قاب اورجینال i8510 چنده ؟ چند تعویضش می کنن ؟
گوشی من از بس دستم گرفتم پشتش بعضی جاهاش رنگش رفته !!!
:-(
قاب اورجینال i8510 چنده ؟ چند تعویضش می کنن ؟
گوشی من از بس دستم گرفتم پشتش بعضی جاهاش رنگش رفته !!!
:-(
با تشکر از دوستان
این مراحل را انجام داده ام وگوشی مودم را می شناسد
اما همانطور که می دانید برای اتصال به اینترنت باید یک کانکشن ساخت و user name و password را تعریف کرد
که این کار در لب تاب آسان است اما نمی دانم در گوشی i8510 باید چه کار کنم.
user & pass نمیخاد !
اگه خودت پسورد دادی باید اونو وارد کنی ... البته تو یعضی از مودما یه عدد میدی خودش 8 تا پسورد بهت میده که باید از اونا استفاده کنی
اگه منظورت یوزوی هست که از شرکت گرفتی که اصلاً نیمشه با گوشی وارد کنی ... باید با pc بری تو ie بعد بزنی 192.168.1.1 بعد تو تنظیماتش یوزو پسو وارد کنی همینطور vpi و vci که باید اینارو از شرکت بگیری ... بعد از وارد کردن اینا دیگه گوشی راحت وصل میشه
Last edited by hasanmotori; 30-09-2009 at 02:10.
سلام دوستان، من گوشیو رو همین دیروز خریدم و باهاش کلی هم تماس گرفتم ولی دیشب روی صفحه ی اصلی اون بالا سمت چپ نوشته که آفلاین و به جای علامت شبکه ضبدر هستش،میشه منو راهنمایی کنید، خیلی فوری هست، مرسیو
سلام.
ببین دوست عزیز الان شما گوشیو آفلاین کردی یعنی در شبکه نیستی ولی میتونی از خود گوشی استفاده کنی.
برای خارج شدن از این وضعیت دکمه خاموش یا همون قطع تملس رو چند ثانیه نگهدار تا منوی چند گزینه ای که شامل
پروفایل ها هست بیاد. بعد روی گزینه general بزن تا گوشی به حالت معمولی در بیاد و در طول چند ثانیه می بینی
که آنتن ظاهر میشه.
روش دیگه : menu > settings > profiles > general
موفق باشی![]()
من امروز می خواستم یه بازی جاوا نصب کنم. تا یه مراحلی رفت ولی یه دفه از قسمت نصب رفت بیرون. بقیه رو امتحان کردم دیدم همه فایل های جاوا و سیمبین ایجوری هستن. گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی درست نشد. چه کارش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
شما ریست فکتوری کن به احتمال زیاد درست میشه.
سلام به همه ی دوستان
سرعت بسیار پایین album توی قسمت camra & album با آپ دیت درست مشه؟؟؟؟
ورژن گوشی من اینه:
software version: I8510XXHK1
custom version: I85100MXHL1
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
![]()
دوستان سلام
دیروز علائدین بودم. قیمت گوشی هنوز 410 الی 420 هستش. یکی از فروشنده ها گفت دسته دوی این گوشی خوب فروش میره
چون تو بازار کمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)