تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 323 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه يك نفر ديگه بگه x6بخر ميرم ميخرمممممممم.......................... .......
    ها....شايدم 2نفر............................3.............. ............4....................5................ ........ديگه 8.10نفر خوبه ديگه
    اگه پول داری n8 بخر و اگه نداری x6 خوبه .

2. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض تست آپدیت

سلام
    بله باید اپدیت کنی امکانات جدبد اضافه بشه و باگ های قبلی برطرف بشه

با ایرانسل میشه اخر شب تست کن
    ممنون از راهنماييتون
    تستي براي آپديت كردم كه نتيجه اش اين بود:(براي استفاده‌ي ديگر دوستان)
    1- ديروز كه بر روي گوشي توصيه‌ي آپديت رو ديدم، به جای چند روز قبل که توصیه‌ی آپدیت فریمور نسخه‌ی 30.2.005 کرده بود، حالا بعد از چندین بار امتحان کردن از قسمت‌های مختلف، هر بار توصیه‌ی نسخه‌ی 21.2.005 می‌کنه.
    (با وجود اینکه در سایت رسمی نوکیا هم اعلام شده نسخه‌ی 30.2.005 برای X6 منتشر شده و دفعه‌ی قبلی هم پیشنهاد نصب همین نسخه رو داد)
    2- از روی گوشی امکان آپدیت کردن وجود نداره بلکه فقط گزینه‌ی Update via PC داره.
    3- Nokia Software Updater با حجم حدود 40 مگ دانلود کردم که باز هم توصیه کرد نسخه‌ی 21.2.005 نصب کنم.
    4- برای آپدیت از طریق کامپیوتر اقدام کردم که بعد از حدود 12 درصد از فایل 146 مگابایتی اینترنت ایرانسل قطع شد و آپدیت هم قطع شد.
    5- با نگرانی گوشی را ریستارت کردم و منتظر بودم با خطای مواجه شوم و مشکل برای گوشی به وجود آمده باشد که خوشبختانه هیچ مشکلی به وجود نیامده بود.
    6- ضمنا با همین فریمور 21.0.004 که بر روی گوشیم هست تمام نرم افزارهای منتشر شده از نوکیا که در توضیحات نسخه‌های بالاتر آمده از روی گوشی آپدیت کرده ام مثل نرم افزارهای Scribble, Shazam, ...
    7- یک سؤال هم خدمتتون دارم، نسخه‌های بالاتر 21.2.005 و 30.2.005 چه امکانات بیشتر و بهتری نسبت به نسخه‌ی 21 دارد؟ دوستانی که آپدیت کردند لطفا تجربه شان را به اشتراک بگذارند.ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من 5320 دارم که رم 8 گیگی که روش انداختم از موسیقی پر شده و دنبال یک گوشی نوکیا با رم بالاتر از 8 برای گوش دادن با موسیقی با کیفیت خوب، خصوصا از هدفون میگردم.

تعریف کلی این گوشی رو زیاد شنیدم.

فقط مشخصا نفهمیدم واقعا آیا کیفیت پخش موسیقی خوب داره و به پای 5320 میرسه یا نه ؟

ضمنا قیمت مدل 16 گیگ و همینطور 32 گیگش دستتون هست ؟

ممنون.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

1

ممنون از راهنماييتون
    تستي براي آپديت كردم كه نتيجه اش اين بود:(براي استفاده‌ي ديگر دوستان)
    1- ديروز كه بر روي گوشي توصيه‌ي آپديت رو ديدم، به جای چند روز قبل که توصیه‌ی آپدیت فریمور نسخه‌ی 30.2.005 کرده بود، حالا بعد از چندین بار امتحان کردن از قسمت‌های مختلف، هر بار توصیه‌ی نسخه‌ی 21.2.005 می‌کنه.
    (با وجود اینکه در سایت رسمی نوکیا هم اعلام شده نسخه‌ی 30.2.005 برای X6 منتشر شده و دفعه‌ی قبلی هم پیشنهاد نصب همین نسخه رو داد)
    2- از روی گوشی امکان آپدیت کردن وجود نداره بلکه فقط گزینه‌ی Update via PC داره.
    3- Nokia Software Updater با حجم حدود 40 مگ دانلود کردم که باز هم توصیه کرد نسخه‌ی 21.2.005 نصب کنم.
    4- برای آپدیت از طریق کامپیوتر اقدام کردم که بعد از حدود 12 درصد از فایل 146 مگابایتی اینترنت ایرانسل قطع شد و آپدیت هم قطع شد.
    5- با نگرانی گوشی را ریستارت کردم و منتظر بودم با خطای مواجه شوم و مشکل برای گوشی به وجود آمده باشد که خوشبختانه هیچ مشکلی به وجود نیامده بود.
    6- ضمنا با همین فریمور 21.0.004 که بر روی گوشیم هست تمام نرم افزارهای منتشر شده از نوکیا که در توضیحات نسخه‌های بالاتر آمده از روی گوشی آپدیت کرده ام مثل نرم افزارهای Scribble, Shazam, ...
    7- یک سؤال هم خدمتتون دارم، نسخه‌های بالاتر 21.2.005 و 30.2.005 چه امکانات بیشتر و بهتری نسبت به نسخه‌ی 21 دارد؟ دوستانی که آپدیت کردند لطفا تجربه شان را به اشتراک بگذارند.ممنون
    دوست عزیز اگه از تو خوده گوشی همه نرم افزار ها رو اپدیت کردی

یه مستر ریست کن بعدش کار کن دیگه لازم به اپدیت کلی نداری

ولی در هر اپدیت ایراد ها برطرف میشن مثل

خش خش صدا

سرعت GPS و ......

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

دوستان من 5320 دارم که رم 8 گیگی که روش انداختم از موسیقی پر شده و دنبال یک گوشی نوکیا با رم بالاتر از 8 برای گوش دادن با موسیقی با کیفیت خوب، خصوصا از هدفون میگردم.

تعریف کلی این گوشی رو زیاد شنیدم.

فقط مشخصا نفهمیدم واقعا آیا کیفیت پخش موسیقی خوب داره و به پای 5320 میرسه یا نه ؟

ممنون.

از مدل 32 گیگ با هدست استریو استفاده کن

کیفیت صداش توپه

پشیمون نمیشی

6. 3 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

دوست عزیز اگه از تو خوده گوشی همه نرم افزار ها رو اپدیت کردی

یه مستر ریست کن بعدش کار کن دیگه لازم به اپدیت کلی نداری

ولی در هر اپدیت ایراد ها برطرف میشن مثل

خش خش صدا

سرعت GPS و ......[COLOR="Silver"]

از راهنماييتون ممنونم دوست عزيز
    قبل از اينكه شما پاسخ بديد، ديشب دوباره آپديت از روي نرم افزار NSU با اينترنت ايرانسل امتحان كردم و ولش كردم تا صبح. حجم نرم افزار 146.4 مگ بود كه ظاهرا همه اش دانلود شده بود. (البته براي اطلاع دوستان لازمه بگم كه چون قبلا 12 مگ دانلود شده بود، وقتي شروع به آپديت كردم، دنباله‌اش رو گرفت و از صفر شروع نكرد)
    صبح...
    گوشي ريستارت شده بود و همه چيز به خوبي پيش رفت و فيرمور گوشي آپديت شده به نسخه‌ي 21.2.005 و حالا موقع جستجوي آپديت توصيه‌ي نسخه‌ي 30.2.005 براي نصب مي كنه كه بر خلاف نسخه‌ي قبلي قابل دانلود از روي گوشي هم هست. (بگذريم از اينكه از روي نرم افزار NSU پيغام ميده نسخه‌ي شما به روزه و نياز به آپديت نداره)
    همه‌ي اينها به كنار، حالا مشكل اصلي من اينه كه:
    با اين آپديت زبان فارسي حذف شد و به جاش English, Francais, Portugues, Spanol جايگزين شده.
    در مورد فريمور با پشتيباني فارسي هم تمام سايت رو گشتم و چيزي كه با گوشي من (رنگ سفيد - زرد ساخت مجارستان خريداري شده از بندرعباس با پشتيباني از زبان فارسي) سازگار باشه RM-551 Product Code: 0574326 پيدا نكردم.
    دوستان متخصص و با تجربه راهنمايي كنند، براي اينكه زبان فارسي در گوشيم وجود داشته باشه و جديدترين فيرم ور رو در گوشيم داشته باشم چه كاري بايد انجام بدهم؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من 16 گیگشو 315 خریدم ؛ گوشیه خوبیه ، من راضیم ،

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

1

از راهنماييتون ممنونم دوست عزيز
    قبل از اينكه شما پاسخ بديد، ديشب دوباره آپديت از روي نرم افزار NSU با اينترنت ايرانسل امتحان كردم و ولش كردم تا صبح. حجم نرم افزار 146.4 مگ بود كه ظاهرا همه اش دانلود شده بود. (البته براي اطلاع دوستان لازمه بگم كه چون قبلا 12 مگ دانلود شده بود، وقتي شروع به آپديت كردم، دنباله‌اش رو گرفت و از صفر شروع نكرد)
    صبح...
    گوشي ريستارت شده بود و همه چيز به خوبي پيش رفت و فيرمور گوشي آپديت شده به نسخه‌ي 21.2.005 و حالا موقع جستجوي آپديت توصيه‌ي نسخه‌ي 30.2.005 براي نصب مي كنه كه بر خلاف نسخه‌ي قبلي قابل دانلود از روي گوشي هم هست. (بگذريم از اينكه از روي نرم افزار NSU پيغام ميده نسخه‌ي شما به روزه و نياز به آپديت نداره)
    همه‌ي اينها به كنار، حالا مشكل اصلي من اينه كه:
    با اين آپديت زبان فارسي حذف شد و به جاش English, Francais, Portugues, Spanol جايگزين شده.
    در مورد فريمور با پشتيباني فارسي هم تمام سايت رو گشتم و چيزي كه با گوشي من (رنگ سفيد - زرد ساخت مجارستان خريداري شده از بندرعباس با پشتيباني از زبان فارسي) سازگار باشه RM-551 Product Code: 0574326 پيدا نكردم.
    دوستان متخصص و با تجربه راهنمايي كنند، براي اينكه زبان فارسي در گوشيم وجود داشته باشه و جديدترين فيرم ور رو در گوشيم داشته باشم چه كاري بايد انجام بدهم؟
    ممنون
    پروداکت گوشیتونو عوض کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این لیست

کد:

10. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم به اینترنت ایرانسل وصل بشم؟
    سیم کارت رو که میذارم ،ادرس رو وارد میکنم ، می نویسه Invalid Server

لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم به اینترنت ایرانسل وصل بشم؟
    سیم کارت رو که میذارم ،ادرس رو وارد میکنم ، می نویسه Invalid Server

لطفا راهنماییم کنید
    شما از گوشيتون به شماره 700 زنگ بزنيد و بعدش ابتدا عدد3 و بعد عدد 6 را وارد كنيد تا تنظيمات مخصوص گوشي در يك پيام كوتاه براتون ارسال بشه. اون رو ذخيره كنيد تا Access Point براتون ايجاد بشه. لازم به توضيحه كه براي من اين تنظيمات كار نكرد و من اكسس پوينت دستي ساختم تا درست شد.
    اگر خواستي اكسس پوينت دستي بسازي هم يه كم كارت طولاني تر ميشه. به اين ترتيب:
    Menu->setting->connevtivity->destinations->internet->options->new access point
    اگر سؤال كرد اتوماتيك بگرده جواب نه بده. بعدش
    packet data
    و اسم اكسس پوينت رو بده
    Irancell-GPRS
    حالا كه اكسس پوينت ايجاد شده
    edit
    و در صفحه‌ي تنظيمات:
    Data bearer:packet data
    Access pont name:mtnirancell
    بقيه تنظيمات كاريش نداشته باش
    حالا از همين جا كه هستي
    Options->Advanced Settings
    Network Type: IPV4
    Phone IP Address: 10.131.26.138
    بقيه چيرها كاري نداشته باش. برگرد و از اينترنت استفاده كن.
    اميدوارم چيزي رو از قلم ننداخته باشم.
    اين تنظيمات به صورت عمومي در وب سايت ايرانسل هم ميشه پيدا كرد.
    کد:
    Last edited by ghaffar; 30-01-2011 at 19:17.

13. 2 کاربر از ghaffar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in the middle of nowhere

پيش فرض

سلام دوستان.
    گوشی من دکمه های هدستش کار نمکنه.از همون اول همینجوری بود
    خرابه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •