فرق می کنه!
من خودم صنایع نجف آبادم آزمونم 5شنبه بعد از ظهره، و دوستمم همین رشتس ولی آزمونش صبح 5شنبه ست!
فرق می کنه!
من خودم صنایع نجف آبادم آزمونم 5شنبه بعد از ظهره، و دوستمم همین رشتس ولی آزمونش صبح 5شنبه ست!
به امید کلید نهایی نمونید!
Last edited by zed; 03-07-2008 at 10:19.
--
فیزیک اندیشه قطعا از بهترین کتاب های فیزیک کنکوره!
اما در کنار اون کتابای نشر الگو(انرژی اتمی) کولاک میکنه.
--
در مورد دیفرانسیل هم اگه در کنار اندیشه سازان،کتاب خوشخوان رو داشته باشی دیگه غوغا میکنی!
--
به نظر من اگه تمام کتابای آموزش و تست شیمی بهمن بازرگان رو بگیری و مطالعه کنی،100٪ شیمی خیلی برات راحت میشه!
--
Last edited by zed; 03-07-2008 at 10:20.
چرا !
من سال 85 یادمه کلید نهایی رو قرار دادن
86 رو پیگیر نشدم ببینم چی شد!
سلام.من برای یه مدت کوتاه برگشتم...
امروز من هم در آزمون دانشگاه آزاد شرکت کردم.(الف)
یه مراقب وسواسی به تور ما خورده بود...اول سوالای زبان آلمانی رو داد!دو نفر از بچه ها جلوی چشامون ورقشون رو عوض کردند..خیلی آبرو بریه به خدا...
خجالت نمی کشن با این سوالای ضایشون؟!
ادبیات که دو سه تا ارتباط معنایی بیشتر ندادن!سوال دومش هم کپی گزینه 2!!اصلاً سبک سوالاشون با سراسری فرق می کنه...
عربی که مایه خجالت بود! من سال دومی فکر کنم 3 تا نزده داشته باشم!
دین و زندگی هم که کاملاً اوت بود.بد شانسی آوردم خیلی از سوالا از دینی 3 بود
انگلیسیش نسبت به بقیه بهتر بود.ولی اینا دو تا گاف دادن که به قول مهندس بازرگانی به دلیل مسائل امنیتی نمی تونم بگم
ریاضیش رو گند زدم.اصلاً معنی سری واگرا و همگرا چیه؟فیزیک که یه صفحه فقط از آینه عدسی سوال داده بودند! یه
صفحه الکتریسیته! یه صفحه موج! مرسی بودجه بندی!شیمیش هم که مثل همیشه داغون بود و در آفساید.
یه سوال حیاتی:
آموزش جبر و احتمال مال مبتکران[جواد ترکمن] خوفه؟؟
متشکرم.موفق باشید.
ها دانشگاه ازاد همیشه همین طوریه!
عمومیاش به غیر زبان بوق!
فیزیک وشیمیش اسون!
فقط ریاضیش قشنگه!
مخصوصا گسسته هاش!
میای پیش دانشگاهی میفهمی سری همگرا و واگرا یعنی چی!
فعلا عجله نکن!
سلام به همگی
اگه می خواین رتبتونو بدونین به این آدرسی که میگم برین مشاورش خیلی خوبه زود هم جواب میده
ابنه قسمت گفتگو باید بریدا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همگی
اینم از دانشگاه آزاد
فیزیک 5 تا نور داشت.. تازه دقت کنید امسال سوال هاش رو کم کرده بود ولی بودجه بندی رو چه عرض کنم.
فکرکنم 100 زدم
شیمیش هم که داغون تر از اینا
یه سوال هم فکر کنم اشتباه داشت در مورد اون سوالی که می گفت کدوم ثابت تعادل رو تغییر نمی ده
فقط ریاضیش همچینی یکم پیچوند
عمومی ها هم که 35 دقیقه وقت زیادآوردم
واقعا ضایعه با این سوال ها
سلام بر دوستان
پیشنهاد میکنم حالا در مورد دانشگاهها بحث کنیم. اگه آشنایی یا دوستی دارید که در دانشگاه تحصیل میکنه، ازش در مورد دانشگاه بپرسید و نتیجه رو اینجا بزارید. از همه چیز دانشگاه (حتی کیفیت توالتها!) بپرسید.
دوستانی که میتونند یه اطلاعات کلی در مورد سطح دانشگاههای شهر تهران بگذارند.
ممنون
ممنون ...سلام من هم امسال کنکور دادم و همیشه رتبه هام عالی بود ولی امسال ---- شدید آنقدر عجیب بود سوالات که 2 تا کسر معمولی را غلط حل کردم اما من سایت کانونا یه گولی زدم و این آدرس را پیدا کردم یه سری بزنید
احتمالا میخوان بعد از اعلام نتایج آدرسشو لو بدن ...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)