دوستان وقتی تو قسمت اطلاعات جامع دانشجو روی درس موردنظر میزنی و مینویسه درصد مشارکت مثلا 100% ، یعنی چی اون؟
مربوط به همون 6نمره میشه؟
دوستان وقتی تو قسمت اطلاعات جامع دانشجو روی درس موردنظر میزنی و مینویسه درصد مشارکت مثلا 100% ، یعنی چی اون؟
مربوط به همون 6نمره میشه؟
فک نکنم بشه ... یحتمل دکوریه !الانم میتونم درسی رو حذف کنم!؟
تو گلستان قسمت حذف اضطراری میزنم حذف ! بعد بررسی تغییراتو میزنم میگه تغییرات قابل انجام است.
مشکلی پیش نمیاد بحذفم! !؟
اگه اینجور باشه که فردا همه میرن اینکارو میکنن !
نه معدل زیر 12 مشروط حساب نمیشه !میخوام مشروط نشم! تا الان نیستم ! دوتای بعدی بیاد میشم
حتی خودشونم اعلام کردن معدل های زیر 12 ترم بعد فقط میتونن 12 واحد بردارن !
پیام نور از این قرطی بازیا نداره !![]()
Last edited by dehtoday; 17-01-2011 at 18:45.
میشه گویا ولی از خیرش گذشتمفک نکنم بشه ... یحتمل دکوریه !
اگه اینجور باشه که فردا همه میرن اینکارو میکنن !![]()
!!
چرا بابا مشروطی دارهنه معدل زیر 12 مشروط حساب نمیشه !
حتی خودشونم اعلام کردن معدل های زیر 12 ترم بعد فقط میتونن 12 واحد بردارن !
کلا پیام نور از این قرطی بازیا نداره !![]()
فقط مشروطا رو اخراج نمیکنن
××!
فک کنم منظورش اینه که نمرتو فقط از این یه استاد میگیریدوستان وقتی تو قسمت اطلاعات جامع دانشجو روی درس موردنظر میزنی و مینویسه درصد مشارکت مثلا 100% ، یعنی چی اون؟
مربوط به همون 6نمره میشه؟!
خب یعنی کسی که معدلش زیر 12 شده باید درسایی رو که پاس کرده از نو پاس کنه ؟!چرا بابا مشروطی دارهفقط مشروطا رو اخراج نمیکنن
![]()
نهخب یعنی کسی که معدلش زیر 12 شده باید درسایی رو که پاس کرده از نو پاس کنه ؟!![]()
اونا که پاس شده پاس شده رفته ولی ترم بعد 12 تا بیشتر نمیتونه برداره.
تو بقیه دانشگاه ها دقیقا نمیدونم! ولی چند ترم پشت هم مشروطی با اخراج برابری میکنه×××
پس نوشت![]()
تو دانشگاه ازاد اینجوریاست:
اخراج داشنجوي مشروط ماده 46: دانشجويان دوره هاي كارداني وكارشناسي ناپيوسته كه دردونيمسال اعم ازمتوالي يامتناوب ودانشجويان دروه هاي كارشناسي وكارشناسي ارشد پيوسته ، كه درسه نيمسال متوالي ياچهارنيمسال متناوب ميانگين نمرات نيمسال آنان كمتراز12 وميانگين كل نمرات آن تاپايان آن نيمسال كمتراز10باشد اخراج مي گردند.
تبصره 1: به دانشجوياني كه براي اولين بارمشمول ماده 46 مي گردنددرصورتي كه ميانگين كل آنها حداقل 10باشد يك نيمسال ( بااخذتعهد) ارفاق مي گرددتاتحصيل نمايند.
تبصره 2 : به دانشجويان مشمول تبصره يك اين ماده كه درترم ارفاقي ، هم ميانگين ترمي وهم ميانگين كل 11 وبالاترگردد مجوز ادامه تحصيل ازطرف معاون آموزشي واحد دانشگاهي داده ميشود ودرصورتيكه سقف سنوات مجازتحصيلي آنان به اتمام رسيده باشد به شرط نداشتن منع نظام وظيفه درنظام آموزش پاره وقت به تحصيل مي پردازند.
Last edited by hamidras; 17-01-2011 at 19:09.
این درصد مشارکت مربوط به استاد هست. یعنی استادتون 100 درصد کلاس هاش رو اومده! که محال هست دروغ از این بزرگ تر نمیشه!!!![]()
سلام
یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه ترم اول ای تی هستم به دلایل شخصی این ترم مشروطی روی شاخمهولی میخوام از ترم بعد بزنم به خرخونی میتونم اون گند هایی که به نمره زدم رو درست کنم یا نه
سوال بعدی من تو موقعه حذف اضطراری یه درس را حذف اضطراری کردم و لی تو امتحانات (به دلیل بالا ) اون درس را ثبت کردم و یه درس دیگه را حذف کردم موقعی که رفتم درسی که ثبت کرده بودم را بدم اسمم تو لیست نبود و از من ازاد امتحان گرفتم ولی الان نمره اون درس برای بقیه اومده و برای من نه چه کار کنم
بسیار ممنون
1- اصلا نگران نباش تا 4 ترم واسه مشروطی جا داری من خودم ورودی 88 دوبار مشروط شدم
2- اولا امتحانی که باید بدی تو سیستم گلستان باید ثبت شده باشه و اگه ثبت نشده باشه نمی تونی اصلا امتحان بدی من تعجب میکنم چجوری آزاد امتحان دادی چون رو برگه پاسخ نامه مشخصات داوطلب ثبت میشه و موقع امتحان هم یه مراقب میاد چک میکنه ولی باز هم اگه تونستی با واحد آموزش دانشگاهتون تماس بگیر
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم![]()
میگم چه جوری میشه ما مشروط های مشمول! 14 واحد برداریم !؟
درسهایی که نمرش بالای 10 قبوله و نیازی نیست دوباره پاس کنی حتی اگه معدلت زیر 12 باشه
اگه معدل کسی بالای 10 بشه قبوله ، مشروطی نداره فقط برای دانش پذیرهایی که میخوان وارد دانشگاه پیام نور بشن باید معدل 5 درسی که بر میدارن بالای 12 و نمره همه درسهاشون بالای 10 بشه تا قبول 100 درصد بشن در غیر این صورت به صورت مشروط وارد دانشگاه میشن
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
مشروط باشی تا 12 واحد بیشتر نمی تونی برداری تو سیستم بیشتر از 12 واحد قبول نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)