مخابرات تعرفه جدید نگذاشته؟
دیشب adsl مخابرات قاطی کرده بود، یک سره قطع وصل میشد، الانم که پنل کاربری باز نمیشه ...
سرعت معمول روزانه هم که بین 30 تا 40 بود، الان که دانلود داشتم تا 100 هم رفت:
گمونم خبراییه !!
مال من هم قاطیه. در حالی که 10 روز پیش 3.5 گیگ ترافیک بیشتر باقی نمانده بود الان ترافیک باقیمانده را 4.2 گیگ زده. یعنی توی این مدت نه تنها چیزی مصرف نکردم بلکه یک چیزی هم از مصرفم کم شده.
برعکس ماه قبل که همینجور الکی کنتور مینداخت و بدون اینکه مصرف کنم مقدار مصرف رو اضافه میکرد. دست آخر هم 1 گیگ برام ترافیک اضافه گزارش کرد. هر چند اونماه هم تا یک روز قبل از پایان ماه مقدار ترافیک اضافی رو 2 گیگ گزارش کرده بود. مثل اینکه کلا سیستمشون قاطیه. خوشبختانه این ماه در جهت کم کردن ترافیک مصرفیه
سیستم مخابرات ظاهراً خوشبختانه از تاریخ 15 بهمن تا 25 بهمن قاطی کرده. کل ترافیک مصرفی توی این مدت توی ترافیک مصرفی محسوب نشده.
این به تلافی اضافه ترافیکی که هر ماه محسوب میکنه.
اصلا به آمار پنل مخابرات اعتماد نکنید و گول ترافیک باقیمانده رو نخورید(در حالی که مصرفش کردید و تموم شده).خودتون حساب مصرفتون رو داشته باشید.
سلام بچه ها
من ۲۵۶ مخابرات ۸.۵ گیگ دارم
اون موقع ثبت نام کردم که اولاش بود و سرویسا نامحدود بود
حالا سرعتش خیلی اذیت میکنه
می خوام برم پار س آنلاین
کسی هست این کارو کرده باشه و کمکم کنه و روالش رو بگه ؟
من هم خواستم چنین کاری بکنم سرویس من 2048 است ولی سرعتی که دارد خیلی پایینتر از مقدار اسمی آن است (علی الخصوص در آپلود). ولی وقتی که مراجعه کردم به مراکز پست بانک، گفتند که قرار داد یکساله است که اگر زودتر از آن بخواهد انجام شود شامل جریمه میشود. این بود که از خیرش گذشتم
خوب چقدره جریمه ؟
الان من 2 مگ مخابرات بگیرم چطوره ؟؟
زِیاد
اندازه پول کفن و دفن باباشون
آقا داستان این اینترنت مخابرات چیه ؟! واسه چی انقدر زیاده مصرفش ؟؟! 4گیگ ترافیک دارم نصفه ی ماه نگذشته میخوره به ترافیک اضافه :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)