سر این پلیرهای قدیمی بردارین؟ از پارسال تا حالا همین 2-3 مدل رو میگین! بابا خودتون هی میگین HD! خوب HD دقیقا مساویه با بلوری دیسک! من این 250 صفحه رو خوندم که برسم به یه سینمای خانگیه بلوری که اومدیم آخرشو دست خالی موندیم.
    لطف کنین یه سینمای خانگی با قابلیت بلوری بهم معرفی کنین.ضمنا upscaling خیلی واسم مهمه و تعداد ورودی و خروجی های HDMI.چون میخوام ----- و xbox و پلیر رو وصل کنم بهش.
    از قیافه ی پایونیرایی که معرفی کردین خوشم نیومد.حدود 800 تومن هم میتونم هزینه کنم.
    میشه این مدل BT205 Panasonic هم یه چک کنین و نظراتونو بگین؟چون تلویزیونم پاناسونیکه و این مدل بلوری پاناسونیک موجود تو ایرانه.
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
    با سلام
    این ال جی یه مدل جدید سینمای خانگی داده به نام قصر صدا که حتما خبر دارید ازش.از upscaling اون بی خبرم ولی چیزی که از مشخصات ارائه شده بنظر میاد باید چیز حقی باشه در ضمن بی نهایت خوشگل و تو دل برو هم هست(البته نظر شخصی من اینه)
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوستانی که دسترسی به نمایندگی پایونیر دارند.ایا این دو تا مدل تو ایران موجود هست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اطلاعاتی از قیمتش .یا تفاوتش با rs70 دارند دوستان؟
    متشکرم

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستانی که دسترسی به نمایندگی پایونیر دارند.ایا این دو تا مدل تو ایران موجود هست؟

کد:
    کد:
    متشکرم
    من نپرسیدم ولی راستش تا الان هیچ وقت هم ندیدم جایی داشته باشه.
    مدل دوم تقریباً تو رده RS70 هست البته یه کم بالاتر
    ولی مدل اول به نظر یه سر و گردن بالاتر از RS70 است با توجه به اینکه با آمپ 1020 هم ست شده و همچنین بلندگو های سطح بالاتری داره.
    Last edited by Pejman3; 04-12-2010 at 22:53.

4. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مدتی بود به فکر خرید یک گیرنده دیجیتال با قابلیت پخش با کیفیت مدیا ( و البته قیمت پایین ) بودم. پستهای دوستان را در اینجا خواندم و با خواندن یسری مطلب در سایتهای دیگه, تصمیم گرفتم بلوسنس بگیرم. تجربیاتم را اینجا میگم تا شاید بدرد کس دیگری بخوره.
    این دستگاه را از نمایندگی پخشش در طبقه دوم پاساژ علاالدین به قیمت 92 هزار تومان ( با گارانتی یک ساله ) خریدم.
    خونه ما در شرق تهران ( نارمک ) هست و با آنتن معمولی, معمولا دو سه تا از کانالها برفک داشتن. گیرنده را که به آنتن وصل کردم در همون جستجوی اول 14 کانال تصویری و 10 کانال رادیویی پیدا کرد. کیفیت همه کانالها خوبه. تعویض بین کانالها , 3 ثانیه طول میکشه.
    یه هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال که روش یسری فیلم و مستند ریختم را بهش وصل کردم. همه فیلمها را بدون مشکل پخش میکنه. زیر نویس فارسی ( از نوع یونیکد ) را بدون مشکل نشون میده. رزولوشن اچ دی 720 و 1080 را تست کردم و خیلی روان پخش کرد. یک مستندی با رزولوشن 1080 پی به مدت 41 دقیقه با حجم 1900 مگ را تست کردم که بدون مشکلی پخش کرد.
    روز اول 7 ساعت مداوم کار کرد و وقتی دست روش گذاشتم, بنظرم گرماش زیاد نبود ( در حد کامپیوتر و مانیتوری که باهاش 2 - 3 ساعت کار کرده باشی, بود )
    پنل جلو نداره ولی حقیقتش بنظرم احتیاجی بهش نیست. اطلاعاتی که روی تلوزیون نشون میده ( با زدن دکمه info ) کافیه.
    ضبط برنامه هم بدون مشکل انجام داد و 144 ثانیه شد به حجم 34 مگ !
    دستگاه با کابل hdmi که همراه خودشه , به ال سی دی وصله.

خلاصه که از راهنمایی دوستان و خریدی که انجام دادم راضیم.

6. 7 کاربر از hajHasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

کد:
    کد:
    متشکرم
    از شرکت پایونیر هیچ پکیج اسپیکیری وارد ایران نمیشه و این دو مدلی هم که شما عکسش رو گذاشتی اسپیکرهاش به صورت جداگونه فروخته میشه و بدون آمپلی فایر هست.
    همین که سری های rs رو وارد می کنن باید کلاهمون هم بندازیم هوا.البته سری های rs قابل مقایسه با این کلاس بلندگوها نیست ولی ....
    توی هر دوتا مدل هم ساب ووفر شامل خود پکیج بلندگو نیست.

کد:

---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 05:12 AM ----------

با سلام
    این ال جی یه مدل جدید سینمای خانگی داده به نام قصر صدا که حتما خبر دارید ازش.از upscaling اون بی خبرم ولی چیزی که از مشخصات ارائه شده بنظر میاد باید چیز حقی باشه در ضمن بی نهایت خوشگل و تو دل برو هم هست(البته نظر شخصی من اینه)
    ارادت :
    ناصر
    ناصر جان چند صفحه پیش اتفاقا بحثش بود ،دوستانی هم که قیمت داشتند اعلام کردند که قیمتی برابر با 2300 داره که اصلا و ابدا و به هیچ عنوان نمی ارزه به نظرم.

8. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و ممنون
    برای بلوز که همینجوریش عالیه و اگه از راک منظورت متال سنگین نباشه برای اون هم خوبه و نیاز به ساب نداره . جامو 426 پکیجه یعنی دو تا فرونت ، دو تا ریر و یه سنتر و انگار بعضی ها یه ساب هم بهش اضافه می کنن که من نیاز نداشتم ( پولشم نداشتم!). اما با همه این اوصاف اگه راک بازی و می تونی 300 بیشتر هزینه کنی جامو 606 حجم صداش بالاتره . آمپش هم مارانتز یا انکیو بسته به نظر خودته . من از جفتش تست گرفتم و انکیو رو بیشتر پسندیدم .
    آقا دستت درد نکنه . راستش من الان نمیخوام بخرم . هم اینکه الان پول ندارم هم اینکه الان دیگه اتاقم جا نداره ! باید اول برم خونه جدید که حدودا میشه 4 ، 5 ماه دیگه ! بعد تازه اون موقع باز دوباره ببینم چقدر پول دارم ! اون 606 رو خودمم خوشم میاد ازش . اما خوب به خاطر اون دو تا ووفری که کنارش داره به نظرم باید اسپیکر رو جایی گذاشت که از بقل به دیوار و یا مانعی نزدیک نباشه تا بتونه صدای اصلیشو نشون بده . وگرنه صدا خراب میشه . خونه جدید منم خیلی کوچیکه فکر نکنم بتونم اونجا براش جایی پیدا کنم که کناره هاش باز باشه و نزدیک مانعی نباشه. ضمن اینکه باید حتما به فکر اصابت ماهیتابه و ملاقه و اینجور چیزها از طرف عیالات متحده هم باشم ! (اینو شوخی کردم ) اتفاقا دیروز همین 426 رو از تو سایت به خانومم نشون دادم از طرح و دیزاینش خوشش اومده بود .
    پس با این اوصاف 426 برای راک و بلوز مناسبه از نظر شما . متال سنگین هم دیگه مثل قدیما مخم نمیکشه ! بعضی وقتا برای خالی نبودن عریضه و یاد ایام جوانی گوش میدم . حالا باید حتما با 819 هم تست کنم قبل خرید ببینم صداش چجوری میشه . از دوستانی که 426 دارن اینجا کسی با 819 ست کرده ؟ یا جایی تست کرده با 819 که بگه صداش چجوریه ؟

10. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟[/Q
    UOTE]

متاسفانه در شهرستانی که من زندگی میکنم پایونر گیر نمیاد بعد از اینکه 5550 فیلیپسو خریدم و ازش ناراضیم با صحبتی که کردم فروشنده حاضر شد با یه مدل دیگه برام تعویض کنه.من دنبال اون خلا که پشت سر باس موزیکه هستم
    که این سیستم اصلا ارضام نمیکنه دلم هم نمیاد به کسی بفروشم.
    کد:
    شما این آلبومو گوش بدین ببینین من حق دارم بخاطر اعتمادی که کردم به خاطر مدل جدیدتر عصبان باشم!
    من تست کردم اینو . تو سیستم من مشکلی نداشت و اوکی بود . الان شما مشکلت دقیقا چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه . راستش من الان نمیخوام بخرم . هم اینکه الان پول ندارم هم اینکه الان دیگه اتاقم جا نداره ! باید اول برم خونه جدید که حدودا میشه 4 ، 5 ماه دیگه ! بعد تازه اون موقع باز دوباره ببینم چقدر پول دارم ! اون 606 رو خودمم خوشم میاد ازش . اما خوب به خاطر اون دو تا ووفری که کنارش داره به نظرم باید اسپیکر رو جایی گذاشت که از بقل به دیوار و یا مانعی نزدیک نباشه تا بتونه صدای اصلیشو نشون بده . وگرنه صدا خراب میشه . خونه جدید منم خیلی کوچیکه فکر نکنم بتونم اونجا براش جایی پیدا کنم که کناره هاش باز باشه و نزدیک مانعی نباشه. ضمن اینکه باید حتما به فکر اصابت ماهیتابه و ملاقه و اینجور چیزها از طرف عیالات متحده هم باشم ! (اینو شوخی کردم ) اتفاقا دیروز همین 426 رو از تو سایت به خانومم نشون دادم از طرح و دیزاینش خوشش اومده بود .
    پس با این اوصاف 426 برای راک و بلوز مناسبه از نظر شما . متال سنگین هم دیگه مثل قدیما مخم نمیکشه ! بعضی وقتا برای خالی نبودن عریضه و یاد ایام جوانی گوش میدم . حالا باید حتما با 819 هم تست کنم قبل خرید ببینم صداش چجوری میشه . از دوستانی که 426 دارن اینجا کسی با 819 ست کرده ؟ یا جایی تست کرده با 819 که بگه صداش چجوریه ؟
    وقتی عیال نیست متال گوش بده، تا از برخورد ماهیتابه و ملاقه دور باشی، مثل من .
    درسته 606 برای فضای بزرگ خوبه به خاطر اون سوپر ووفراش.
    اگه برای فضای کوچک می گیری بلندگوی کوچک با کیفیت بگیر، به خصوص اینکه به قول بچه هاس فروم اگزوزش جلوش باشد .

13. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی عیال نیست متال گوش بده، تا از برخورد ماهیتابه و ملاقه دور باشی، مثل من .
    درسته 606 برای فضای بزرگ خوبه به خاطر اون سوپر ووفراش.
    اگه برای فضای کوچک می گیری بلندگوی کوچک با کیفیت بگیر، به خصوص اینکه به قول بچه هاس فروم اگزوزش جلوش باشد .
    آره همین کارو میکنم ! یه بار داشتم Opeth گوش میکردم بنده خدا ترسیده بود ! میگفت اینا چیه گوش میدی !!
    والا من کلا هنوز خیلی دو دل هستم در مورد خرید باند . این سونی قدیمی که دارم خوبه . اما خوب دوست دارم اینو دوباره وصل کنم به ست خودش و برای این آمپم اسپیکر جدید بگیرم ! اما خوب مشکل جا هم دارم . خونه خیلی کوچیکه واسه همین فعلا هنوز نتونستم تصمیم بگیرم .
    راستی یه سوالی از دوستان . از این رک ها که برای سیستمهای صوتی هست مثل مال آقا داود که همه سیستمشونو اونتو گذاشتن کجا میفروشن ؟ همون شرکا ؟؟ من میخوام چوبی باشه . کلا چوب رو بیشتر از فلز دوست دارم .قیمتاشون چجوریاست ؟ جایی میشناسید که منصف هم باشه و طرح و نقششو بدیم با چوب برامون بسازه ؟ مثلا یه چیزی تو این مایه ها :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

یه بدی جستجو قبل از خرید (فارغ از هزاران فایده ای که داره ) اینه که سطح توقع ادم رو یه مقدار میبره بالا

2 روز فبل سیستم خانگی ما هم رسید _ ( انکیو 608 + جامو 606 )

در گام اول و تست های اولیه تو ذوقم خورد !!

البته وسایل و مقدمات کاملا اولیه بود : ----- استارست + خروجی صدا کامپوننت + مقدار کم تنظیمات

البته مواردی مثل اشغال بودن جنس ----- (استارست ) - نوع خروجی - کیفیت صدای منبع اصلی (شبکه های ایرانی ) - عدم اگاهی کامل از تنظیمات انکیو - شکل فضای اطاق (احتمالا ) باعث میشه تا فعلا روی این تستها قضاوت نشه اما حداقل
    انتظار داشتم صدای شنیده شده تفاوت فاحشی با صدای تلوویزیون ( فعلا crt -sony ) داشته باشه
    اما بهبود کیفیت چیزی در حد 10 تا 20 در صد بود

هرچند کابل hdmi , اپتیکال هم تهیه کردم اما فعلا سورس مناسبی برای پخش صدای مناسب در دست ندارم ( یکی از نگرانی هام اینه که این سورس هم تهیه بشه ولی توقع براورده نشه )

یه بدی دیگه هم اینه که سیستم دیگه ای دوروبرم نیست تا با اون مقایسه کنم

اما چند سئوال که در گام اول برام پیش اومده

1. پشت بلندگوهای جلو 4 محل اتصال وجود داره که دو به دو به هم متصلند سیمهای اتصال کافیه به همون دو تای بالایی وصل بشه ؟
    2.برای اتصال سیم به پشت بلندگوها فروشنده ( فروشگاه اکوستیک ) یه سری فیش فلزی طلایی رنگ داده من از اونا استفاده کردم این که باعث افت کیفیت نمیشه ؟ ( نسبت به حالتی که خود جامو پیشنهاد کرده- ورود سیم به داخل پیچ ها - )

3. هرچند شنیدن صدا یه چیز سلیقه ای هست اما ایا تنظیمات استانداردی ( تقریبا ) برای انکیو جود داره ؟

با تشکر

16. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •