سلام دوستان
من بازیو تموم کردمحالا دوباره میخوام بازی کنم اما وقتی از تو منو گزینه infinite ammo رو روی yes قرار میدم تاثیری توی بازی نداره یعنی تیرام بی نهایت نمیشه
بازیو تو 14 ساعت تموم کردم ربطی به این داره؟
سلام دوستان
من بازیو تموم کردمحالا دوباره میخوام بازی کنم اما وقتی از تو منو گزینه infinite ammo رو روی yes قرار میدم تاثیری توی بازی نداره یعنی تیرام بی نهایت نمیشه
بازیو تو 14 ساعت تموم کردم ربطی به این داره؟
دوستان این بازی تو کامپیوتر دونفری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
تو 360 که میشد کمکی بکنید ممنون میشم.
ولی بازی علاوه بر اینکه باحاله..اشکلات جالبی و خنده داری داره باگ زیاد داره
هم من چند صفحه قبل پرسيدم هم اين دوستمون تو پست قبلي پرسيد!
اين بازي توPC قابليت co-op داره يا نه!
در ضمن چه طور ميشه شوا رو انتخاب كرد و با اون بازي كرد؟
خواهشا جواب بديد
بازی رو امروز نصب کردم.کنترلش خیلی بدقلقه.انگار یکجورایی کنترلش لیزه.
فکر نکنم بتونم بازی رو تا اخر برم.چون کلا اولین بازی از این سریه که بازی میکنم و نمیتونم با گیم پلیش کنار بیام.
وقتي ميخوام chpter 4 رو شروع كنم منو از بازي ميندازه بيرون و ارور زير رو ميده
---------------------------
RE5DX9.exe - Fatal Application Exit
------------------------------------------
Failed open file. "F:\Program Files\Resident Evil 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc" 2
چيكار كنم ؟
واسه این مشکل شما تو پستای قبلی به خوبی توضیح داده شده...وقتي ميخوام chpter 4 رو شروع كنم منو از بازي ميندازه بيرون و ارور زير رو ميده
---------------------------
RE5DX9.exe - Fatal Application Exit
------------------------------------------
Failed open file. "F:\Program Files\Resident Evil 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc" 2
چيكار كنم ؟
پس به هیچ وجه سعی نکن با داستان کنار بیای..بازی رو امروز نصب کردم.کنترلش خیلی بدقلقه.انگار یکجورایی کنترلش لیزه.
فکر نکنم بتونم بازی رو تا اخر برم.چون کلا اولین بازی از این سریه که بازی میکنم و نمیتونم با گیم پلیش کنار بیام.
من هنوز مشكلم رو نگرفتم
كل تاپيك ها رو گشتم ، نه پچي و نه فايلي بود
سلام
مشکل شما کم بودن یک سری فایله !
توی همین تاپیک اون فایل رو سرچ کنید هست .
با شوا هم در صورتی میتونید بازی رو برید که بازی رو یکبار تموم کنید .
و البته بعضی از اسلحه ها فقط برای شوا مانند تیرکمان و بعضی ها فقط برای کریس مانند مسلسل چرخشیه هست ! چه اسمی گذاشتم واسش![]()
یه باگ باحال تو بازی هست
بازی که save میشه اگه قبلش یک تیر یا علف یا هر چیز دیگه برداشته باشید و بمیرید باز دوباره اونجا برید علاوه بر اینکه تیر یا علف یا هر چیز دیگه که قبلا برداشته اید داخل کوله پشتیتون هست دوباره میتونید اون رو بردارید.
من یه تفنگ رو 500 بار برداشتم و فروختم 200000 پول گرفتم و کلی چیز خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)