تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 1126 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من برای پیشگیری سوال دارم!
    یه هارد 2tb اکسترنال وسترن آدابتوردار گرفتم میخوام فایل هایی که برام ارزش دارند رو بریزم توش و همیشه هم استفاده کنم از هاردم
    تا حالا این فایلهارو که تو هارد اینترنال داشتم از دست ندادم
    میخوام بدونم امکان داره یه روز مثه این دوستان هاردو وصل کنم و بگه که هارد باید فرمت شه و از این چیزا؟
    خیلی میترسم!
    اگه قرار به بکاپه که من یه هارد دیگه هم باید با این ظرفیت بگیرم تمام وقتمم بزارم رو بکاپگیری خیلی شلوغ پلوغ وهارد تو هارد میشه

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    یه هارد 2tb اکسترنال وسترن آدابتوردار گرفتم میخوام فایل هایی که برام ارزش دارند رو بریزم توش و همیشه هم استفاده کنم از هاردم
    میخوام بدونم امکان داره یه روز مثه این دوستان هاردو وصل کنم و بگه که هارد باید فرمت شه و از این چیزا؟
    خیلی میترسم!
    اگه قرار به بکاپه که من یه هارد دیگه هم باید با این ظرفیت بگیرم تمام وقتمم بزارم رو بکاپگیری خیلی شلوغ پلوغ وهارد تو هارد میشه
    سلام دوست خوبم
    سوال بسیار خوبی کردید . به این توجه کنید که نگه داری اطلاعات روی هارددیسک مانند آن است که شما روی یخ اطلاعاتتان را بنویسید و آن را در فریزر نگه داری کنید .
    به هیچ عنوان هارددیسک جای امنی برای اطلاعات شما نمیباشد بلکه ارزان ترین وسیله نگه داری اطلاعات میباشد.
    پس:
    - بهتر است شما اطلاعاتتان را در چند هارددیسک نگه دارید نه یک هارددیسک که اگر خدای ناکرده مشکلی پیش آمد فقط کسری از آن خراب شود
    - بهتر است از هارددیسک های استفاده کنید حداقل 6 ماه از عمر ورودشان به بازار میگذرد تا کارا بودن و یا مشکل دار بودنشان هویدا شود
    - بهتر است اطلاعات بسیار مهم را در 2 هارد و یا استوریج نگه داری کنید
    - تا آنجا که ممکن است از هارددیسک اکسترنال بهره نبرید ( البته برای اطلاعات آرشیو نه پورتابل) امکان آسیب دیدگی بیشتری دارند
    و خیلی موارد دیگر که از حوصله خارج است

3. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یک هارد دیسک یک و نیم ترا بایت سامسونگ خریدداری کردم
    از پونصدش خیلی راضی بودم...گرچه یکم خرخر داشت

اما این یکی هر چند دقیقه یکبار یک صدای ناگهانی و تقریبن بلند ویژه مانند میده(انگار خاموش بشه شاید ...چون موقع کار نمیده)*
    از نظر سلامت و کیفیت هم مشکلی نداره.
    دوستانی که این مدلو داشتن... طبیعیه؟

*ویرایش: برای خاموش شدن نیست...کلن هر چند دقیقه یکبار رخ میده
    Last edited by Arash4484; 03-03-2011 at 16:36.

5. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی میترسم!
    اینجا راجع به دوام یکسری بحث داشتیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلن گزینه های زیادی برای بک آپ گیری از روی هارد هست...بسته به میزان هزینه داره...اگه محدودیت هزینه نباشه من کارتها رو پیشنهاد میکنم(اس دی- سی اف)
    برای خرجکرد پایین دی وی دی های9 هم گزینه های بدی نیستند

سلام دوست خوبم
    سوال بسیار خوبی کردید . به این توجه کنید که نگه داری اطلاعات روی هارددیسک مانند آن است که شما روی یخ اطلاعاتتان را بنویسید و آن را در فریزر نگه داری کنید .
    به هیچ عنوان هارددیسک جای امنی برای اطلاعات شما نمیباشد بلکه ارزان ترین وسیله نگه داری اطلاعات میباشد.
    بسیار مثال قشنگی بود و کاملن منظور رو رسوند

7. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

- تا آنجا که ممکن است از هارددیسک اکسترنال بهره نبرید ( البته برای اطلاعات آرشیو نه پورتابل) امکان آسیب دیدگی بیشتری دارند
    من کلا سوالمو عوض میکنم
    فکر کنید من به هارد اینترنال اطمینان کامل دارم میتونم همین اطمینانو نسبت به هارد اکسترنال داشته باشم؟
    بارها تجربه ی اینو داشتم که فایل های فلش مموریم آسیب ببینه یعنی حالت فیزیکی نداشت ویروس یا ...
    منظور شما از اینکه گفتید از هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده نکنیم این بود که احتمال داره ضربه بخوره یا ... مشکلات فیزیکی داشته باشه یا مثل فلش مموری ها نرم افزاری آسب ببینه؟

در کل شما فرقی میبینی بین این هارد با دو هارد اینترنالم که تا بحال فایلی از دست ندادم؟
    یعنی اینکه اکسترنالم که از جاش تکان نخواهد خورد نسبت به اینترنالم باز احتمال آسیب دیدگی بیشتر دارد؟
    چرا؟ به انتقال از طریق ساتا و یو اس بی هم مربوطه؟ usb احتمال خرابی بیشتر دارد؟
    Last edited by SevenCity; 03-03-2011 at 19:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    اول از همه شما سعی در دوباره سازی سیستم عامل نمایید بلکه مشکل نرم افزاری باشد شاید مسبب سیستم عامل و یا ویروس است .
    من بعید میدانم هارد شما مشکل داشته باشد چون میفرمایید عملیات کپی بعد از ریست شدن انجام میشود.
    حتما هارد را از ابتدا ارنج کنید و سیستم عامل جدید نصب بفرمایید.
    از ویروسی نبودن سیستم اطمینان حاصل نمایید
    بعد ار انجام این مراحل اگر باز هم مشکل داشتید :
    1- هارددیسک را از بابت بد سکتور چک نمایید.
    2- باید فرم ویر چک شود ID درست باشد.
    3- S.M.A.R.T و ریپورت آن خوانده شود.
    4- هارد از بابت اکسس تایم چک شود.
    5- اطلاعات در جای امن دیگری کپی شده و هارد فرمت سطح پایین شود.
    6- از بابت رفع ایراد تست سلامت و تعین مدت عمر شود.
    ممنون از راهنماییتون،
    من هارد رو فرمت کردم بعدش تست بد سکتور کردم و مشکلی نداشت،
    دیروز هم SMART رو توسط SeaTools که تو سایت Seagate هست pass کرد،
    امروز با نسخه تحت DOS همین نرم افزار رفتم خواستم کل هارد رو low level format کنم ، یه گزینه داشته نوشته بود earse track zero،;که آن رو با موفقیت انجام دا،د بعد از آن خواستم گزینه full erase رو بزنم که Fail شد، کلا دیگه با Seatool نمیشه erase کرد.
    بعدش تو ویندوز توسط یک هارد دیگه همین هارد رو تست SMART کردم، ولی fail شد چند دفعه امتحان کردم ولی باز هم Fail شد،
    ولی خواستم روی همین هارد ویندوز نصب کنم .DVD ویندوز هارد درایو رو میشناسه و توسط خود DVD ویندوز پارتیشن بندیش کردم ولی ویندوز رو نتونستم روش نصب کنم.
    الان چیکار دیگه میتونم بکنم ؟ اگه مشکل firmware باشه میتونم خودم درستش کنم ؟ مدل هاردم هم
    MAXTOR STM3250820AS هست.

با تشکر.
    Last edited by mapooli; 04-03-2011 at 00:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیشب هاردم و با برنامه Low level format ، فرمتش کردم، و امروز تونستم روش ویندوز 7 نصب کنم، و ویندوز بدون مشکل بالا میاد ولی با HD Tune Pro تست کردم، دیدم سرعت Read تقریبا نصف Write هست، ! و تست وسطهاش ایستاد و سیستم دوباره هنگ کرد، همچنین یه فایل تصویری هم اجرا کردم که یه بار خوب اجراش کرد ولی بار دوم دوباره سیستم هنگ کرد.
    اطلاعات S.M.A.R.T هم الان به غیر از خود Seatool تحت ویندوز که ارور میده با بقیه نرم افزار ها نشان داده میشه.
    واقعا موندم مشکلش از کجاست ! بوردشه ، خود دیسکه یا ...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

من کلا سوالمو عوض میکنم
    فکر کنید من به هارد اینترنال اطمینان کامل دارم میتونم همین اطمینانو نسبت به هارد اکسترنال داشته باشم؟
    بارها تجربه ی اینو داشتم که فایل های فلش مموریم آسیب ببینه یعنی حالت فیزیکی نداشت ویروس یا ...
    منظور شما از اینکه گفتید از هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده نکنیم این بود که احتمال داره ضربه بخوره یا ... مشکلات فیزیکی داشته باشه یا مثل فلش مموری ها نرم افزاری آسب ببینه؟

در کل شما فرقی میبینی بین این هارد با دو هارد اینترنالم که تا بحال فایلی از دست ندادم؟
    یعنی اینکه اکسترنالم که از جاش تکان نخواهد خورد نسبت به اینترنالم باز احتمال آسیب دیدگی بیشتر دارد؟
    چرا؟ به انتقال از طریق ساتا و یو اس بی هم مربوطه؟ usb احتمال خرابی بیشتر دارد؟
    سلام
    دوست عزیزم بله هارد های اکسترنال احتمال آسیب دارند برای همین فقط برای اطلاعات دم دستی و اطلاعاتی که اگر ازبین بروند مشکلی نیست توصیه میشوند.
    چیز دیگری که باید در نظر بگیرید این است که مثلا لامپ های خانه شما عموما کی میسوزند و آسیب میبینند ؟آیا زمانی که کار میکنند و یا زمانی که آنها را روشن یا خاموش میکنید؟
    اگر شما با فلش و کول دیسکتان مشکل دارید به این دلیل است که روزی چند بار به آن شوک وارد میکنید هارددیسک هم همینطور است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نکته دیگر آیا شما تلویزیون خانه خود را خاموش میکنید و یا اینکه در حالت استندبای قرار میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا سیستم کامپیوتر خود را در حالت استند بای قرار میدهید؟؟؟؟؟؟ مطمین باشید امن تر خواهید بود اگر از سیستم خواب زمستانی بهره ببرید (Hibernate)

نتیجه : سیستمهای نگه داری اطلاعات بسیار گران هستند ( بالای 1 میلیون تومان برای 2 گیگ ) پس بهتر است شما از همان سیستم هارد اینترنال بهره ببرید حتی بدون رید Raid اکیدا توصیه میکنم از رید استفاده نکنید نکنید( بر عکس توصیه تازه کارها و آماتور ها ، زیرا هم دردسر شما را زیاد میکند هم درصد ریسک از بین رفتن اطلاعات و هم مکافات بازیابی اطلاعات ). عموما ساده ترین راه ها هم کار آمد تر هستند و هم راحت تر.

توصیه : از سیستم ضد نوسانات پاوری برای سیستم بهره ببرید و هم یک پاور پر قدرت و استیبل در سیستم استفاده کنید هاردهای اینترنال تهیه کنید اگر فاصله هارددیسکها در کیس کمتر از 3 سانتیمتر است حتما از فن خوب بهره ببرید و یا کیس را تعویض کنید.

در مورد نرخ انتقال از USB نیز خوب سرعت بسیار کند است و هم درگاه مطمینی نیست و هم از تمامی دستورات کنترل هارددیسک بهره نمیبرد.

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست خوبم Mapooli
    حتما به متخصص مراجعه کنید تا هاردتان را بیشتر خراب نکرده اید .
    همیشه من توصیه میکنم هارد را به متخصص نشان دهید و اگر برایتان اهمیت ندارد درست شدن یا نشدن خودتان دست بکار شوید.

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

دیشب هاردم و با برنامه Low level format ، فرمتش کردم، و امروز تونستم روش ویندوز 7 نصب کنم، و ویندوز بدون مشکل بالا میاد ولی با HD Tune Pro تست کردم، دیدم سرعت Read تقریبا نصف Write هست، ! و تست وسطهاش ایستاد و سیستم دوباره هنگ کرد، همچنین یه فایل تصویری هم اجرا کردم که یه بار خوب اجراش کرد ولی بار دوم دوباره سیستم هنگ کرد.
    اطلاعات S.M.A.R.T هم الان به غیر از خود Seatool تحت ویندوز که ارور میده با بقیه نرم افزار ها نشان داده میشه.
    واقعا موندم مشکلش از کجاست ! بوردشه ، خود دیسکه یا ...
    دوست خوبم
    برد هارد شما که 100% سالم است
    هارد شما نهایتا ممکن است بد سکتور داشته باشد . میتوانید هارد را به فاصله تا 5 باز برای LLF شدن بگذارید عموما با یک بار هارد شما درست نمیشود.

باز هم توصیه میکنم به متخصص روع کنید هزینه تعمیر هارد شما رقم قابل ملاحظه ای نمیشود.

14. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    من يه هارد 160 مكستور داشتم كه پرش كردم و 4 ماه پيش يه 500 سقيت گرفتم كه 160 رو هم انتقال دادم رو اون
    الان بعد 4 ماه كه كار ميكرد يه لحظه خود به خود رستارت كرد و ديگه بالا نيومد با نرم افزار ERD comander اومدم بالا و ديدم كه هيچ درايوي رو نشون نميده. ولي تو ستاب ديده ميشه كه 500 رو ميشناسه و موقع روشن كردن كامپيوتر هارد دوور ورميداره ولي هيچ خبري نيست. لطفاً كمك

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •