من هم روی بعضی تعاریف دوستان رفتم و خرید کردم
ولی مصرفش بالاست
یه باک کامل که زدم(40 لیتر) حدود 450 کیلومتر بیشتر نتونستم باهاش برم.
ضمن اینکه زیاد هم تو شهر ما ترافیک نیست
من هم روی بعضی تعاریف دوستان رفتم و خرید کردم
ولی مصرفش بالاست
یه باک کامل که زدم(40 لیتر) حدود 450 کیلومتر بیشتر نتونستم باهاش برم.
ضمن اینکه زیاد هم تو شهر ما ترافیک نیست
اگه این وضع مصرفش باشه که میرم انصراف می دم.آخه برا من مصرف بنزینش خیلی مهمه
من حداقل روزی 60 کیلومتر تو شهر باید رانندگی کنم
خواهش میکنم تا دیر نشده دوستان منو راهنمایی کنند
تو دفترچه که نوشته 800 تا 1500 تا بیارید واسه سرویس اولیه .
Last edited by vahidbeygi; 14-11-2011 at 14:41.
ما که رفتیم تیبا رو بگیریم کلا 3 تا رنگ سفید داخل نمایندگی موجود بود که دو تاش تولید تیر بود بدون ریموت و اون یکی هم تولید شهریور که ریموت هم داشت و ما همون ریموت دار رو با همون قیمت 11640000 تومن گرفتیم . کسایی که میخوان برن تیبا بگیرن یادشون باشه که حتما تاکید کنن که ریموت دار میخوان چون ممکنه که بهشون تولید تیر یا قبل از اون رو بدن که ریموت نداره .
Last edited by vahidbeygi; 16-11-2011 at 00:52.
بچه ها تاپیک چی شده؟
یکی تکلیف ما رو روشن کنه و ختم کلام بگه تیبا تو شهر چند تا مصرف داره؟اگه این جور که این دوستمون میگن 9 باشه و کمتر نمیشه برم انصراف بدم و یه 206 دست 2 بگیرم
دوست من مصرف یه ماشین بسته به نحوه ی رانندگی هم داره . من خودم این ماشین رو دارم وقتی که تو شهر باهاش با شتاب کم رانندگی می کنم مصرفش خیلی کمه ولی وقتی زیاد بهش گاز میدم و پر شتاب میرونم مصرفش میره بالا . حالا من نمیتونم به طور دقیق یه عدد بدم ولی حدس میزنم که مثل 206 هستش .
من خودم هم زیاد اهل گاز دادن های بی جا نیستم و در کل راندگی آرومی دارم.
سعی میکنم زیاد هم با شتاب راه نیوفتم!
ضمن اینکه تو جاده هم که تست کردم یه خورده بیشتر از 6.5 بود. در صورتی که با 141 که قبلا داشتم 5.5 یا 5.6 بود.
البته با توجه به قدرت و شتاب بیشتر این ماشین نسبت به پراید همچین چیزی نباید دور از انتظار می بود. اما امیدوار بودم با تکنولوژی جدید تر بتونن موتوری طراحی کنن که قدرت بیشتر و مصرف مناسب تری داشته باشه. اون هم بعد از این همه بوق و کرنا.
به نظر من که فقط موتور پراید رو یه خورده حجمش رو بالا بردن!!!! (میشه گفت قدرت و مصرفش حدود 15% افزایش پیدا کرده)
نمیدونم چرا این همه روایت متناقض در مورد تیبا هست.یکی میگه ماشین عالیه یکی میگه مزخرفه و... .اصلا نمیشه در موردش قضاوت کرد.فعلا که تصمیم گرفتم ماشینو تحویل بگیرم تا بیبنم واقعا چه طور چیزیه
آقا ماشین رو تحویل بگیر نگران نباش بهت قول میدم از رانندگی باهاش واقعا لذت میبری مصرف بنزینش هم اذیتت نمیکنه یه جوری باهاش کنار میای . ماشین ارزشمندیه .
سلام
در مورد مصرف سوخت تیبا خود نمایندگی میگه باید 4000 تا 5000 تا کار کنه بعد ببریش سرویس اولیه تا تنظیم موتور بشه مصرفش درست میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)