با سلام
بازم نشد یه اروری داد.میشه شما لطف کنید فایل نصبشو برام بذارید.من اونو unistal میکنم.مال شما رو از اول نصب میکنم.
با تشکر فراوان.
با سلام
بازم نشد یه اروری داد.میشه شما لطف کنید فایل نصبشو برام بذارید.من اونو unistal میکنم.مال شما رو از اول نصب میکنم.
با تشکر فراوان.
ببین باید فقط Activate کنی.در اون صفحه هم گزینه سوم رو بزن.
سلام بر همه
امروز 21/01/87 مدت key مربوط به Kaspersky Antivirus 7.0.1.321 تموم شد و از كار افتار.. قبلا يكي از دوستان لطف كرده بود و تو همين تاپيك برام هم آنتي ويروس و سريالش رو گذاشته بود... خواستم ببينم كسي از دوستان ميتونه برام سريال جديدي كه تو بلك ليست نرفته رو بذاره...
اینترنت سکیوریتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتی ویروس
تفاوت این دو چیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین تاپیک رو در اینجا می بندم شما اگه باز به مشکلی بر خوردید اونو در تاپیک خود محصولات کسپر سکی مطرح کنید حتما رسیدگی می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
دوست عزيز سري به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر بيندازيد.در پست آخر آن تاپيك يك سايت معرفي كردم كه كليدهاي محصولات مختلف كاسپر را در آنجا ميتونيد پيدا كنيد.با اين كليدها نيازي به سريال نيز نخواهيد داشت.
ويرن عزيز من يه پك دانلود كردم هم شامل skin بود و هم antivirus تو سافت آرچيو
اگه خودم پيدا كردم مي زارم
كمپاني كاسپر براي موبايل هم آنتي ويروس منتشر كرده ولي اين انجمن فقط مختص توليدات كاسپر براي سيستمهاي عامل ويندوز ميباشد.شما ميتونيد در انجمن موبايل درخواست خود را پيگيري نماييد.
اساتید محترم یه راهنمایی بفرمایید من برنامه Internet Download Manager (IDM) v5.12 دارم ولی هر بار سریال بهش میدم و کرک میشه تا به اینترنت وصل میشه میفهمه قلابی و پیغام میده حالا یکی از دوستان میگفت من با کاسپر جلویش رو گرفتم و کاریش کردم که به سرورش وصل نشه میشه بگید چطوری میشه این کار رو کرد؟من نمیخوام توی بقیه کاراش خللی وارد بشه فقط میخوام دیگه نتونه به سرورش وصل بشه چطور میشه این کار رو کرد؟
ببخشید خواستم بپرسم من که الان با key های جدیدی که گذاشتیداینترنت سکیوریتی کاسپر رو Activate کردم و نوشته که تا 340 روز دیگه اعتبار داره،ممکنه مثلا چند روز آینده باطل بشه یا اینکه تا340 روز دیگه کار میکنه؟
دوستانی که نگران Blacklist شدن Key هاشون هستن می تونن از
اون Patch که همیلتون عزیز قرار داده استفاده کنن.برای من جواب داد.
برای شما هم %100 جواب میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)