فعلا دسترسي ندارم ولي تست ميكنم اميدوارم درست بشه. به هر حال ممنون
فعلا دسترسي ندارم ولي تست ميكنم اميدوارم درست بشه. به هر حال ممنون
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
من هر دفعه با یه مشکلی برخورد می کنم ... حالا که سیستممو ازتقا دادم مشکلم پیدا کردن بازی هست .
راستش من تو یه شهرستان زندگی می کنم ... از یکی از خدمات کامپیوتری ها خواستم که بازی رو برام سفارش بده ولی اون گفت که تو برنامه چراغ خاموش گفتن که این بازیها نباید وارد بازار بشن !
خنده داره نه ؟
منم حالا مجبورم بازی رو از اینترنت سفارش بدم ..
دوستان یکی که بازی رو از اینترنت خریده و مشکلی نداشته ادرس به منم بده تا بخرم
ممنون
------------------------------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان ...
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
رو تاپ پلیر بیشتر طول میکشه البته اگه پستت مهاجم باشه زودتر به چشم میای
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
به نظر من دلیل نمیشه هر جا بیشتر پول بده بری اونجا برا مثال اگه رئال 300 تا پیشنهاد بده ولی اوساسونا 500 تا من با کله میرم تو رئال
آقا من اگه نسخه اورجیانل بازی رو بخوام بخرو کجا باید برم ؟
امسال هوس کردم جای اینکه همش با حریف هوش مصنوعی سرو کله بزنم حریف درست حسابی داشته باشم !
خیلی سخت نسخه اصلی گیر میاد
اگر هم باشه قیمت بالاست....البته اگه بگی از اونور اب برات بیارن بهتره
اطمینانش هم بیشتره
دوست من شما می تونید از فروشگاه سایت بخرید
آدرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من شما باید به وقعیت تیم نگاه کنید ممکنه دو تا تیم ازت دعوت کنن یکیش تو جام باشگاههاست و یا جام یوفا و دیگری در هیچ جامی نیست اولی پول کمتری میده دومی بیشتر
عقل سلیم می گه که اولی بهتره
فکر کنم ایراد از نصب بازی باشه یه باری دیگه نصب کن
انشاءالله درست می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)