دوستان یه توجهی هم به ما کنید و راهنماییم کنید.
ممنون
دوستان یه توجهی هم به ما کنید و راهنماییم کنید.
ممنون
سلام دوستان عزیز من طی این 2 سال اولین باره نظر میدم من زیاد انلاین نمی شم
من یه دوربین fz28 خریدم چند روزیه از جمهوری خودم نه یکی از دوستام واسم تهیه کر 395 تومن میشه بگین قیمت مناسبی خریدم یا گرون خریدم
حالا هر هست گذشته ولی ممنون می شم قیمتش رو بگین .تو چه مایه ای هستش؟
قيمتش تو همين مايه هاست. قبل از عيد يكي از بچه ها گرفت 400. مباركه...
دوستاني كه تا حالا نديدن يه سري به dpreview بزنن ريويوي سوني HX1 رو ببينن.
من نميدونم قيمت اين دو تا دوربين چنده ولي خب كنان يه سر و گردن بالاتره.SD990 اولين دوربين سري Ixus هست كه تنظيمات دستي داره. كنان 14.7 مگاپيكسله. سوني 8 مگاپيكسل. سنسور كنان خيلي از سوني بزرگتره. سرعت شاتر تا 15 ثانيه داره. سوني تا 1 ثانيه بيشتر نداره. فلاشش قويتره. سنسور چرخش داره. مموريSD ميخوره كه از Pro Duo سوني خيلي ارزون تره. كيفيت ال سي ديش بالاتره. و سيستم زمان بندي عكاسي داره. شما ميدونين تفاوت قيمتشون چقدره؟
سلامم..ایول دوربین خیلی پرقدرتیه.این دوربین رفت توی لیست انتخاب خرید من بالاتر از Panasonic FZ-28
تا جاییکه من میدونم اولین دوربین عکاسی دیجیتال هستش که قابلیت ضبط فیلم با کیفیت Full HD داره یعنی 1080p و 30fps و MPEG4 AVC/H.264 که واسه کسانیکه عاشق فیلمبرداری با کیفیت فوق العاده بالا هستن بسیار مناسبه
ضمنن زوم اپتیکال 20X هم یه شاهکار دیگه هستش
فقط چون مجهز به حسگر CMOS هستش باید کیفیت عکسهاش را بروبچ بررسی کنن تا ببینیم از دوربینهای CCD بدتر نباشه! ضمن اینکه CMOS بودنش باعث طول عمر باتریش شده
یه قابلیت واقعن فوق العاده: قابلیت عکس برداری پیاپی 10فریم در ثانیه!!
ضمنن قیمتش در ابتدای ورود به بازار ایران گمون کنم حدود 500 تومن باید باشه
ایرادی که من بهش میگیرم فعلن حافظه ی داخلی ناچیزشه: 11 مگابایت
اینجا را هم برم ببینم چی گفتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوربین دیجیتال (دوربین فیلم برداری یا هندی کم نه) هست که فیلم برداریش بصورت hd باشه؟ اگه هست مدلش رو معرفی کنید.
ممنون
درسته. دوربين خوبيه. ولي فقط نقاط قوتش رو در نظر نگير. چند تا نقطه ضعف هم داره. از جمله مشكلات كيفيت تصوير و نويز و البته اين كه مموري Pro Duo ميخوره. اگه شما بخواي يه مموري ظرفيت بالا بخري (كه براي فيلم برداريHD واقعا لازمه) هزينه ي زيادي رو متحمل ميشي. قيمتش هم اگه 500 تومن باشه من از تعجب شاخ در ميارم. حتما بالاتر.ه
بله هست. شما محدوده ي قيمت رو مشخص كن بهتر بشه راهنماييت كرد.
حالا تا بیشتر حالم بدتر نشده همین sx10 رو میخرم ... دیگه نه بیشتر تحقیق میکنم و نه بیشتر فکر .
بازم تشکر از دوستان . تاپیک مفیدی است امیدوارم نتایج کمک هاتون رو در این تاپیک به دیگران در زندگیتون مشاهده کنید .
خدا حافظ .
Last edited by PC°BASE; 24-04-2009 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)