تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 291 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجب سه بازی سختی داره بایرن . لورکوزن-هافنهایم - اشتوتگارت
    اگه یکه سه تا بازی آخر وولفسبورگ و هرتا رو میذاشت خوب بود !!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گومز يكي از سريع ترين گلهاي اروپا رو زد ودر دقيقه 31 بازي دروازه ولفسبورگ رو باز كرد. كلا گومز اين روزها يكي از اماده ترين مهاجم هاي اروپاست. الانم با 23 گل زده در كنار گرافيت از ولفسبورگ در جدول گلزنان اوله.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجب سریالی شده این " وردربرمن - هامبورگ " !!
    دوهفته پیش تو نیمه نهایی جام حذفی تو زمین هامبورگ برمن با پنالتی رفت فینال . تو نیمه نهایی جام یوفا هم که دوتا بازی کردن .
    فردا هم دوباره تو بوندسلیگا بازی دارن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من دوست دارم ولفسبورگ,بایرن و هامبورگ به ترتیب 3 تیم برتر جدول در پایان فصل باشن.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آخ جون اين ولفسبورگ هم كه باخت!
    چقدر پيچيده شد اوضاع!!!
    ميگم الان اوضاع جدول چطوريه؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آخ جون اين ولفسبورگ هم كه باخت!
    چقدر پيچيده شد اوضاع!!!
    ميگم الان اوضاع جدول چطوريه؟
    الان فک کنم 5 تا تیم شانس قهرمانی دارن بایرن و ولفسبورگ 60 امتیازی . هرتا 59 و اشتوتگارت 58 امتیاز !!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض فان گال به بایرن نزدیک شد

مسئولان بایرن قصد دارند لوئیس فان گال را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کنند...

سایت گل : رسانه های هلندی از توافق مسئولان بایرن مونیخ برای جذب لوئیس فان گال سرمربی آلمار خبر می دهند.به نوشته روزنامه هلندی Algemeen Dagblad لوئیس فان گال در آستانه به دست گرفتن هدایت بایرن مونیخ قرار دارد.
    گفته می شود توافقات کلی بین طرفین حاصل شده و در چند روز آینده فان گال رسما به عنوان سرمربی جدید باشگاه آلمانی معرفی خواهد شد.این روزنامه در ادامه می نویسد آندریس جونکر مدیر فنی باشگاه ویلم تیلبورگ هلند به عنوان دستیار فان گال در بایرن مشغول به کار خواهد شد.این در حالی است که درک شرینگا رئیس آلکمار اخیرا اعلام کرده فان گال مردی است که به قراردادش متعهد است.او تا سال 2010 با آلکمار قرارداد دارد.

شرینگا همچنین هر گونه مذاکره بایرن را با باشگاه بر سر انتقال فان گال تکذیب کرد.روزنامه Algemeen Dagblad همچنین نوشت بایرن به آلکمار مبلغی را به عنوان غرامت پرداخت خواهد کرد.استین شارز کاپیتان آلکمار نیز به همراه فان گال به آلینس آره نا می پیوندد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من ازین 3تا بازی 7امتیاز بگییریم قهرمانیم
    فصل بعد باید یه خونه تکونی داشته باشیم بریم برای قهرمانی اروپا
    من که از لیگ آلمان خسته شدم دیگه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گلهای گومس برای شکست ولفسبورگ

ولفسبورگ صدر نشین بوندسلیگا امروز با 4 گل مغلوب اشتوتگارت شد تا رقابت برای قهرمانی در بوندسلیگا بسیار نزدیک شود...

سایت گل : امروز در ادامه رقابت های بوندسلیگا اشتوتگارت با نتیجه چهار بر یک ولفسبورگ صدر نشین رقابت ها را مغلوب کرد.ماریو گومس مهاجم ملی پوش اشتوتگارت ستاره این بازی بود و هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند.
    زکو در دقیقه 36 تنها گل این بازی را برای ولفسبورگ به ثمر رساند.با توجه به پیروزی بایرن و هرتا برلین مقابل حریفانشان رقابت برای قهرمانی در بوندسلیگا اکنون بسیار نزدیک دنبال می شود.ولفسبورگ با وجود این شکست به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به بایرن با 60 امتیاز همچنان در صدر قرار گرفت در حالی که هرتا با 59 و اشتوتگارت با 58 در رده های سوم و چهرم قرار گرفتند.
    گفتنی است هامبورگ 55 امتیازی فردا در ادامه رقابت های این هفته به مصاف وردربرمن می رود که در صورت پیروزی 58 امتیازی شده و تراکم تیم های بالای جدول را زیاد می کند.

================================================== =======

ولفسبورگ به دنبال شاف

انتخاب سرمربی فصل بعد ولفسبورگ به یکی از دغدغه های مسئولان این تیم تبدیل شده است...

سایت گل : با توجه به رفتن فیلیکس ماگات از ولفسبورگ در پایان فصل مسئولان این تیم قصد دارند توماس شاف سرمربی فعلی وردربرمن را به عنوان جانشین ماگات جذب کنند.شاف 48 ساله دهمین سال حضورش در برمن را جشن می گیرد اما با وجود موفقیت ها فراوان به همراه این تیم ، در این فصل نتوانسته انتظارات را بر آورده کند و با توجه به جایگاه برمن در این فصل این تیم نمی تواند در رقابت های اروپایی فصل بعد حضور داشته باشد.
    این در حالی است که آنها در فینال جام یوفا و جام حذفی آلمان قرار دارند.شاف از سال 1972 تا به حال به عنوان بازیکن و مربی در برمن حضور دارد و تا سال 2010 هم با این باشگاه قرارداد دارد.بزرگترین موفقیت او در برمن قهرمانی در جام حذفی آلمان در فصل 04-2003 بوده است.
    او همچنین چندین سال متوالی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته است.به نظر می رسد سابقه طولانی حضور شاف در برمن یکی از موانع اصلی مسئولان ولفسبورگ برای جذب او می باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پودولسكى در گفت و گو با بيلد

مى توانم به جرأت بگويم كه بهترين روزهاى زندگى ام را در كلن تجربه كرده ام

لوكاس پودولسكى مهاجم جوان بايرن مونيخ در جام جهانى ۲۰۰۶ به عنوان پديده فوتبال ژرمن ها به دنياى فوتبال معرفى شد. پس از درخشش اين مهاجم، همگان منتظر ظهور يك مهاجم بى نظير ديگر در فوتبال آلمان بودند. عملكرد خوب پولدى در تيم ملى كشورش باعث شد تا درهاى پرافتخارترين تيم باشگاهى آلمان به روى او باز شود. پس از حضور اين مهاجم جوان در بايرن، او عنوان كرد كه قصد دارد با پيراهن پرافتخارترين تيم باشگاهى آلمان به تمام خواسته هاى خود در فوتبال حرفه اى دست يابد. كسب توپ طلايى اروپا نيز يكى از آرزوهاى پولدى بود! حالا و پس از گذشت ۳ سال، پولدى روزهاى پايانى حضورش در بايرن را پشت سر مى گذارد. او در اين مدت نتوانست به هيچ يك از خواسته هاى خود برسد. پودولسكى در مونيخ هيچ نشانى از آن پديده جوان در جام جهانى نداشت. حالا او روزهاى بسيار سختى را پشت سر مى گذارد. پولدى علاوه بر نيمكت نشينى در بايرن، پيراهن تيم ملى آلمان را نيز از دست داده است. او در گفت و گو با روزنامه بيلد در خصوص دلايل ناكامى هايش در بايرن و همچنين آينده خود صحبت كرده است. در ادامه شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم.

• به پايان رقابت هاى پوندس ليگا در فصل جارى نزديك مى شويم. شما در پايان فصل بايد مونيخ را به مقصد كلن ترك كنيد. تا چه حد اميدواريد خداحافظى شما با قهرمانى همراه باشد؟
    - تا زمانى كه يكى از مدعيان هستيم، مطمئناً براى كسب عنوان قهرمانى مبارزه خواهيم كرد. بايرن در فوتبال آلمان، هميشه بايرن بوده و هست. من شخصاً به قهرمانى بايرن در رقابت هاى اين فصل اميدواريم.

• از اينكه مونيخ را ترك مى كنيد، ناراحت نيستيد؟
    - خير، من با تيم كلن به فوتبال اروپا معرفى شدم. در اين تيم نه چندان مطرح آلمانى، روزهاى فوق العاده خوبى داشته ام و مى توانم به جرأت بگويم كه بهترين روزهاى زندگى ام را در كلن تجربه كرده ام. بازگشت به اين تيم، به هيچ عنوان برايم ناراحت كننده نيست. شايد اگر از بايرن به تيم ديگرى غير از كلن مى رفتم، كلى احساس ناراحتى مى كردم اما درحال حاضر به هيچ عنوان اين طور نيست.

• فكر نمى كنيد، بازگشت به كلن، برايتان يك شكست محسوب مى شود؟

- خير، من به كلن برنمى گردم كه تا پايان حضورم در فوتبال حرفه اى در آن جا بمانم. متأسفانه در مونيخ شروع بسيار بدى داشتم و اين مسأله باعث شد از نظر روحى و فنى ديگر نتوانم خودم را در اوج ببينم. براى رسيدن به روزهاى اوجم خيلى تلاش كردم اما احساس مى كردم تلاشم بى فايده است. مى توانم بگويم كه به بن بست خورده بودم. براى رهايى از اين بن بست با خيلى ها مشورت كردم. همه مى گفتند كه به يك شروع تازه احتياج دارم و كلن مى توانست اين شروع تازه باشد. من مى خواهم دوباره شروع كنم و ثابت كنم بازهم مى توانم مثل جام جهانى ،۲۰۰۶ يكى از بهترين ها باشم. مى خواهم از صفر شروع كنم.

• به خاطر اتفاقات بازى مقابل ولز، يوآخيم لو، شما را از تيم ملى آلمان كنار گذاشته است. به بازگشت مجدد خود به تيم ملى اميدوار هستيد؟
    - هر فوتباليستى براى پوشيدن پيراهن تيم ملى كشورش تلاش مى كند. من هم دوست دارم دوباره به تيم ملى بازگردم. براى اين بازگشت، بارها و بارها به خاطر آن حركتم عذرخواهى كرده ام و قبول دارم كه اشتباه كرده ام و اين اشتباه غيرقابل بخشش نيست در كلن تمام تلاشم را خواهم كرد تا مجدداً به پيراهن تيم ملى آلمان برسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •