تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 273 از 1174 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،
    پس از اعلام علاقه شوستر به اسین ،مسئولان رئال آماده هستند تا پیشنهاد رسمی خود را به چلسی ارائه دهند.
    شوستر اعلام کرد که این هافبک غنایی هم مثل ده روسی و پولسن از گزینه های او برای جانشینی دیارا است.
    رئال مادرید ممکن است مبلغ بالایی پیشنهاد کند ولی چلسی هم بازیکنی که با ۳۶ میلیون یورو خریداری کرده است به این راحتی از دست نمی دهد.
    به گزارش آس ،آبراموویچ حاضر است با قیمتی مناسب اسین را بفروشد.
    میاتوویچ به علاوه این کار دلیل دیگری برای رفتن به لندن داشت.آن هم جذب دروگبا.دروگبا امسال به احتمال زیاد چلسی را ترک می کند .شوستر هم که از آینده نیستلروی نا مطمئن است می خواهد مهاجم گلزن دیگری به تمیش اضافه کند.و به نظر این مهاجم دروگباست.

عجب شانسی داریم ما.........مردیم از دست این دیارا داشتیم راحت می شدیم....حالا نوبت اسین.........!!!!!!!!!!

شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟

اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اسین اقعا بازیکن عالیی هست ...
    دفاعش خیلی عالیهه بعد حملش هم خوبه ... استامینا داره مث سگ ....
    اگیلیتی هم داره ... سرعتش هم خوبه .. ازاین بهتر فکر نمی کنم هافبک دفاعی باشه ...
    اگه دی شب رو دیده باشه توی دفاع راست بازی می کرد ....
    این رو به من گفتی یا به شوستر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟

اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟
    دوست عزیز شما مثل اینکه از اوضاع ما بی خبری..........من اینجا از طرف گاگو صحبت می کنم......
    ولی دیارا هم دیگه اینقدر بدبخت نیست....!!!!!!!
    من در کل فکر می کنم که اگر به گاگو فرصت بدن و کمی تجربه کسب کنه بهترین بازیکن تویه پست خودش میشه......نمونش بازی با بیلبائو......این رو هم بعنوان یه هوادار نمی گم.....با توجه به بازیش میگم.....

در ضمن end عزیز......من فکر می کنم که این آمار متعلق به امسال...منظورم اینه که آمار فقط با توجه به رشد درامد امسال نسبت به ساله قبلشونه........چون حتی رسانه ها هم اعلام کردند........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه مطبوعاتی فابیو کاناوارو که مهمترین نکاتش رو بنده برای شما ترجمه کردم........

این یک لیگ آسان نبود........

فابیو کاناوارو مدافع همیشه خندان رئال از اینکه قهرمانی را باید روز یکشنبه و یک هفته دیرتر جشن بگیرند ناراحت است.وی همچنین از بازگشت به رئال پس از یک هفته دوری بعلت محرومیت خوشحال است...

آیا با زامبروتا در مورد وضعیت بارسلونا صحبت کرده اید؟
    خیر..اما میتونم حدس بزنم که بعد از حذف از لیگ قهرمانان ناراحت است.این چیز ها اتفاق می افتد.

آیا درباره بازی در پامبلونا با هم صحبت می کنید؟
    مهم بازی است.ما سه امتیاز را می خواهیم.تیم در وضعیت خوبی از نظر بدنی و روانی قرار دارد.ما خوب کار می کنیم.

آیا دوست داشتید که جای لیورپول و یا چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشید؟
    بله.طبیعتا.ما بازیکن فوتبال هستیم.ما قدری نسبت به این تیم حسادت می کنیم.ما برای این در این مرحله حضور نداریم که قبلا حذف شدیم.ما در مقابل رم در وضعیت جالبی نبودیم.

آیا می خواهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
    مهم این است که قهرمان شویم.چیزی که مشابه آن برای من در ایتالیا اتفاق افتاده است.مسئله مهم برای رئال مادرید این است که تیم در پایان فصل قهرمان است.

ایا فکر می کردید که امسال لیگ آسان باشد؟
    همه میگویند که اسان بوده اما نبود.ما یک نیم فصل موفق داشتیم.ما پیروزیهای خوبی در نیوکمپ و مستایا و ویسنته کالدرون داشتیم.همچنین ما قدری می ترسیدیم زمانیکه بارسلونا و ویارئال به ما نزدیک شدند.این یک لیگ آسان نبود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    میبینم در این دو روزی که ما نبودیم کولاک کردین نه خوشم اومد ایول باریکلا خیلی کارتون درسته بابا هم بحث کارشناسی هست و هم خبرای نو نو و ....خیلی عالیه من که دیگه روم نمیشه بدون خبر بیام اینجا.....
    اما اما یک صحبتی دارم درباره اسین:
    اسین بازیکن خوبی هست بن نظر من و واقعآ میشه اینو گفت که ممکنه جای ماکلله رو برای ما پر کنه ولی بودجه ما در کل 80 میلیون هست برای خرید و اگه قرار باشه که 35 تا به این و 35 تا به ابراهیموییچ بدیم پس دروگبا و هنتلار و دیگو و اخرو چی میشه گرچه ممکنه بعضی از اینها شایعه باشه ولی خدایشش باید ما دیگو رو بگیریم دید وقتی که مثلآ روبن و روبینهو و گوتی نباشن وسط زمین ما کیو داریم که بازی سازی کنه در کل باید ما دیگو و یا مث دیگو رو به خدمت بگیریم....

صحبتی درباره نیستلروی:
    باید بگم که گرچه ممکنه البت که ممکنه ابراهیموویچ بازیکن خوبی باشه ولی من حاضر نیستم که یه موی نیستلروی رو با اون عوض کنم این نیستلروی بازیکنی نیست که الکی شوت بزنه ویا اینکه فقط سرعت بگیره تا همه رو جا بزاره و اخر شاید گل شه این از تک فرصت ها نهایت استفاده رو میبره واس اینه که میگم اون همانطور که سال قبل خیلی ها میگفتند و حتی تو اخبار ورزشی هم اعلام شد بعنوان بهترین مهاجم شناخته شد واقعآ کجا دیدی که یه بازیکن تو یه تیم جدید در اولین فصلش با وجود اینکه با جو اون لیگ جدید نا اشنا باشه بتونه 25 گل رو بزنه ها؟؟؟؟
    باز هم میگم نیستلروی بهترینه....................

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مهاجم ملی پوش والنسیا (دیوید ویا) امیدوار است در این تابستان رئال مادرید به او پیشنهاد دهد.
    مارکا امروز صبح در خبری جنجالی اعلام کرد پیشنهاد تاتنهام برای جذب این بازیکن رد شد ولی به هر حال او امسال مستایا را ترک می کند تا شاید مشکلات مالی والنسیا کمتر شود.
    روزنامه مارکا بر خلاف خبر های دیگر روزنامه ها اعلام کرد ویا دوست ندارد به راموس در تاتنهام بپیوندد.
    امسال شوستر به دنبال یک مهاجم تراز اول می گردد و فعلا هانتلار اولین گزینه اوست و وجود ویا هم او را از خرید این هلندی منصرف نمی کند.
    ولی والنسیایی ها هم برای خود قوانینی دارند و دوست ندارند یک بازیکن از مستایا به برنابئو برود.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ميگم اين احمد نمياد نمياد وقتيم مياد انگار كلش به ديوار خورده هي از اين و از اون ميگه :دي

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

به نظر من ما الان مشكلي نداريم بزرگترين عيبمون اينه كه به جز گوتي يه بازيساز خوب نداريم
    ما مهاجم ميخوايم چيكار
    نيستلروي رو كه همه دنيا حتي آدم فضاييا دنبالشن چون بهترين گلزنه
    رائولم كه بهتره راجب حرفي نزنم كه حرف نداره
    اما خداييش هافبك هاي خوبي نداريم
    اگه كسي مثل كاكا - پيرلو - ديگو - كريس رونالدو يا حتي آلكساندر هلب بيان خوب ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

برای مهاجم بیشتر برای سنشون هست .....
    و دیدید که مصدوم شد حتی یه جانشین خوب براش نداشتیم ....
    و در مورد هافبک راست می گی ....
    هلب هم خوبه .....

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •