تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 472 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این داشبورد p2 سورن هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

روی کیلومتر 10000 ببرید روغن عوض میکنند

اگر هم خیلی حساس هستید روی 2000 خودتون عوض کنید و اگر خواستید روغن بخرید elf 10w40 که برای ال90 هم استفاده میشه بگیرید
    هزینش با روغن elf حدودا چقدر میشه؟؟ کارت طلایی تو کیلومتر 2000 میده؟؟؟ نمایندگی تعویض کنم یا بیرون(از لحاظ هزینه و کیفیت کار)؟؟؟
    Last edited by mojtaba152; 15-08-2014 at 23:42.

3. این کاربر از mojtaba152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

هزینش با روغن elf حدودا چقدر میشه؟؟ کارت طلایی تو کیلومتر 2000 میده؟؟؟ نمایندگی تعویض کنم یا بیرون(از لحاظ هزینه و کیفیت کار)؟؟؟
    سلام کارت طلایی فقط 10000 رو میده و تعویض روغن وفیلتر با روغن عالی مثل کاسترول 10w40 حدود 80 در میاد باید از جیب بدی

5. این کاربر از zadehhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان واساتید محترم
    تعداد زیادی از صفحات رو که دوستان زحمتشو کشیدن خوندم واستفاده کردم. ولی در مورد اینکه پایه گاز سوز بهتره یا بنزینی چیزی دستگیرم نشد.
    آیا اصلا خرید سمند با موتور ef7 کار درستی هست یا نه؟
    از تمام مکانیکهایی که پرسیدم گفتن نگیر. بعضیا که اصلا تعمیرش قبول نمی کنن. یکی از دوستان سمند 86 سال داره وبسیار راضیه .کلی مسافرت میره و تمام مدت کولر روشنه و ماشین هم کم نمیاره.
    حالا ما موندیم وتصمیم خرید.
    از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید.م

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان واساتید محترم
    تعداد زیادی از صفحات رو که دوستان زحمتشو کشیدن خوندم واستفاده کردم. ولی در مورد اینکه پایه گاز سوز بهتره یا بنزینی چیزی دستگیرم نشد.
    آیا اصلا خرید سمند با موتور ef7 کار درستی هست یا نه؟
    از تمام مکانیکهایی که پرسیدم گفتن نگیر. بعضیا که اصلا تعمیرش قبول نمی کنن. یکی از دوستان سمند 86 سال داره وبسیار راضیه .کلی مسافرت میره و تمام مدت کولر روشنه و ماشین هم کم نمیاره.
    حالا ما موندیم وتصمیم خرید.
    از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید.م
    سلام

چون ماشین ایشون مدل 86 هستش راضی هستن.اگه 90 به بعد باشه مطمئنا پشیمون میشن.
    الان به نظر من ef7در کل از xu7 بهتره.
    فقط باید مراقب موتور باشین و سرویس هاش رو به موقع انجام بدین و باهاش درست رفتار کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستانی که مشکل لقی دنده و وجود صدایی شبیه برخورد دو تیکه فلز دارند بعد از سر و کله زدن فراوان با این مشکل بالاخره مشکلش رو یافتم و کاملا برطرف شد
    مشکل از شل بودن و اچار کشی نشدن یه پیچ زیر گیربکسه که بعد از سفت کردن ان مشکلش کاملا برطرف میشه برای این منظور میتونین نمایندگی ببرین یا ببرین تعمیرگاه چون باید بره روی چال سرویس

9. 2 کاربر از عرفان ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستانی که مشکل لقی دنده و وجود صدایی شبیه برخورد دو تیکه فلز دارند بعد از سر و کله زدن فراوان با این مشکل بالاخره مشکلش رو یافتم و کاملا برطرف شد
    مشکل از شل بودن و اچار کشی نشدن یه پیچ زیر گیربکسه که بعد از سفت کردن ان مشکلش کاملا برطرف میشه برای این منظور میتونین نمایندگی ببرین یا ببرین تعمیرگاه چون باید بره روی چال سرویس
    داش عرفان فکر کنم هفته ای چند روز درگیر نمایندگی هستی، کی تحویل گرفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

1و2و3 ربطی به ماشینی که تحویل گرفتید نداره اگه پارسم بود همین مسئله رو داشتید . من 2 پژو و 1 پارس تحویل گرفتم که ظبط نداشت. پول هم بستگی به کارو برش نمایندگی داره
    5- اینایی که گفتید اصلا مشکل نیست قابلیت های این ماشینه البته به غیر دو مورد اول ,چراغ سقفی سمند ها یه سیستم هدایت دارند که چراغ کم کم خاموش میشه,بوق زدن در هنگام حرکت برای قفل کمربند هست که اگه اذیتتون میکنه میتونید ببرید باتری سازی ایتمشو از روی ecu برمیداره
    7- گیربکس اکثر داخلی ها همین مشکل را دارند که در صورت صدای زوزه گیربکس براتون تعویض میشه
    8-اوی صدای شر شری که مثل برخورد زنجیر میمونه صدای دیسک ترمزه که توی حرکت اهسته صدا میده
    9-تایر تمام خودروهای ایرانیاز ال90 و سمند بگیره تا پژو سورن و پرشیا 3 .4 تا مارک بارز ,گلدستون ,یزد ,چینی
    که قطعا کیفیت و نرمی خارجی نداره و بنا به خواست خیلی از صاحبین با نمونه خارجی تعویض میشه که اینم ربطی به مدل خودروتون نداره
    10- باز توی تمام محصولات این مورد دیده میشه که با تماما این حرفا سورن بهتر از بقیه است
    11-تمام ماشین های ایرانی داخل اتاقشون بعد از یه مدت کارکرد صدا میوفته و راهکارایی زیادی داره اما نیاز به حوصله و وقت داره .کسی اگه نتونه باهاش کنار بیاد باید بره سراغ خارجی جماعت که کره ایشم بعد 4-5 سال صدارو دارن
    12- به نمایندگی مراجعه کنید به احتمال زیاد مال گیربکس یا هیدرولیکه
    برزگوار
    با کمال احترام
    از موقعی که پست شما رو خوندم، مرتب دارم خودم رو می خورم که تاپیک رو به حاشیه نبرم ولی ساده انگاری شما مجبورم کرد که پست بدم، یک بار برای همیشه این بحث رو تموم می کنم و دیگه هر پست دیگه ای از شما در این بحث رو پاسخ نمی دم.
    در ضمن من کاملا شعور فنی در حدی دارم که بفهمم کامپیوتر ماشینی که خریدم داره چه هشداری می ده، مربوط به نبستن کمربند ایمنی هست یا مربوط به باز بودن درب موتور خودرو در حین حرکت با وجود اینکه درب های خودرو بسته هست و تمامی اتصالات در هم توسط خودم چک شده بود، فرق خاموش شدن دیمری چراغ های در بعد از بسته شدن و اصلا خاموش نشدنشون بعد از بسته شدن در رو هم می دونم، شما خلط مبحث می کنید، اینهائی که فرمودید همشون قصه هست! نمی دونم چرا موضع شما دفاع از خودروسازی ایران هست، با آمار مرگ و میر بالای پراید، آتش سوزی سال های نه چندان دور سمند، و اخیرا هم گزارش تحقیق و تفحص مجلس از صنایع خودروسازی که حاوی نکات بسیار ارزنده ای هستش، که پیشنهاد می کنم مطالعه بفرمائید، یادمون باشه که در دولت قبلی ایران خودرو به دلیل حجم بسیار بالای بدهی هایی که داشت ورشکست شد و تنها با رانتی که از دولت گرفت الان سرپا هست و البته قیمت های نجومی که برای این محصولات بی کیفیت از من و شما می گیرن.
    چرا باید درباره این سیستم از هم گسیخته و فشل بحث کرد، البته جای انتظاری از جامعه ای که خبر آلوده بودن لبنیات با روغن پالم رو می شنوه و کوچکترین صدائی ازش در نمیاد نیست!!!! دلیل نمی شه چون در انحصار کامل به سر می بریم پس سکوت هم کرد و بگیم بله این مشکل در تمامی محصولات ایرانی هست یا اساسا ماشین های خارجی هم بعد از 4 5 سال به صدا می افتن!!!! کی این حرف یا تجربه رو با شما به اشتراک گذاشته!! هیچ جوره این حرف تو کتم نمیره وقتی میشنوم یک کمپانی بزرگ در سراسر جهان برای مشکلی که از دیدگاه و منطق شما خیلی جزئی هست در سرتاسر جهان فراخوان تعمیرات می ده، پس چطور وارد مقایسه با صنعتی میشین که بر اساس اعلام رسمی سازمان پزشکی قانونی یکی از محصولاتش (پراید) در رده بالاترین گیرنده جان ایرانی ها حساب می شه!!
    بهتره با وجدان خودمون حداقل روراست باشیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

داش عرفان فکر کنم هفته ای چند روز درگیر نمایندگی هستی، کی تحویل گرفتی؟
    وحید جان اتفاقا فقط یک بار اونم بدلیل روغن ریزی که بخاطر سنسور کیلومترش بود مراجعه کردم هر چند مشکل خاصی هم نبود
    ماشینم تحویل تیر هست اما من مرداد از بازار گرفتم
    اگه اشتباه نکنم شما هم مشکل صدا و لقی دنده رو داشتین . شما این کاری رو که من گفتم انجام بدین مطمئن باشین مشکلش حل میشه

13. این کاربر از عرفان ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    جناب گودرزي
    باتوجه به مشكلات متعددي كه براي خودرو شماپيش اومده كاملا حق داريد كه اينگونه معترض باشيد ولي باوركنيد كه ماشين ايراني وصفر خريدن واقعا شانسي است بگونه اي كه بعضي ها هيچكدام از مشكلات ذكرشده را نداشته و بقول معروف دارن حالشو مي برن .
    به هرحال همه اين موارد مرتفع ميشه و سالهاي بعد بعنوان خاطره ازشون ياد خواهي كرد.

آقا اگه سر 5000تا ماشينو گارانتي نبرم ايرادي نداره و گير نمي دن ؟ ميشه سر 10000تا ببرم؟
    موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •