سلام
ببین درای دی وی دی توی دیواس منجر هست؟
موفق باشید
سلام
ببین درای دی وی دی توی دیواس منجر هست؟
موفق باشید
سلام !
من یه مشکلی دارم با صدای ویندوز اونم اینه که کنترلر صدام خیلی از قابلیتاش رو 7 کار نمیکنه ! در حالی که رو ویستا که دقیقا به همین شکل هست بدونه هیچ مشکلی کار میکنه ! ایکس پی هم که کلا فرق داره !
مثلا قسمت تنظیم اکولایزر که نمیشه فعالش کرد ! ENABLE نمیشه !
یا مثلا ENVIRONMENTAL MODELING که کاملا بستست !
مشکل از کجا میتونه باشه !
سلام به همگی .
دوستان کار من طوری هستش که سایتهائی که باز می کنم فقط با IE 7 سازگاری داره . یعنی نه Fire Fox باز میکنه و نه نسخه 8 IE .
میخواستم بدونم هیچ راهی نداره بتونم نسخه 8 IE رو از روی ویندوز 7 به نسخه IE7 تغییر بدم ؟
ممنون .
دقیقا مشکل شما رو داشتم باتفاوت نوع کارت صدا برای من realtek هست.
باید به وبسایت *سازنده کارت صدا* نه وبسایت مادربردت بری و درایو مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کنی.
100% مشکلت حل میشه.
ممنون ! درست شد ! میزارم اینجا کسی خواست بگیره !
VIA HD AUDIO DRIVER PACKAGE
هم32 و هم 64 بیت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by امير موسر; 23-11-2009 at 10:33.
تو اکثر مجموعه نرم افزارها میتونی پیدا کنی و همینطور از خود سایت مایکروسافت.
ولی یه لینک راحت بهت میدم , میتونی دانلود کنی
http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Internet-Explorer-7.shtml
شما در اکسپلورر 8 کنار نماد ریفرش دکمه compatibility view رو فشار بده اکثر سایت هایی که برای اکسپلورر 8 پشتیبانی ندارن رو باز میکنه.
دوستان یه مشکل دارم با ویندوز 7. چرا عکسهایی که فرمتشون gif (متحرک) هست وقتی تو ویندوز میخام بازشون کنم .
به شکل ثابت نشون میده. تو اینترنت درسته ولی وقتی تو my picture سیو میکنم بعد بازش کنم ثابت هست.
ولی تو xp هیچوقت اینجوری نبود و تو ویستا هم درست بود. مشکل ویندوز من چیه؟؟؟
آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟
![]()
آره, کلا ویندوز 7 تصاویر متحرک یا Gif رو در Picture Viewer ثابت نشون میده که باید بگم نه باگه و نه مشکل از ویندوز شماست!
و هیچ راهی هم برای درست کردنش که باید در Picture Viewer نشون بده نیست ولی میتونید تو IE و Media Player ببینید.
موفق باشید♥
نوشته شده توسط higrade61 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی Pc خودم یه ویستا داشتم و زمانی که 7 را نصب کردم و کرک کردم ، کرک ویستا غیر فعال شد. وقتی ویستا را کرک میکردم 7 غیر فعال میشد. که در نهایت فقط الان از 7 استفاده میکنم و ویستا خطای Genuine میده.
1- الان من میخوام رو لپ تاپ وایو سونی دوستم که ویستای اوریجینال داره یه ویندوز 7 بریزم( Built 7600). میترسم ویستای اصلی اون هم قاطی کنه موقع کرک. کسی از شما هست که رو لپ تاپ با ویندوز اوریجینال ویندوز 7 ریخته باشه و کرکش کرده باشه و هردو سالم باشه؟؟؟
لطفا اگه واقعا این کار را کردین بهم بگید.
2- اگه کرکی میشناسید که کاری به کرک ویستا نداشته باشه لطفا معرفی کنید. کرک من 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 هستش
3- این لپتاپه فقط یه پارتیشن داره باید با magic partition نصفش کنم بعد روی اون یکی 7 بریزم؟؟ اگه اینطوره، برنامه دیگه ای میشناسید واسه پارتیشن بندی؟
چون این لپ تاپها هیچ cd درایور اینا ندارن من میترسم بلا سرش بیارم! واسه همین دارم دست به عصا میام جلو که وسط کار گند نزنم!
مرسی از همه کسانی که کمک میخوان بکنن!
والا ویستام را از کار انداخت آخرش!!! ازم سریال میخواد و وقتی سریال اصلی لپتاپ را میدم دیگه قبول نمیکنه!
وقتی هم که میخوام با 7loader دوباره کرکش کنم ، نمیکنه اینکارو و خطای runtime میده.
ویستای اصلی من Vista Business 64x هستش.... چیکار کنم؟
Last edited by higrade61; 23-11-2009 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)