mhv-kntu لول چندی ؟
آقايون اينو ول كنيد همه بياييد WOW كه هر جوري باشه حالش از اين بيشتره و اين يه تقليده ضايس از WOW
اتفاقا تقلید نیست خیلی فرق دارن ولی خوب سبک یکی هستن !
WOW رو کی میخواد ماهی 50 تومن پول بده بیاد بازی کنه ؟
حالا یه لحضه دیدی کاره زد امتحانات شروع شد هر چی پول داده بودی یه ماه باید صبر کنی الکی تموم بشه
اگه سرور free میگی که اصلا ارزش نداره بازی کنی که به جز یکسری cheater چیز دیگه ای نیست یا پینگش زیاده
راستی شنیدم بازی ها پولی مثلا تا لول 50 20 تومن پول میگیرن بعدش باید CD key های 50 تومنی بخری ( تو خیلی بازی ها )
درسته ؟
در ضمن همه نظرشون رو بگن
خیلی ببخشید اگه میخواستیم بریم WOW زودتر از اینا می رفتیم ..................
با علی موافقم.
wow رو فقط باید تو سرور اصلی بلیزارد بازی کرد.سرورهای فری اصلا ارزش وقت گذاشتن رو ندارن.
اکثرشون پر باگ و چیت و لگ و این چیزاست.از 24 ساعت 25 ساعتش داون هستن.آخرش هم ناپدید میشن و کاراکترت میپره و همه زحماتت به باد میره.
من خودم تاپیک wow رو دنبال میکنم ولی تا حالا چیز به درد بخوری توش ندیدم.
Bingo
دقیقا با هادی موافقم.البته یه mmorpg دیگه دیدم اونم بدک نیست.گرافیکش قابل تحمله و فری هم هست.
ببینم اگه ارزش داشت معرفی می کنم.
ممنون هادی جان
البته منم که دنبال میکنم فقط چیز میز دانلود میکنن اونو نصب میکنن اینو نصب میکنن اخرش هیچی نمیشه![]()
سایتش اینه ؟؟
اگه اینه خیلی فرق داره گرافیگ هم خیلی کارتونی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8 درصد مونده به لول 36 برسمالبته خیلی کم بازی می کنم. هر 3 یا 4 روز یدفعه 15 ساعت بکوب بازی می کنم
من لول 35 بودم اون لول 40 بود . برای من قرمز بودن. برای اون احتمالا سبز بودن و 10 تاشون رو 3 ثانیه ای می کشت.اونم mob های داخل FL که خیلی قویتر از mob های معمولی با همون رنگ ها هستن.
Last edited by mhv_kntu; 07-07-2009 at 03:32.
راستی بچه ها دیروز داشتم سریال آمریکایی BIG BANG THEORY رو نگاه میکردم یه قسمتش درمورد بازی آنلاین کردن بود کلی خندیدیم.
یکی از شخصیت های اصلی فیلم معتاد به بازی AGE OF CANNON شده بود و 24 ساعته بازی میکرد و بفکرش بود و تا مرز دیوانگی پیش رفت. بازیش عین شایا بود! فقط VOICE هم میدادن.
فیلم کلا این رو می گفت که دو دسته هستن که معتاد این بازی ها میشن:
1-اونایی که IQ بالایی دارن.که درجه اعتیادشون کمتره!
2-اونایی که تو دنیای واقعی چیز خاصی ندارن و نمی تونن نیازهای روحیشون رو برطرف کنن به دنیای مجازی رو میارن و درجه اعتیادشون هم بالاتره.
امیدوارم ما جز گروه اول باشیم.
البته من شخصا اعتراف می کنم جز گروه دومم!!؟
Last edited by mhv_kntu; 07-07-2009 at 03:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)