نه فرشاد جون . جیپ کا ام در زمان جنگ و مخصوص رفت و امد در شرایط جنگی ساخته شده بود . اصلا شما شهباز 6 سیلندر رو با کا ام مقایسه نکن .... جیپ کا ام اصلا قیافش به شهباز نمیرسه هر چند اکثر شهباز های ایران از نوع گالانت و کالسکه هستند . جیپ کا ام مخصوص کوه و بیابان و جنگل و همچنین برای تو شهر هم از انواع جیپ های دیگه سر تره به دلیل کم استهلاک بودن و سوخت بسیار کم . و کوه رو در مقایسه با شهباز 6 سیلندر مثل اب خوردن میتوپه میره بالا .!!!!! یعنی میخوره ... کلا برای کوه در گروه جیپ ها ماشین های 4 سیلندر خیلی راحت تر میرن بالا .
خوب دوست ما سهیل عزیز solo زحمتش رو کشید ... ولی این کا امی که گذاشته خوشگل هست ! ولی عمرا بتونه مثل بقیه بره کوه رو بالا به خاطر اون لاستیک های پهن و اضافه وزنی که ماشین بر اثر تجهیزات اضافه به دست اورده .
علی جان . نفهمیدم منظورت از هن چیه . ولی اگه هن هن کردن یا همون ضربه زدن یا به قول قزوینی ها ک.ن زدن !!! که تو اصطلاح ماشین میگن ناک زدن که میشه همون ضربه خودمون . من الان ماشین خودم این وضعیت رو پیدا کرده ... بردم ماشین رو سرویس . انژکتور های من از شانس بد کثیف شده بود و ماشین وقتی در دنده بود و گاز نمیدادی ماشین ناک میزد . ولی گاز میدادی دیگه چون پاشش انژکتور زیاد میشد ناک نمیزد ...
اگه مشکل شما در همین سبکه یعنی ناک زدن ولی در حال حرکت و گاز دادن ماشین ناک میزنه میتونه برق به طور خوب به ماشینت نرسه .. بر اثر قطعی یا نارسایی وایر هات یا به اصطلاحی ماشینت به نوعی برق دزدی داشته باشه یا اینکه اشکال در سیستم سوخت رسانیت داری . یعنی ممکنه صافی بنزینت کثیف شده باشه یا اینکه انژکتور هات کثیف شده باشه یا اگه کاربراتوره دهنه کاربراتت .
اقا جون مادرت شر به پا نکن !!!!