امروز یه نامه داده بودن تایپ کنم خوب این مدیرمون دست و خطش برای عمش خوبه حالا که می خواد خیلی بد نوشته بود منم از بس کار داشتم تند و تند تایپ می کردم یه قسمتش اسکن مغز رو نوشتم اسکن مقعد
قط نیم ساعت بهم میخندید![]()
--
--
امروز یه نامه داده بودن تایپ کنم خوب این مدیرمون دست و خطش برای عمش خوبه حالا که می خواد خیلی بد نوشته بود منم از بس کار داشتم تند و تند تایپ می کردم یه قسمتش اسکن مغز رو نوشتم اسکن مقعد
قط نیم ساعت بهم میخندید![]()
اخبار ساعت 2 شبكه 1 بود كه آقاى بابان يه لحظه قاطى كرد و خانم اصغرى رو به جاى «همكارم»، «خانومم» خطاب كرد!
!LMAO (مىدونى يعنى چى m_s20 جان؟)
◙
Last edited by Balrog; 09-04-2008 at 02:35.
وای خدایا ترکیدم از خنده خیلی باحال بود
کلآ این اخبار گوها زیاد سوتی میدن .. تابستونه گذشته تو شبکه خبر همون مرده که سیبیل داره خبر مربوط به اومدن برف بعد از صد سال رو تو پایتخت آرژانتین خوند... بعدش یه لبخند زد به همکارش گفت.. جالبه هم بعد از صد سال برف اومده جالبتر هم اینکه تو تابستون برف اومده!!!!! ... حالا نوبت همکارش بود سوتی بده (همون خانومه که عینکیه) بعد از اینکه مرده این خبر رو خوند گفت ادامه ی اخبارو همکارم به عرضتون میرسونه... دوربین که زوم کرد رو زنه معلوم بود متوجه سوتیه مرده شده تازه خندیده ! ( ته چهر ه ی خنده هنوز رو صورتش بود ) تو همون خبر اول گفت یه جنگ( به فتح جیم...دعوا) در پارک لاله ی تهران برگزار شد به جای جنگ( به ضم جیم)....این پشت سر هم سوتی دادنشون با حال بود
Last edited by Oxizhen; 09-04-2008 at 19:15.
منم یه بار پودر ماشین لباسشویی ریختم تو شکرا. اونم نه یه لیوان یه بشکه. بعدم مثکه داده بودن مهمونا با شریت بخورن.
خب مهمونا خوردن؟؟؟منم یه بار پودر ماشین لباسشویی ریختم تو شکرا. اونم نه یه لیوان یه بشکه. بعدم مثکه داده بودن مهمونا با شریت بخورن.
چی شدن؟؟
نمردن که؟
خوردن. گفته بودن این چیه و ای و اینا...
پدر مادرم شرمنده شدن...
من زیر بار جرم نرفتم و خودمو زدم به خریت...
نه خوب! یعنی چی
خیلی باحال بو مخصوصا آخرش که سوءتفاوت خیلی باحالی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)