آقا ماشینت استارت میخورد و روشن نمیشد یا وقتی استارت میزنی استارت هیچ عکس العملی نشون نمیده؟
آقا ماشینت استارت میخورد و روشن نمیشد یا وقتی استارت میزنی استارت هیچ عکس العملی نشون نمیده؟
مشکل از باتری نبود. استارت میزدم، اما ماشین روشن نمیشد. دیروز بردم ماشینو تعمیر گاه ماشین درست شد. مشکل از رله گاز بود که زیر فرمون و فیوزا قرار داره... عوضش کرد اوکی شد![]()
این ماشین الان مثلا تقویت شده؟
رو بنزین این سرعت رفتین یا دوگانه هست؟
من یه پراید 88 کارخونه ای دارم بدون این حرفا رو گاز دنده 3 باهاش 130 تا راحت میرم
یه چیزی هم یادم اومد
سر همین موضوع که دوستم میگفت اینقد نمیره و از این حرفا،تو شهر گازشو گرفتم و خروجی شهر داشتم 125 تا میرفتم که پلیس جلومو گرفتو گفت 65 تا اضافه سرعت و 90 تومن جریمم کرد،5 6 نفر شدیم و التماس کردیم تا گواهینامه رو داد و نمره منفی نداد بهم
چطوری با دنده 3 تا 130 تا میرید جالبه برام
به راحتی آب خوردن
دور موتور میاد تا روی 5.5 ، 6
اگه ماشین رو از روز اول خوب گاز داده باشی و عادت کرده باشه میره
کنار دست یکی نشستم با پژو 405 slx دنده4 200 تا میرفت
خودمم گفتم که بیشتر از 120 نرفتم که جریمه نشم . اما کلا با دنده 3 تا 140 هم رفتماین ماشین الان مثلا تقویت شده؟
رو بنزین این سرعت رفتین یا دوگانه هست؟
من یه پراید 88 کارخونه ای دارم بدون این حرفا رو گاز دنده 3 باهاش 130 تا راحت میرم
یه چیزی هم یادم اومد
سر همین موضوع که دوستم میگفت اینقد نمیره و از این حرفا،تو شهر گازشو گرفتم و خروجی شهر داشتم 125 تا میرفتم که پلیس جلومو گرفتو گفت 65 تا اضافه سرعت و 90 تومن جریمم کرد،5 6 نفر شدیم و التماس کردیم تا گواهینامه رو داد و نمره منفی نداد بهم
البته دور موتور رو تا 7.5 بالا آوردم . تو همین کلیپ هم آخرش تا 7 آوردم
اما مسئله اینجاست که شتاب ماشین بالاست . گار میدم جولوی ماشین بالا میاد![]()
آره بعضی ماشینا خوب گاز خورده باشن میرن،ولی 7.5 خیلی زیاد نیست؟
من تا رو 6 میارمش صدای هواپیما از رو موتور بلند میشه چه برسه به 7.5
پسر عموم هم یه پراید داره تا گاز میدی جلو ماشین میخواد از رو زمین کنده شه،میگه لامصب جلوبندی ماشین ما مال لندکروزه![]()
آخ داغ دلمو تازه نکنپسر عموم هم یه پراید داره تا گاز میدی جلو ماشین میخواد از رو زمین کنده شه،میگه لامصب جلوبندی ماشین ما مال لندکروزه![]()
همش با این ماشین مشکل جلو بندی دارم
هرچقدر درستش میکنم ، یه هفته بعد میشه مثل همون اولش !
این گاز دادنا میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون من تو دست انداز نمیرم!
سلام
بچه ها من یه پراید صبا مدل 89 دارم خیلی وقته یه مشکلی داره که داره کم کم نگرانم می کنه اونم اینه که وقتی می خوام دنده عوض کنم اصلا جا نمیخوره به خصوص 1 و عقب که می خوام بدم یه قرچ هم میکنه که فک کنم داره همه دنده برنجی های گیربکس رو صاف میکنه !! سیم کلاچ رو هم تا آخر پیچشو تابوندم دیگه از اون کوتاه تر نمیشه !!
به نظر شما مشکل از صفحه کلاجه؟
چند نفر بهم گفتن سیم کلاچ رو عوض کن کاملا درست میشه حالا نمی دونم واقعیت داره یا نه ؟ نظر شما چیه ؟
درود
ماشین من پراید صبامدل85 هست بعد 15 دقیقه کار کرد ن تازه از بخاری گرما میاد بیرون ولی یکی از دوستان پراید داره بعد 5دقیقه گرم میکنه از پراید بنده هم بهتر بنده راد یاتور بخاری را با جوهر نکمک شستشو دادم فرقی نکرد ترموستات 82 اصلی عوض کردم بازم فرقی نکرد هنگامی که امپر وسط هست گرمایی بخاری خوبه وقتی وارد جاده میشم تو سرعت امپر میاد پاین ایا راهی هست که امپر تو سرعت پایین نیاد با گذاشتن مقوا یه کم بهتر میشه ولی نه زیاد منتظر راهنمایی اساتید هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)