تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 273 از 2550 اولاول ... 1732232632692702712722732742752762772833233737731273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

قطعی که نه
    فقط سایت ها با تاخیر میان و کلا چند ثانیه معلقه .
    قطع و وصل چند ثانیه ای که حرص آدمو در میاره
    آره منم این مشکلو دارم

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

آقا من چند روزه شدیدآ پاکت لاست دارم.کسی تایید میکنه؟
    من که چند روز پیش گفتم شدیدآ پاکت لاست دارم کسی تایید نکرد گفتم حتمآ مشکل از طرف منه ویندوزو framworke روتر رو عوض کردم فرقی نکرد.پس بگو مشکل از شبکس

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستانی که از همارا اکانت دارن ، گویا از ان به بعد میتونن از طریق اینترنت و حتی بعد از خرید سرویس های محدود ، میتونن حجم بخرن .

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10 خبری خوب برای ADSL دار ها

صبح امروز، اعضاي هيأت مديره مخابرات و بنا به شنيده‌ها، وزير ارتباطات به دادسراي کارکنان دولت احضار شده‌اند.

بنا بر اين گزارش، اين افراد در پي شکايت شرکت‌هاي PAP مبني بر دريافت وجه غير قانوني سه هزار توماني به عنوان آبونمان از مشترکان اينترنت پرسرعت (ADSL) به دادگاه احضار شده‌اند. ناگفته نماند که هنگام درج اين خبر، اعضاي هيأت مديره مخابرات در شعبه چهارم دادسراي کارکنان دولت حاضر بوده و در حال پاسخگويي به پرسش‌های بازپرس هستند.

گفتني است، پيش از اين نیز در شکايت شرکت‌هاي خصوصي از رئيس مخابرات تهران، براي رئيس مخابرات تهران، قرار مجرميت چهار ميليارد توماني صادر شده بود. هم‌اکنون از درستی یا نادرستی حضور شخص وزير ارتباطات در دادسراي کارکنان دولت، اطلاعاتي در دست نيست و تنها شنيده‌ها از احضار وي به اين دادسرا حکايت دارد.

لینک خبر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستانی که از همارا اکانت دارن ، گویا از ان به بعد میتونن از طریق اینترنت و حتی بعد از خرید سرویس های محدود ، میتونن حجم بخرن .
    به جای این چرت بازی ها سرویس خودشان را درست کنند که فقط به فکر کمیت هستند .

7. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

با سلام 

لطفا قبل از هر چیزی به این صفحه برید و  از موضوع آگاه بشید : 

forum.p30world.com/showthread.php?t=344167

ماکس نت و چالشهای  پیش رو

داستان از زمانی کلید می خورد که ماکس نت  وسوسه شده واقدام به ارائه ی سرویس های محدود حجمی  مینماید

و حتی در اقدامی عجیب و جهت پیشی گرفتن بر رقبای احتمالی ! ( به زعم خودشان) پارا را فراتر گذاشته و سرویس 2 مگابیت را ( با قیمت نجومی  ) با افتخار هر چه تمام آماده ی ارئه معرفی می نماید  

بعد از اندک زمانی که از ارائه ی این سرویس ها می گذرد و تجربیات ماکس نت در این زمینه  رو به افزایش می گذارد  و صد البته از طرف دیگر اعتراض یوزر ها اغاز میشود 

( مبنی بر اینکه چند شرکت دیگر همین سرویس را با قیمتی پایینتر و شبانه ی رایگان ارائه میکنند ) .

ماکس نت با عجله هر چه تمام اقدام به راه اندازی استفاده ی شبانه ی رایگان میکند تا اعتراض یوزر ها( مرفهان بی درد  ! ) را خاموش کند 

حتی برای بار دوم هم که شده  پارا فراتر گذاشته و ساعت استفاده ی رایگان را از 2 تا 8 صبح اعلام میکند  ( شرکت های دیگر این زمان را تا 7 اعلام کردهاند ) 

اما این ترفند هاهم صدای اعتراض یوزر ها را خاموش نمیکند چون مشکل از جای دیگری آب میخورد !!!

بله طبق روال معمول دیگر شرکت ها این شرکت هم نرم افزار مشهور اکانتینگ پارس پویش را در سیستم خود نصب کرده است  ولی هنوز   .. . . . . 

اندک زمانی میشودکه یوزر ها این بار به حجم کم شده ی خود در زمان استفاده ی رایگان معترضند وجواب  شنیده شده از پشت تلفن یک قسمت دارد  :

() اسمتون رویادداشت میکنم تا وقتی مسول فنی ( ادمین ) از مرخصی امد مشکلتون رو بررسی کنه

( نه اینکه حجمتون رو برگردوونه ! – تازه برسی خواهد کرد که مبادا یوزر حق شرکت راپایمال  کند آنهم شرکتی که بجای 5 تومن 20تومن برای راه اندازی میگیرد ) 

بیچاره یوزر هاییکه این نوع مشکلات را دارند تجربه میکنند از روزهای وسط هفته ی پیش ( تا الان بیش از 10 روز ) وقتی با پشتیبان صحبت میکنند و کار به جاهای حساس میرسه این بهانه رو میشوند که  ادمین شبکه رفته  مرخصی .

حال این چه ادمین و شرکتی است که فعلا (تا زمان نگارش این سطور ) 10 روز از 30 روز ماه رو مرخصی تشریف دارند خدا میداند ! 

آیا بهتر بودشرکت بجای پشتیبان شبانه یک ادمین زاپاس تدارک میدید  ؟

9. 2 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

13

در زیر چند نمونهاز صحبتهای  بخش پشتیبانی رو با یوزر هامیبینید :

این متون کاملاحقیقی هستند و مربوط به همین 10 روز پیش می باشند !

گفتگوی شماره 1 )

-  سلام خسته نباشید
    * ممنون بفرمایید
    - دیروز حجم من تموم شده ( سرویس کمتر از یک هفته ی گذشته خریداری شده ) الان متوجه شدم که وقتی داشتم شب دانلود  میکردم از اعتبارم کم شده
    * یک لحظه اجازه بدید چک کنم  . .. 
    شما دیشب 2 گیگ استفاده کردید
    - بله همینطوره ولی در ساعت استفاده ی رایگان بوود 
    * شما  ساعت 12 کانکت شدید و احتمالا در این ساعات استفاده داشتید که سیستم از حجمتون کم کرده 
    - ولی اقای و - --    - - - ه  حتی اگر من در این 2 ساعت هم استفاده کنم 2 گیگ نمیشه که !!!
    * اجاره بدید . ..
    شاید . . . .. .
    من فعلا 2 گیگ به حجمتون اضافه میکنم

گفتگوی شماره 2 )

* - - - - - - - ی  هستم بفرمایید
    - سلام علیکم ،خانوم  2 شنیه سرویس منو وصل کردین ولی شبش هر چی دانلود کردم ( 100 مگابایت ) از حجمم کم شده 
    * یوزر نیمتون ؟
    - . . .. . ..
    * شما ساعت 1:30وصل شدید و بنابراین احتمالا در همین ساعت  مصرف کردید
    - ولی اینطورنیست !
    * حتما همینطوره، شما اگر واقعا اطمینان دارید ساعت 2 وصل بشید
    - شوخی میکنید ؟
    * بله ؟
    - یعنی چی ساعت 2وصل بشم ؟ باید تا ساعت 2 بیدار بمونم تا نرم افزار شما درست کار کنه ؟
    من معمولا برنامه هام رو تنظیم می کنم و خودشون سر ساعت شروع به کار میکنن 
    *  ( بعد از بهانه های فراوان – و البته باچربزبانی ! )  ، من  مشکل شما رو یادداشت کردم و بعد از اینکه ادمینمون از مرخصی اومد باهاشون در میون میذارم
    - باشه ممنون
    ( همین یوزر شبساعت 2 دیس کانکت شده و  دوباره کانکت شدهتا حرفش رو ثابت کنه )
    - سلام خانوم  من شب گذشته ساعت 2 وصل شدم ولی بازم اعتبارم کم شده 
    * ( بعد از بررسی) بله درسته اسم و شمارتونو بفرمایید من بعد از بررسی باهاتون تماس میگیرم
    - ولی دیروز هم همین حرف و زدید و مشکل همچنان باقی هست 
    - متاسفانه مسئول بخش فنی رفته مسافرت باید با ایشون در میان بزاریم مشکلتون رو

گفتگوی شماره 3 )

- سلام علیک مخسته نباشید 
    * ممنونم 
    - من می خوام یوزر و پسورد رو بجای کانکشن به مودم بدم ( مشترک جدید ) ولی نمیشه 
    * مودمتون چیه ؟
    - SMC  
    * سفید رنگه یانقره ای ؟  
    - سفید
    * متاسفانه این مودم ها این امکان رو ندارن  
    - ولی من  همین الان تو تنظیماتش PPPoE  رودیدم
    * نخیر اینطرنیست
    - شرکت قبلی من با همین مودم این کارو انجام میدادم 
    ( بعد از کلی جروبحث  قبول کردند که دستگاه های شرکت با این مودم سازگار نیست )
    - خب الان تکلیفمن چیه ؟ من 50 تومن پول مودم 2 پورته دادم و الان نمیتونم ازش استفاده کنم چون شرکت شما با مودم من مشکل داره 
    * مسئول فنی موناینجا نیستند باید با ایشون هماهنگ کنید
    ( جالب اینجاس که بعد از 10 دقیقه همین مودم مشکلش برطرف میشه و وصل میشه ) 

الان وضعیت یوزرها به این صورت هست که هر روز صبح زنگ میزنن و حجم کسر  شدشون رو طلب میکنن بعد اینها با کلی منت حجم رو اضافه میکنن تا بعدا بررسی کنن !!!

دوستان نکته ای رو لازم دیدم بگم :

هر زمانی که اینجا متن انتقادی قرار دادم به شرکت مربوطه ایمیل زدم و ادرس اینجا رو بهشون دادم ، و اطلاع دادم که

" من اونجا از شرکت شماانتقاد کردم اگر فکر میکنید نا بجا بوده بفرمایید و پاسخگو باشید " ولی جالب اینجاست که تا حالا اصلا جواب ایمیل رو ندادند چه برسد به اینکه پاسخگو باشند !

قضاوت با خودتان 

11. 2 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    سوالم اینه که سرویس ما 1 مگ هست ولی تو قسمت downstream نوشته 512 / می خواستم بدونم این طبیعی هست؟
    تا جایی که اطلاع دارم باید 1024 باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

10

Downstream & Upstream   از پارامترهایی هست که به صورت آنی ( یا متوسط )  اندازه گیری میشه ( ثابت نیست ) 

و البته با وجود اینکه این مقدار بصورت دقیق توسط شرکت ست میشه ولی مقداری که شما میبینی بعد از عبور از موانع مختلف و نویز های گوناگون هست 

شما میتونید یک فایل رو توسط دانلود منیجر ( با تنظیمات بهینه و حداکثر )   دانلود کنید ( یکبار در ساعات رووزانه و بار دیگر در زمان استفاده ی مجانی )

اگر سرعت دانلود از 62  (  حدودا ) بالاتر نرفت نشان گر اینه که اشتباها 512 ست شده  ( با یک تلفن قابل حله ) 

14. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseintdk775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    http://forum.rastgo.com

پيش فرض

Downstream & Upstream   از پارامترهایی هست که به صورت آنی ( یا متوسط )  اندازه گیری میشه ( ثابت نیست ) 

و البته با وجود اینکه این مقدار بصورت دقیق توسط شرکت ست میشه ولی مقداری که شما میبینی بعد از عبور از موانع مختلف و نویز های گوناگون هست 

شما میتونید یک فایل رو توسط دانلود منیجر ( با تنظیمات بهینه و حداکثر )   دانلود کنید ( یکبار در ساعات رووزانه و بار دیگر در زمان استفاده ی مجانی )

اگر سرعت دانلود از 62  (  حدودا ) بالاتر نرفت نشان گر اینه که اشتباها 512 ست شده  ( با یک تلفن قابل حله ) 
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون.
    امشب تست می کنم ببینم چی می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •