راستش یه چرخی تو فروم زدم یه راه هایی پیدا کردم حالا امشب امتحان کنم ببینم چی میشه.
راستی بچه ها اگه بخوام وایرلس بگیرم لاکانی این مودم tp-link معمولی رو میخرن؟کسی تاحالا اینکارو کرده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستش یه چرخی تو فروم زدم یه راه هایی پیدا کردم حالا امشب امتحان کنم ببینم چی میشه.
راستی بچه ها اگه بخوام وایرلس بگیرم لاکانی این مودم tp-link معمولی رو میخرن؟کسی تاحالا اینکارو کرده؟
دقيقا..هر چي هارد و رم و فلش تو خونه داشتم تا خرخره پره...حوصله رايت رو دي وي دي ندارم...ولي مثل اينكه ديگه چاره اي نيست...
خوشبختانه تو اين دو ماهي كه اي دي اس ال گرفتم حدوده 300 و خرده اي فيلمو حدود 15-18 گيگ آهنگ دان كردم..
الته اين واسه موقعي بود كه سرعت بنز بود...الان كه خره يه هفته است كه بالاي 2 گيگ دانلود نكردم...يعني ميشه دوباره اون روزاي خوش گذشته بياد كه هرچي تو ليست آي دي ام ميزاشتيم صبح ميديديم نوشته كامپليت؟؟؟؟ با اين وضع .......فكر نكنم..
قطعي ها ممكنه ادامه داشته باشه؟؟يعني امشب هم احتمالش هست قطع بشه؟؟يكي دوتا فايل مهم دارم تا فردا ميخوام...امشب دانلود نشه فردا يكي كلمو ميكَنه////
این دو پست دیشبم راجع به تورنت بود که چون امروز تایید شد گویا دیده نشده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهینه سازی انواع کلاینت های تورنت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من یه سئوال شما که انقدر فیلم دانلود میکنی فروشگاه داری؟؟
چه خبره آخه کی میبینیشونمن چند روز پیش 5 تا فیلم دان کردم هنوز حال ندارم یکی شم ببینم .
البته منم اون موقع ای که سرعت خوب بود و به قول تو بنز بود یه 30 گیگی از تورنت دان کردم البته فیلم نه . مایکل جکسون
مايكل جون اينا فقط فيلمهاييه كه دانلود كردم..يه انبار هم دي وي دي فيلم دارم !
فعلا كنكوري هستم زياد فيلم نميبينم..فقط دان ميكنم در موقع مناسب بشينم خودمو ..ر بدم!!!
آخه چي دانلود كنم؟؟حوصله بازي ندارم اصلا....موزيك و آلبوم و موزيك ويديو و ..... زياد دانلود كردم البتهMetallicA و ... خوشبختانه اينقدر آهنگ و آلبوم دانلود كردم كه شبا هميشه هندزفري به گوش خوابم ميبره بدون اينكه آهنگ تكراري گوش بدم....(خدا پدر سازنده هندز فري رو بيامرزه...چه خدمتي به بشريت كرد!!!
)
دوستان این مودمش که 30000 تومنه نصبش سخته مگه.؟؟
امروز رفتم بگیذم مدارک کامل نبود ( چه بهتر) واسه همین فردا میرم..
میخوام 3 گیگی رو بگیرم. راستی سرعت دانلود 128 معمولا چقدره؟
سلام
من از 19 این ماه اندیشه شده بودم و خب به طور معمول سرعت خوبی داره.
اما یه سوال دارم...من timeout دارم و چون بازی آنلاین میکنم از سرور میوفتم بیرون...میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارین؟؟؟ قبلا هم اندیشه این مشکل رو داشته یا به قول خودشون به خاطر تجهیزاته جدیدیه که آرودن؟؟؟اخه و وقتی زنگ زدم گفتن تا 2-3 روز دیگه FIX میشه...باور کنم؟؟؟؟
کسی اگه چیزی میدونه به ما یه ندا بده (من مهمتر از دانلود فیلم و گشت زدن توو اینترنت، این بازیه آنلاینیه کا انجام میدم )
نه دوست عزیز ... تنظیم مودم و ساختن کانکشن هیچ کاری نداره ...
این فایل آموزش کامل ساخت کانکشن و تنظیم مودم رو که آقا سهیل تو چند صفحه پیش گذاشته بودن دانلود کن بخون همه چیزو یاد می گیری :
همین مودم 30 تومنی خوبه بگیرش .مودم از این ساده تر پیدا نمی کنی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مورد سرعت اندیشه یکی دو هفتست که سرعت نوسان زیادی داره و بخصوص از 1 شب به بعد کاهش خیلی زیادی پیدا می کنه ... البته روزا یا قبل از 1 شب معمولا بالای 100 کیلو بایت تا 200 کیلو بایته . (مثل همین الان که ساعت 11 شبه سرعت دانلود لینک مستقیمم بالای 110 کیلو بایته !) اما اصلا نگران نباش . واسه کسی که خیلی وقته دایل آپ داشته و حداکثر سرعتش از 6-7 کیلو بایت بیشتر نشده حتی سرعت 20 کیلو بایت هم خیلی جذابه و تو بدترین حالت (معمولا) سرعتت از 16 کیلوبایت بر ثانیه کمتر نمی شه ..( بخصوص چند روز اول حسابی به خودت لعنت می کنی که چرا زودتر از دایل آپ دست نکشیدی !)
دقيقا درسته..اصلا معطل نكن و همين فردا برو بگير...لاست رو هم خودت دانلود كن و حال كن (تاپيك لاست)
گرفتي مطمين باش مياي همينجا اين حرفي كه بيرك زد رو ميزني...
واقعا ممنون کاملا روشن شدم.توضیحاتتون واقعا مفید بود.امیدوارم اسوس بتونم پیدا کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)