سلام، ممنون از کمکت ولی من بازی رو به ورژن 1.03 اپدیت کردم، از تو بازی هم با download بازی رو آپدیت کردم ولی بازم به ادیت فایل این پچ گیر میده. از ادیت پچی که krauser داده استفاده کردم ولی در اون صورت این پچ درست کار نمیکنه. کار دیگه ای باید بکنم؟
سلام، ممنون از کمکت ولی من بازی رو به ورژن 1.03 اپدیت کردم، از تو بازی هم با download بازی رو آپدیت کردم ولی بازم به ادیت فایل این پچ گیر میده. از ادیت پچی که krauser داده استفاده کردم ولی در اون صورت این پچ درست کار نمیکنه. کار دیگه ای باید بکنم؟
هر پچی ادیت مربوط به خودشو داره ، شاید پچتون ورژن قدیمیه و چون بازی رو آپدیت کردی ارور میده
باید پچ و بازی رو با هم هماهنگ کنی ، یا بازی رو آپدیت کنی و از آخرین آپدیت پچ استفاده کنی یا از اولین ورژن پچ و بازیتونو از اول نصب کنی که من اولی رو پیشنهاد می کنم (بازی رو آپدیت کنی و از آخرین آپدیت پچ استفاده کنی )
سلام.اگه زحمتی نیست برا من فیس دژان استانکویچ رو بذارین . همه جا رو گشتم ولی پیدا نکردم. ممنـــون
Facepack by USSR Team
Included:
Adebayor, Barry, Jerome Boateng, Canales, Chiellini, Douglas Costa, Drogba, Hennessy, Hunt, Liedson, Maccarone, Odemwingie, Stankovic, Wilshere, Zuniga
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 06-03-2010 at 00:49.
Bundesliga Facepack by Jelly
Included:
Didavi, Elson, Niedermeier, Schmelzer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
New Boots by Kralle79
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 06-03-2010 at 00:50.
Newcastle Facepack by DPZone
Included:
Coloccini, Nolan, Smith, Taylor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمین جان یه سوال ؟
مگه نباید هر فیسی شماره خودشو داشته باشه ؟
پس چرا من هر کدوم از بازیکنان استقلالو تو پیس ادیت انتخاب می کنم شمارشون مثل همه ؟
شماره همشون 259
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 06-03-2010 at 13:14.
سلام.خوب اون چهره ی فیک هست شما الان ریلینک رو بزن و یه فری اسلات رو انتخاب کن و فیستو بنداز اونجا.آرمین جان یه سوال ؟
مگه نباید هر فیسی شماره خودشو داشته باشه ؟
پس چرا من هر کدوم از بازیکنان استقلالو تو پیس ادیت انتخاب می کنم شمارشون مثل همه ؟
شماره همشون 259
این درخواستم میدونم واقعا تکراریه ولی مهدی جان لطف کن و این برنامه ی افزایش اون بلوکهایی که در مود bal هستن رو بزاره.
ممنون ، راه رو اشتباه رفته بودم
ببین همینه ؟
filefro nt.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)