تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 303 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان من سیستمم زیاد با فایلهای تصویری با فرمت mpeg جور نیست طوری که وقتی با کارت تی وی دیجیتالم فایلی رو ذخیره می کنم با فرمت mpeg ذخیره می شه ولی با مدیا پلیر قابل نمایش نیست و برنامه های مبدل هم چون این فایل ناشناخته هست نمی تونن تبدیل رو انجام بدن باید چیکار کنم تا این مشکل رفع بشه؟ ممنون می شم کمک کنید.

فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید
    نرم افزار محبوب و حرفه ای و کاملی مثل K-Lite Mega Codec Pack رو روی سیتم نصب کنید و فیلم هاتون رو با اون اجرا کنید

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

14

فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید
    نرم افزار محبوب و حرفه ای و کاملی مثل K-Lite Mega Codec Pack رو روی سیتم نصب کنید و فیلم هاتون رو با اون اجرا کنید
    ضمن تشکر از توضیحتون یکسری سوالات:
    اینکه گفتید "فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید"یعنی چه؟ می شه یکم توضیح بدید؟
    من نسخه 7 K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کردم مدیا پلیرم این فرمت رو شناخت ولی تنها قادر به پخشش هست و نمی تونه صدا رو هم پخش کنه مشکل کار کجاست؟ باور کنید خیلی درگیر این مورد شدم ولی اصلا نتونستم بفهمم ایراد کجاست!!آیا در حین نصب می بایست گزینه های خاصی رو انتخاب کنم و به شیوه خاصی برنامه رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟!!
    ممنون می شم کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ضمن تشکر از توضیحتون یکسری سوالات:
    اینکه گفتید "فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید"یعنی چه؟ می شه یکم توضیح بدید؟
    من نسخه 7 K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کردم مدیا پلیرم این فرمت رو شناخت ولی تنها قادر به پخشش هست و نمی تونه صدا رو هم پخش کنه مشکل کار کجاست؟ باور کنید خیلی درگیر این مورد شدم ولی اصلا نتونستم بفهمم ایراد کجاست!!آیا در حین نصب می بایست گزینه های خاصی رو انتخاب کنم و به شیوه خاصی برنامه رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟!!
    ممنون می شم کمکم کنید.

ببینید تو تبدیل فرمت های تصویری باید دقت کنید که با چه فرمتی و با چه کدکی تبدیل رو صورت میدید
    تصویر زیر رو ملاحظه کنید :

کدک اولیه mpeg4 بوده ولی کدک خروجی بعد از تبدیل قراره به h.264 تبدیل بشه
    اینجا باید دقت کنید حدالمقدور فرمتی رو انتخاب کنید که کدک تصویری اون h.264 نباشه و حتی اگر باشه با نرم افزارهایی مثل K-Lite Mega مشکلی برای پخش نداره
    موقع نصب این نرم افزارها در یک قسمت سوال پرسیده میشه کدک ها رو فقط روی Media Player Classic نصب کنم و یا روی Windows Media Player هم نصب کنم که شمال باید هر دو گزینه رو تیک بزنید
    در مرحله بعدی زمانی که از شما پرسیده میشه کدام فرمت های تصویری رو پخش کنم شما باید از دکمه all video Files باید استفاده کنید که تمام فایل های ویدئویی رو در نظر داشته باشه

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای اینکه بتونم از طریق برنامه مدیا پلیر فایلهای تصویری با فرمت mpeg رو ببینم باید چیکار کنم؟
    وقتی با کارت تی وی دیجیتالم فایلی رو ذخیره می کنم با فرمت mpeg ذخیره می شه ولی با مدیا پلیر قابل نمایش نیست راه حلش چیه؟ممنون
    احتمالا شما با فرمت MPEG2 ذخیره میکنی که کدکش نصب نیست
    اگر K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کنی به احتمال زیاد مشکل حل میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببینید تو تبدیل فرمت های تصویری باید دقت کنید که با چه فرمتی و با چه کدکی تبدیل رو صورت میدید
    تصویر زیر رو ملاحظه کنید :

کدک اولیه mpeg4 بوده ولی کدک خروجی بعد از تبدیل قراره به h.264 تبدیل بشه
    اینجا باید دقت کنید حدالمقدور فرمتی رو انتخاب کنید که کدک تصویری اون h.264 نباشه و حتی اگر باشه با نرم افزارهایی مثل K-Lite Mega مشکلی برای پخش نداره
    موقع نصب این نرم افزارها در یک قسمت سوال پرسیده میشه کدک ها رو فقط روی Media Player Classic نصب کنم و یا روی Windows Media Player هم نصب کنم که شمال باید هر دو گزینه رو تیک بزنید
    در مرحله بعدی زمانی که از شما پرسیده میشه کدام فرمت های تصویری رو پخش کنم شما باید از دکمه all video Files باید استفاده کنید که تمام فایل های ویدئویی رو در نظر داشته باشه
    ممنون با توضیحاتتون الان دیگه تموم برنامه های پخش این فرمت رو پخش می شهلی یه مشک دیگه هست و اون اینه که فایل تصویری با فرمت mpeg در حال پخش صدا نداره و بدون صدا پخش می شه علتش چی می تونه باشه؟!!
    Last edited by salehvasaleh; 18-03-2011 at 08:00.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون با توضیحاتتون الان دیگه تموم برنامه های پخش این فرمت رو پخش می شهلی یه مشک دیگه هست و اون اینه که فایل تصویری با فرمت mpeg در حال پخش صدا نداره و بدون صدا پخش می شه علتش چی می تونه باشه؟!!
    نرم افزار Media Player Classic رو اجرا کنید و از منوی View گزینه Option رو بزنید
    در سمت چپ از منوها گزینه Format رو انتخاب کنید و در پنجره سمت راست روی دکمه Modify کلیک کنید که احتمالا یک پیغام ظاهر میشه و باید روی گزینه Yes بزنید حالا روی دکمه All کلیک کنید و سپس دکمه Apply و بعد OK رو بزنید
    نرم افزار رو ببندید و مجدد باز کنید و فیلمتون رو از طریق منوی File آدرس دهی و اجراش کنید

10. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نرم افزار Media Player Classic رو اجرا کنید و از منوی View گزینه Option رو بزنید
    در سمت چپ از منوها گزینه Format رو انتخاب کنید و در پنجره سمت راست روی دکمه Modify کلیک کنید که احتمالا یک پیغام ظاهر میشه و باید روی گزینه Yes بزنید حالا روی دکمه All کلیک کنید و سپس دکمه Apply و بعد OK رو بزنید
    نرم افزار رو ببندید و مجدد باز کنید و فیلمتون رو از طریق منوی File آدرس دهی و اجراش کنید
    دوست عزیز از اینکه این همه زحمت می کشی و راهنمایی می کنی سپاس. مطابق عکس زیر به محلی که گفته بودی رفتم اما گزینه modify رو ندیدم می شه راهنمایی کنی؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrooz_wildboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13 درخواست یه نرم افزار میکس موزیک

سلام.
    من دو تا فایل موزیک جداگانه دارم ( که یکی با جاز زده شده ویکی دیگه با پیانو )
    هر کدوم به صورت یک فایل mp3 هستند
    میخوام این دو تا رو روی هم بندازم
    یعنی با یه نرم افزار اینا رو با هم میکس کنم اما هیچ نرم افزار خاصی مد نظرم نیست چون نمیشناسم.
    ممنون میشم اگر یه نرم افزار برای اینکار به من بدید
    ممنون

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . من فیلم رو با Jet Audio تبدیل می کنم و زیرنویس می گذارم. اما تنها مشکل من در این است که فیلم موقع تبدیل یا تار می شود و یا لرزش دارد و ...

من فیلم نمی خواهم کیفیت خودش را از دست بدهد و لرزش و .... داشته باشد.

آیا باید تنظیمات خاصی را انجام دهم ؟؟؟؟؟؟

مممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.
    من ورژن 5 برنامه ادیوس رو میخواستم.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •