اگه به نظر خودت زیاد کار کرده خوب 35 تومان اما اگه زیاد کار نکرده خوبه....
من خودم دسته سیاه که زیاد کار نکرده بود رو قیمت کردم 40 تومان....
اگه به نظر خودت زیاد کار کرده خوب 35 تومان اما اگه زیاد کار نکرده خوبه....
من خودم دسته سیاه که زیاد کار نکرده بود رو قیمت کردم 40 تومان....
بستگی به تمیزی داره... اگه خیلی تمیزه 45 میارزه... اگه خیلی تمیز نیس 35...
سلام
بچه ها من تازه تصمیم گرفتم کهبگیرم اما موندم کدوم مدل پول زیاد نمیخوام بدم بیشتر بهترین مدلش مد نظرم من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما 4GB کمه فکرم اینه که اینو بخرم اما بشرطی که بشه بهش هارد اضافه کردهمچین کاری امکان پذیره؟میصرفه از نظره قیمت؟
نظرتون چیه؟
قیمت اگه تا 480 باشه خوبه فکر کنم الان پایین اومده
هم میشه هارد original انداخت هم اکسترنال
قیمت PS3 160 گیگ هم نزدیک 450 تومنه
دیگه بستگی به خودت داره هر دو کنسول در یه سطحن
شما بازی انحصاری بیشتر دوست داری یا بازی ها مولتی پلتفرم؟ ملاک شما چیه ؟ بگو تا راحتتر بتونی انتخاب کنی
من خودم عاشق ps3 بازی های انحصاری زیاد برام مهم نیست فعلا چون اشنایی ندارم ps3 ملاک اولمه اما بدلیل اینکه قیمت بازیهاش گرونه نمیتونم از پس هزینه بازیهاش بر بیام مگر اینکه راه حلی براش باشه میدونم که هکش کردن اما بازی های جدید که برای ps3 میاد دیگه روی اون -- جواب نمیدن برای همین رفتم تو فکر xbox 360
اگر چیزه دیگه مد نظرتونه یا بهتر میتونید راهنمایی کنید منتظرم؟![]()
سلام دوستان قیمت 360 رو میخواستم اگه میشه کامل باشه (درایو و هارد منظورمه)
کی گفته بازی ها جدید رو ps3 اجرا نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم یه سری از همین بازا جدیدو اجرا کردم .!!!!!!!!!
درسته
من فقط دو تا بازی رو دیدم که روی ps3 های ه-ک شده نمیاد:
dirt 3 . portal 2 ... تازه من داخل یه سایت دیدم که این دو بازی رو روی هارد میفروشه!!!! یعنی میاد!!...
Last edited by HO3IN-Life; 20-08-2011 at 18:15.
مطمعا هستید که جواب میده؟اخه هکری که اینکارو کرد الان به استخدام مایکروسافت دراومده اگر اشتباه نکنم.برای همین سونی قرار بود بازیهای جدیدش رو طوری ارائه بده که روی -- قبلیش جواب نده اما زیاد مطمعا نیستم خودم اگر اشتباه میکنم بگید؟
اگر اینطور باشه حتما ps3 میگیرم .
قیمت بازیهاش چنده؟
بازم منتظر نظرات اساتیدم.
سلام دوستان
میخواستم بگم اگه فریمور 3.70 ه_ک بشه که خداکنه بشهتا چند وقت دیگه یه فریمور جدید میاد؟؟؟ یعنی میخوام بدونم اصلا میارزه ps3 رو نگه دارم یا اگه این فریمور -- بشه زود یه فریمور جدید میاد بعد دوباره همین قضایا را باید طی کنیم؟؟
خلاصه میخوام بدونم هر چند وقت یه بار فریمور جدید میاد؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)