دوست عزیز برای پچ رسمی باید کرک رو در دایرکتوری بازی نریزی یعنی همون فایل اگزه اورجینال فیفا باشه بعد پچ رسمی شماره 1 رو در دایرکتوری بازی کپی کن و نصبش کن بعداز نصب اولی باید دومی رو به همین روش نصب کنی برای فایل اکسل هم چشب با این فایل میتونی یه devdata برای خودت درست کنی کافیه یه کم زبون خارجت خوب باشه برای اینکه بیشتر بفهمی یه مثال میزنم
مثلا" شما فایل اکسل رو باز کردید در بالا خودش توضیحات نوشته که فک کنم برای فعال کردن انالوگ وغیره سه تای اول رو عدد 1 میزنی
بعد باید بفهمی دکمه های دسته هرکدومشون چه شماره ای دارند برای اینکه بفهمی که شمارهارو اشتباه نکنی توی کنترل پنل در قسمت گیم کنترل دستت رو انتخاب کن و بعد پروبرتیس رو بزن در وانجا شمارههارو میبینی
بعدا" درداخل فایل اکسل برای یکیشون ملا" نوشته pass برای پاس دادنه من برای دسته خودم شماره 3 یا همون دکمه ضربدر رو زدم برای بقیه هم اینجوری عمل کن در اخر در پایین صفحه اکسل نوشه فک کنم outdata اون رو میزنی و کلی کد میبینی بعدا" حدود 3 یا 4 نوع devdata بهت میده یکیشون رو در فایل devdata در پوشه یوزر در پوشه سیو فیف 09 بزار یعنی فایل devdata رو باز کن وقبل از endfile نوشته یه کدهارو کپی کن بعد سیو وبرو ازمایش کن احتمال داره جهت های انالوگت برعکس باشه اگر اینجوری بود دیگر کد هارو ازمایش کن
خب این یه توضیح در حد وقتی بود که داشتم اینم فایل اکسل
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید