سلام.
محصول Symantec Endpoint Protection 12 نسبت به ورژن قبلی(11) تغییرات زیادی داشته.
نسخه 12 علاوه بر سبکی ، لایه های امنیتی NIS رو هم در خودش داره. از جمله : SONAR - Download Insight و IPS
اونطور که من متوجه شدم نسخه جدید بدافزارهای Autoran رو هم به خوبی متوفق میکنه به همراه نمایش پیغام.
SEP یه نسخه Small Business Edition هم داره که محدودیتهایی نسبت به SEP Enterprise داره.
تفاوتهای عمده برمیگرده به تعداد کلاینت هایی که ازش پشتیبانی میکنن و Application and Device Control که در SEP SBE دیده نمیشه.
در SEP شما آپدیتهای دیتابیس رو دارید اما خبری از Release Update ها نیست.در اینحالت باید Patch های جدید رو از سیمانتک دانلود کنید و ورژن فعلی را ارتقا بدید.
مثلا بسته آپدیت نسخه 12.1 RU1 از اینجا قابل دریافته:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط شرکتهایی که قرارداد دارن و این محصول رو با لیسانس معتبر خریداری کردن میتونن از Release Update ها به صورت مستقیم استفاده کنن.(آپدیت از داخل محصول)
نسخه 12.1 هنگام نصب حالت انتخابی داره و میتونید فایروال رو نصب نکنید !
اینم اضافه کنم که SEP قابلیتهایی نظیر Parental Controls و AntiSpam و Norton SafeWeb رو نداره.
(دو تای اولی که زیاد کاربرد ندارن.سومی هم با Norton DNS حل میشه

)
به عنوان کاربر خانگی اگر خواستید SEP رو نصب کنید نسخه Client رو دانلود کنید.
New features in SEP 12.1
- New Protection Technologies. Insight and SONAR. Insight is Symantec's reputation technology which leverages info from 200M+ systems and 3.1B files to determine whether downloaded content is good or bad. This is particularily helpful for protection against new or mutating threats. SONAR runs in real-time and can block applications from malicious behavior.
- Faster: the Insight techology mentioned above allows Symantec Endpoint Protection to scan in a more efficient way - making it feel lighter and faster on the machine.
- Virtualization Features: if running SEP in a virtual environment, a series of features have been added to eliminate and deduplicate scanning. Together, they have optimized SEP so it doesn't get in the way of getting the most our of your virtualization investment.....and you get best-in-class protection too.
امیدوارم این توضیحات مختصر به شما برای یک انتخاب صحیح کمک کنه.