تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 458 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4574

نام تاپيک: Travian

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

خوب حالا ما چیکار کنیم ؟ یه دهکده خفن کنارمه ! نیروهای خودم هم 6 ساعت دیگه میرسن ! (نیروهایی که خود راهنما میده) منابع هم ندارم ! تکلیف چیه ؟

ببین اگه همین الان حذف کردی کردی اگه نه بقیه باید حذفت کنن بعد نگی نگفتی
    اونم که کار دان برات فرستاده میگه 1 لشکر
    1 عدد موش
    بیشتر نیست که هیچ کاری باهش نمی شه کرد فقط 1کی از گندمات رو در ساعت
    میخوره
    نون خوره اضافه
    تو فعلا هر کاری کار دان میگه بکن تا 2 3 روز تحت حمایتی و کسی بهت نمی تونه حمله کنه
    منابع ارتقا بده مخفی گاهم بساز تا ازت دزدی نکنن همین

داره خودمونی میشه Silver WereWOlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خوب حالا ما چیکار کنیم ؟ یه دهکده خفن کنارمه ! نیروهای خودم هم 6 ساعت دیگه میرسن ! (نیروهایی که خود راهنما میده) منابع هم ندارم ! تکلیف چیه ؟
    واستا نیرو ها بیاد فعلا تازه واردی نمیشه بهت حمله کنه خیالت راحت باشه

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کمک می خوای یا می خوای کمکت همش ان لاین باشه
    من یه اکانت دارم میخوای جانشین هم بشیم فعلا هم تا 13 دست خالیم اینم اکانتمه werewolf خواستی پیام بده
    من تو اسپید 2 تا
    تو سرور 5 . 2تا
    تو 6 و 8 هم 1 اکانت دارم
    دستمم باز خالیه
    من و دوستم فعلاً داریم بازی می کنیم نیاز به یه نفر سوم هم داریم که بازی رو بلد باشه توانایی خرید گلد هم داشته باشه(زیاد مهم نیست این یکی ) و در روز بتونه 4-5 ساعت انلاین و پای اکانت باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من و دوستم فعلاً داریم بازی می کنیم نیاز به یه نفر سوم هم داریم که بازی رو بلد باشه توانایی خرید گلد هم داشته باشه(زیاد مهم نیست این یکی ) و در روز بتونه 4-5 ساعت انلاین و پای اکانت باشه
    من هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

d

جان من بگو اینو گفتی ما رو بخندونی؟
    نه بابا آدم که یه روزه معتاد نمیشه ! ولی در کل بازییه جالبیه به خصوص اینکه آنلاینه ! زمانی که تو آفلاینی جای دیگه دارن حمله می کنن ولی بازی های پی سی بدرد بخور نیستن چون هیجانی ندارن ! باید با موس و کیبورد کار کنی که فایده نداره اما اگه کنسول بود صفا داشت یهو وسط هیجان شک دسته آدمو میلرزونه مو به تن آدم سیخ میشه گفتم من به خاطر اینکه تا 13 بیکارم بازی می کنم و به خاطر اینکه 4 ساله بازی نکردم !

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه تو یه اتحاد لیدر ها همون امپراتور از اتحاد بره تکلیف اتحاد چی میشه؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از بابت راهنمایی این جور که فهممیدم سناتور تویه قصر و اقامتگاه ساخته میشه و مثه مهاجر الان قابل دیدن نیست.
    اما چرا نباید از اون دهها ده جدیدی تاسیس بشه؟ دیگه اون ده سناتور نمی تونه داشته باشه؟ من الان از سه تا از ده هایی که دارم با اقامتگاه 10 ده دیگه تاسیس کردم نمی تونم با 20 کردنشون سناتور بسازم؟
    دوست دیگه امون اشاره کردند که برای اینکه بیشترین میزان ازوفاداری یه دهکده (موردحمله ) کاسته بشه ماسعی میکنیم بیشترین تعدادممکنه از سناتورها رابسازیم .شما با20 کردن اقامتگاه /قصرهرده ی میتونید اینکاررابکنیداما یه چیز رادرنظرداشته باشید که ایااین کار به صرفه هست یانه .چون تحقیق کردن رییس وبالابردن دارالفنون و 20کردن اقامتگاه و قصر منبع زیادی میبره .
    من خودم توسرور اسپید 8 تارییس همزمان داشتم .اما فقط سه تادهکده راتونستم چف کنم ( البته روحذف اکانت بودم یعنی اومدم سه تاازدهکده های حریفو باخودم نابودکردم )
    اما برای چف کردن بایدچندتانکته را همیشه رعایت کنی مهمترینش اینه که هردهکده ای راچف نکنی .دهکده 15 کراپی بالای 250 و9 کراپی بالای 450 و دهکده 6 کراپی بالای 650 جمعیت ارزش چف کردن داره البته اگه واحه هم اطرافش باشه عالیه .

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

اگه تو یه اتحاد لیدر ها همون امپراتور از اتحاد بره تکلیف اتحاد چی میشه؟
    بستگی داره امپراطور چه اختیاراتی به بقیه داده باشه . ممکنه تمام اختیارات یه امپراتوررابه یه نفرتفویض کرده باشه که دراینصورت اون یکی میتونه کارهاراانجام بده. البته بهترین کاراینه که همه بیاند بیرون ویه نفردیگه اتحاد راراه بندازه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه بابا آدم که یه روزه معتاد نمیشه ! ولی در کل بازییه جالبیه به خصوص اینکه آنلاینه ! زمانی که تو آفلاینی جای دیگه دارن حمله می کنن ولی بازی های پی سی بدرد بخور نیستن چون هیجانی ندارن ! باید با موس و کیبورد کار کنی که فایده نداره اما اگه کنسول بود صفا داشت یهو وسط هیجان شک دسته آدمو میلرزونه مو به تن آدم سیخ میشه گفتم من به خاطر اینکه تا 13 بیکارم بازی می کنم و به خاطر اینکه 4 ساله بازی نکردم !
    تو بجای این برو یه بازی جدید برا کنسولت بگیر یا بازی های قبلیت رو دوباره برو چون منم اولش همینو میگفتم ولی الان روزی کمه کمه 4 ساعت انلاینم
    از ما گفتن بوود تو13 روز هیچ کاری نمی تونی بکنی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بستگی داره امپراطور چه اختیاراتی به بقیه داده باشه . ممکنه تمام اختیارات یه امپراتوررابه یه نفرتفویض کرده باشه که دراینصورت اون یکی میتونه کارهاراانجام بده. البته بهترین کاراینه که همه بیاند بیرون ویه نفردیگه اتحاد راراه بندازه.
    اگه به کسی اختیارات نداده باشه؟

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

تو بجای این برو یه بازی جدید برا کنسولت بگیر یا بازی های قبلیت رو دوباره برو چون منم اولش همینو میگفتم ولی الان روزی کمه کمه 4 ساعت انلاینم
    از ما گفتن بوود تو13 روز هیچ کاری نمی تونی بکنی

ما دو سال پیش که برای اولین بار بازی رو شروع کردیم گفتیم خب 2 روز دیگه حدف میکنیم میریم
    الان 2سال هر سرور که بوده بودم 6ماه ترک کردم دوباره اومدم بعدشم 4 ساعت که هیچ من دیروز از 9 که بیدار شدم تا 5 صبح امروز پشت پی سی بودم 5000تا جمعیت 9تا ده ببین اگه گیر ککنی دیگه درسو خوردو خوراک بی خی خی
    بعدشم تو تصور کن 8روز دیگه که شما تمام منابعت مثلا به 3 رسیدن حذف رو هم که بزنی توی همون 24 ساعته اول حذف خل میشی میزنی حذف نکن
    این درد هر کی که پاشو گذاشت توی بازی بوده کسی که 1سال ترک کرده باز اومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •