تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 354 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:

به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته

2. این کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

7 جوابیه

دوستان من هم فریمور رو عوض کردم وهم تم استار رو ولی چیزجالبی در نمیاد عوض کردن فریمور بد نیست ولی تم خوب کار نمیکنه یا بهتر بگم گوشیتون یکمی بهم میریزه:
    ولی در فریمور جدید کارکردن با تاج گوشی راحتر میشه در نوشتار اس ام اس تغییرات به وجود میاد بازیهای گوشی زیاد میشن و ویجت ها هم زیادتر میشن ولی در کل تغییراتی تو منو به وجود نمیاد و کلا ایکن ها همون قبلیها میمونن مهمترین مشکلم که تو فریموری که من نصب کردم به وجود اومد از دست دادن زبان فارسی بود و اینم بگم در فریمور فارسی برنامه ها راحت نصب میشن ولی تو این فریمورها این طوری نیست
    خلاصه:بهترین فریمور فریمور فارسی هستش و آخرین فریمور فارسی تا الان S5233AJPIK3 هستش
    شهرام جان من اعصاب مصاب ندارما گفتم کا5 دیگه
    شوخی کردم درسته کا 3 آخرینه ولی آخرینی که تو سایت ها میتونی پیداش کنی ولی مایکروتل الان کا5 داره میتونی زنگ بزنی بپرسی

ممنون

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

استار تی مثل گوشیهای چینی به راحتی تلویزیون نشان میدن یا مثل ان96 نوکیا هستش که فقط در تهران نشان میده؟
    قابلیت ضبط کردن از تی وی رو داره؟با چه کیفیتی؟
    منظور شما از به راحتی همون تلویزیون آنالوگ هستش
    بله استار تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و دیجیتال نیست
    وقابلیت ضبط هم داره که کیفیتش متوسطه ولی کلا تلویزیون رو خوب میگیره
    با اون باطری که n96 داره بعید می دونم بشه 15 دقیقه هم تلویزیون نگاه کرد

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:

به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته
    نه عزیزم نمیشه و اتفاقی هم نمی افته چون اصلا نمیشه نصبش کرد
    اگر اینطوری بود که همه می رفتن به جای جت استار می خریدن بعد گوشیشون می شد جت

5. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

انگار فروش استار تی وی ترکونده. دوستم میخواد بخره هنوز گیر نیاورده. هرجا میره میگه تموم کردیم!!!
    بازار مبایل هم که تموم کرده. گویا فروشش مثل استار داره کولاک میکنه!! بابا سامسونگ ترکونده!

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز این گوشی رو از بازار موبایل ایران گرفتم با قیمت 185 گارانتی اصل مایکروتل
    و هر کسی هم که میومد فقط یا میگفت استار یا استار تی وی فکر کنم هر 3 دقیقه یکی استار میگرفت میرفت

من اول رفتم علائدین ولی یه چیزی بگم مطمئن هستم یعنی ایمان دارم که جای دزدتر از علائدین و آدمای اون نباشه شک ندارم
    من چند جا رفتم هزارتا قیمت میدادن از 160 تا 190 جالبه همشون هم میگفتن باید آپگرید بشه میگفتم برای چی
    میگفت باید یه سری نرم افزار تخصصی روش نصب بشه تا گارانتی مایکروتل تاییدش کنه من تو عمرم از این حرف مسخره تر نشنیده بودم جتی بدتر از بگم بگم هم بود
    به نظر من درسته یکم بازار موبایل ایران گرونت تر هست ولی هیچ شکی توی اصل بودن گارانتی و بدون مشکل بودنش ندارید
    من که یکم کار کردم واقعا گوشی عالی هست
    فقط یه سوال این که تلویزیونش اونجا خوب کار کرد ولی خونه که آوردم خیلی خوب نمگیره که فکر کنم به خاطره امواج هست
    بعد این که تشخیص دست خط فارسیش چه جوریه؟
    در موردن فارسی بودن هم دفترچه فارسی داره هم کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
    راستی اینم بگم من این گوشی رو امروز کادو دادم به مامانم ولی میگم نمیدونم چرا خودمم هم خوشم اومد شیطون میگه بگذریم

9. 2 کاربر از maryam_cn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام
    من دیروز این گوشی رو از بازار موبایل ایران گرفتم با قیمت 185 گارانتی اصل مایکروتل
    و هر کسی هم که میومد فقط یا میگفت استار یا استار تی وی فکر کنم هر 3 دقیقه یکی استار میگرفت میرفت

من اول رفتم علائدین ولی یه چیزی بگم مطمئن هستم یعنی ایمان دارم که جای دزدتر از علائدین و آدمای اون نباشه شک ندارم
    من چند جا رفتم هزارتا قیمت میدادن از 160 تا 190 جالبه همشون هم میگفتن باید آپگرید بشه میگفتم برای چی
    میگفت باید یه سری نرم افزار تخصصی روش نصب بشه تا گارانتی مایکروتل تاییدش کنه من تو عمرم از این حرف مسخره تر نشنیده بودم جتی بدتر از بگم بگم هم بود
    به نظر من درسته یکم بازار موبایل ایران گرونت تر هست ولی هیچ شکی توی اصل بودن گارانتی و بدون مشکل بودنش ندارید
    من که یکم کار کردم واقعا گوشی عالی هست
    فقط یه سوال این که تلویزیونش اونجا خوب کار کرد ولی خونه که آوردم خیلی خوب نمگیره که فکر کنم به خاطره امواج هست
    بعد این که تشخیص دست خط فارسیش چه جوریه؟
    در موردن فارسی بودن هم دفترچه فارسی داره هم کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
    راستی اینم بگم من این گوشی رو امروز کادو دادم به مامانم ولی میگم نمیدونم چرا خودمم هم خوشم اومد شیطون میگه بگذریم
    مبارکه رفیق و هم مبارک مادرتون

عزیزم اگر قبل از خرید page 272 رو چک می کردی من آدرس جاهایی که مطمئن هستن رو نوشته بودم واستون و راحت تر بودید
    وقتی تلویزیون رو فعال کردید channel list رو انتخاب کنید و update رو بزنید اونوقت دوباره شروع به سرچ کردن می کنه و تصویر بهتر میشه وآنتن رو هم همیشه تا آخر باز کنید.
    در ضمن از زمان اخطار کمبود باطری وقتی به شارژ بزنید دقیقا 3 ساعت طول میکشه که کامل شارژ بشه و واسه سالم موندن باطری هم بهتره
    برای تشخیص دست خط فارسی هم وقتی به قسمت نوشتن مسیج میرید وقتی کیبورد ظاهر شد بالای کیبورد کنار فلش آبی رنگ یه لیست هست که از توش میتونید یا writing full و یا writing box رو انتخاب کنید و پایین سمت راست هم می تونید زبان نوشتن رو انتخاب کنید.البته حروف رو باید تک تک بنویسید تا بتونه تشخیص بده
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 15:02.

11. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مبارکه رفیق و هم مبارک مادرتون

عزیزم اگر قبل از خرید page 272 رو چک می کردی من آدرس جاهایی که مطمئن هستن رو نوشته بودم واستون و راحت تر بودید
    وقتی تلویزیون رو فعال کردید channel list رو انتخاب کنید و update رو بزنید اونوقت دوباره شروع به سرچ کردن می کنه و تصویر بهتر میشه وآنتن رو هم همیشه تا آخر باز کنید.
    در ضمن از زمان اخطار کمبود باطری وقتی به شارژ بزنید دقیقا 3 ساعت طول میکشه که کامل شارژ بشه و واسه سالم موندن باطری هم بهتره
    برای تشخیص دست خط فارسی هم وقتی به قسمت نوشتن مسیج میرید وقتی کیبورد ظاهر شد بالای کیبورد کنار فلش آبی رنگ یه لیست هست که از توش میتونید یا writing full و یا writing box رو انتخاب کنید و پایین سمت راست هم می تونید زبان نوشتن رو انتخاب کنید.البته حروف رو باید تک تک بنویسید تا بتونه تشخیص بده
    ممنونم دوست عزیز
    البته من میدونستم که علائدین واقعا مزخرفترین جای ممکن برای خرید گوشی هست ولی دیگه ایمان پیدا کردم که اصلا حتی برای دیدن گوشی هم اونجا نرم چه برسه به خرید
    اون از خوده پاساژ وضع بیرون پاساژ هم که شده محل کسب کار گوشی های دزدی و فروش گوشی توسط معتادان عزیز و انواع اقسام گوشی خراب و در کل یه وضع فجیع

دوستانی هم که میخوان گوشی سامسونگ بگیرن بازار موبایل دقیقا اولین مغازه هست همین که وارد میشید نوشته مایکروتل درسته گرونتر ولی ارزشش رو داره
    مثلا وقتی این گوشی رو برای اولین بار که می خواید روشن کنید برای تست صفحه با قلم باید چهار سمت گوشی رو
    که یه نقطه هست با قلم روش انتخاب کنید تا گوشی از نظر صحت صفحه ok بشه و روشن یارو میگفت بعضیا به مشتری میگن برای این کار باید رجیستر بشه و 10 تا 20 تومن از مشتری میگیرن ( چه مملکتی داریم )
    البته من الان گوشی رو گذاشتم برای شارژ شارژ تموم شد امتحان میکنم تلویزیونش رو بیبینم درست میشه یا نه
    چون اونجا خیلی خوب گرفت ولی خونه که آوردم سیاه سفید یه چیزی نشون میده حالا امیدوارم که با این کار درست بشه
    از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز
    راستی درباره اینکه اون دستمون و بعضیا گفتن فارسی رو ساپورت نمیکنه اینکه اگر از نمایندگی اصل بگیرد کلا هیچ مشکلی بابت فارسی بودن ندارید

13. 2 کاربر از maryam_cn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    البته من میدونستم که علائدین واقعا مزخرفترین جای ممکن برای خرید گوشی هست ولی دیگه ایمان پیدا کردم که اصلا حتی برای دیدن گوشی هم اونجا نرم چه برسه به خرید
    اون از خوده پاساژ وضع بیرون پاساژ هم که شده محل کسب کار گوشی های دزدی و فروش گوشی توسط معتادان عزیز و انواع اقسام گوشی خراب و در کل یه وضع فجیع

دوستانی هم که میخوان گوشی سامسونگ بگیرن بازار موبایل دقیقا اولین مغازه هست همین که وارد میشید نوشته مایکروتل درسته گرونتر ولی ارزشش رو داره
    مثلا وقتی این گوشی رو برای اولین بار که می خواید روشن کنید برای تست صفحه با قلم باید چهار سمت گوشی رو
    که یه نقطه هست با قلم روش انتخاب کنید تا گوشی از نظر صحت صفحه ok بشه و روشن یارو میگفت بعضیا به مشتری میگن برای این کار باید رجیستر بشه و 10 تا 20 تومن از مشتری میگیرن ( چه مملکتی داریم )
    البته من الان گوشی رو گذاشتم برای شارژ شارژ تموم شد امتحان میکنم تلویزیونش رو بیبینم درست میشه یا نه
    چون اونجا خیلی خوب گرفت ولی خونه که آوردم سیاه سفید یه چیزی نشون میده حالا امیدوارم که با این کار درست بشه
    از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز
    راستی درباره اینکه اون دستمون و بعضیا گفتن فارسی رو ساپورت نمیکنه اینکه اگر از نمایندگی اصل بگیرد کلا هیچ مشکلی بابت فارسی بودن ندارید
    خواهش می کنم قابلی نداشت.
    البته در مورد اون نمیندگی پارس مایکروتل بازار موبایل بگم که افرادی که اونجا کار می کنند خیلی اطلاعات بالایی ندارند در مورد کار با گوشی.چون یکی از اون ها رو خوب می شناسم البته آدم خیلی خیلی محترم و با ادبی هستن و تقریبا اونجا همه کارست ولی اسم نمیارم
    ولی اگر مایه دار باشید خرید از این فروشگاه بهترین راهه

15. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منظور شما از به راحتی همون تلویزیون آنالوگ هستش
    بله استار تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و دیجیتال نیست
    وقابلیت ضبط هم داره که کیفیتش متوسطه ولی کلا تلویزیون رو خوب میگیره
    با اون باطری که n96 داره بعید می دونم بشه 15 دقیقه هم تلویزیون نگاه کرد

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

نه عزیزم نمیشه و اتفاقی هم نمی افته چون اصلا نمیشه نصبش کرد
    اگر اینطوری بود که همه می رفتن به جای جت استار می خریدن بعد گوشیشون می شد جت
    درسته فریمورها با هم فرق دارن ولی میخوام rc1 جت رو رو استار نصب کنم ببینم میشه

17. این کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت _nAeImE_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    TeI-IraN

پيش فرض

سلام. مرسی از تاپیک
    همه رو نتونستم بخونم
    PC Studio رو نصب کردم
    ولی چرا گوشی رو نمیشناسه

19. این کاربر از _nAeImE_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •