خوب معلومه : )) این همه ناروتو داره خودشو جر میده برا چی؟! برا اینکه این ساسکه رو برگردونه دیگه.. اما من از یه چیز مطمئنتر هستم , اینه که ساکورا یه گندی میزنه حالا نگا کن
خوب معلومه : )) این همه ناروتو داره خودشو جر میده برا چی؟! برا اینکه این ساسکه رو برگردونه دیگه.. اما من از یه چیز مطمئنتر هستم , اینه که ساکورا یه گندی میزنه حالا نگا کن
ناروتو شانس آورد وگرنه توبی اونو برده بود و الان کیوبی استخراج شده بود
عجب قدرتی داره این توبی !!!
نکته مهمتر اینه که جینچوریکی ها این قابلیت رو دارن که به بیجوی کامل تبدیل بشن !
این توبی چکار کرده با اینا من نمیدونم ؟!
دیگه خیلی فیلم هندی میشد اگه ناروتو توبی رو هم راسنگان میکرد
تا اطلاع ثانوی ناروتو مشغول کتک خوردن خواهد بود![]()
حالا توبی الان هشت دم رو گرفته ؟!
چون با این بلایی که سر هشت دم اومد و کتکی که از اون بیجو خورد فکر کنم الان در اختیار توبی باشه
مگه این که ناورتو و کاکاشی و گای یک کاری بکنن
8 دم که داغون شد با اون شاخ بزی که خوردولی یه چیزی مگه دست توبی چی داشت که به ناروتو گفت تاچت کنم تمومه...؟؟
انیمه هم که بشدت مزخرف شده دیگه!!!! یادش بخیر فیلر های کودکی ناروتو خیلی طنز و باحال بودن
الان حتی یه konoha history هم نمیسازن دوباره جیرایا و یوندایمه و ساندایمه و... ببینیمدلم تنگیده واسه قبلا که ناروتو چقدر حال میداد!
این توبی همه چی داره و فعلا هر کاری دلش میخواسته انجام دادهولی یه چیزی مگه دست توبی چی داشت که به ناروتو گفت تاچت کنم تمومه...؟؟
مثل این که از 242 به بعد داستان اصلی انیمه دنبال میشه و از شر این فیلرهای مزخرف راحت میشیمانیمه هم که بشدت مزخرف شده دیگه!!!! یادش بخیر فیلر های کودکی ناروتو خیلی طنز و باحال بودن
بچه اینجا کسی لینک دانلود نمیده؟
اگه مجازه یه تاپیک بزنم لینک دانلود بزارم با زیرنویس..نظرتون چیه؟
فکر کنم لینک دانلود خلاف قوانین انجمن باشه...ولی بهتره با مدیر مربوطه هماهنگ کنین
از سوالات سال 2011 همین شخصیت توبی هستش و کارهایی که می کنه...نکته جالب اینه که تا به حال با هیچ کسی جز کونان به طور رسمی و حرفه ای وارد مبارزه نشده ( اون دوتا دست یار دانزو که خودشون زدن خودشونرو ترکوندند بی عرضه ها !!!! )نکته مهمتر اینه که جینچوریکی ها این قابلیت رو دارن که به بیجوی کامل تبدیل بشن !
این توبی چکار کرده با اینا من نمیدونم ؟!
خداییش شخصیت از این مرموز تر فکر نکنم باشه!!! خدا کنه یه 10 قسمت برای سر گذشتش اختصاص بدن ..گرچه باز هم کمه براش !!!این توبی همه چی داره و فعلا هر کاری دلش میخواسته انجام داده
به گزینه های شهید شدن کاکاشی و گای هم اضافه بشن....مخصوصا گای دیگه رسما باید بمیره ..حالا کاکاشی چند بازی تا مرز مردن رفته و یه بار هم مرد ×!!!!مگه این که ناورتو و کاکاشی و گای یک کاری بکنن
نیازی به این کار نیست
خواستید این سایت لینک کامل مستقیم بدون حساسیت به ایپی و زیرنویس انگلیسی سر خود با 2 کیفیت 480p و 720p میده خیلی راحت دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
شهید شدن کاکاشی و گای و همزمان لول اپ شدن ناروتو تو لیست هست از قبل
احتمالا خودشونم میدونن و با یه امادگی قبلی اومدن که دیگه رفتنی بشن
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
فیلر ها هم یک ماه دیگه هستن بعدش فصل جدید شروع میشه یعنی از اول سال 2012 میریم تو نخ داستان اصلی
چقدر سرمون شلوغ بشه موقع کریسمس!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)