تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 273 از 358 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اینکه کدوممون پیشرفته تریم بنظر من اونا باید از ما پیشرفته تر باشند.
    چون من فکر میکنم که فرایند تکامل در کره زمین خیلی دیر آغاز شده بسبب شرایط.
    و احتمال اینکه این فرایند در جایی دیگه زودتر شروع بشه خیلی زیادتره.
    حتی اگه فقط 500 سال زودتر شروع بشه هم از لحاظ علمی خیلی جلوتر از ما میشن.
    ربطی به این موضوع نداره.
    پیشرفت علمی به موارد خیلی زیادی ربط داره...
    همونطور که میدونید تو این چند میلیون سال پیدایش بشر آنچنان اتفاق خاصی نیوفتاد ولی تو 2-3 قرن یه دفعه همه چیز عوض شد و الانم میبینید که علم داره با سرعت نور(!) به جلو میره.
    پس باید شرایط رو سنجید نه فقط اینکه کجا زودتر حیات شکل گرفته.(وگرنه دایناسور ها میبایست از ما جلوتر میبودن!)

ما باید یه پیغام به اونا بدیم.
    من زیاد امیدوار نیستم ستی به نتیجه برسه و ما اونا رو پیدا کنیم.
    منتظرم اونا ما رو پیدا کنند.....
    ما همینجوریش هم خیلی داریم امواج و سروصدا و ... تولید میکنیم..
    اونا اگه اینکاره باشن(!) باید بتونن این چیزا رو تشخیص بدن.
    اگه دقت کرده باشید پروژه SETI هم فقط واسه این نیست که "پیغامی" رو دریافت کنه، بلکه با فرض اینکه اگر هرجا تمدنی شکل بگیره به ناچار آلودگی هایی تولید میکنه(آلودگی های رادیویی،امواج،سروصدا و ....) داره میگرده دنبال جاهایی که این آلودگی هارو داشته باشه.

الان همین امواجی که تو زمین تولید میشه تا اون طرف منظومه شمسی هم میره...
    بنابراین اگه اونا اینکاره بودن تا الان مارو پیدا کرده بودن
    نمیدونم فیلم تماس(Contact) محصول 1997 رو دیدید یا نه.
    این فیلم برپایه کتابی از فرانک دریک (یکی از بنیانگذاران ستی) ساخته شده و خیلی قشنگ این موضوع رو نشون میده که آلودگی ها تا کجا قابل ردیابی هستند...

قدرت هوشی اونا 100 برابر انسانه!
    احتمالا شما اونا(!) رو ملاقات کردین؟! ازشون تست هوش هم گرفتین دیگه حتما! وگرنه همینجوری رو هوا چطور همچین نتیجه ای گرفتین؟!

لطفا این شخصیت ها رو با ذکر نام یاد کنید ممنون میشم.
    خیلی کمک میکنه به روشن گری هاتون ...

مبلغین اصلی
    کسانی که سالها از این حرف ها میزندد
    [به اشکال مختلف اش رو هم توضیح بدید]
    مثلا همین اریک فون دانیکن، یا همین سیچین یا رائل و .... امثالهم که تعدادشون خیلی زیاده

زمانی خواهیم توانست انها بشناسیم که بتوانیم به سرعت نور برسیم.
    من نمیدونم چرا اکثر دوستان کمر به قتل نسبیت بستن؟!
    بابا این اینشتین بدبخت مگه چه هیزم تری به شما فروخت که به هر دری میزنید که سرعت نور باید شکسته بشه؟!

واقعا خیلی بده.موقعی که اینشتین این نظریه رو مطرح کرد تا یک قرن باهاش مخالفت سرسختانه میشد! همه سعی میکردن ردش کنن، ولی چون پایه ریاضی و تئوری قوی داشت نتونستن...
    الان دیگه خیلی زشته! سال 2011 هنوزم بخواهیم دنبال رد چیزی باشیم که خیلیا از سال 1905 دنبالش بودن!
    آقا جان سرعت نور شکسته نمیشه، والسلام!

خوبه که آدم به یه سری چیزا شک کنه،اصلا همین شک ها باعث پیشرفت علم میشه ولی ما یه چیز هایی داریم به نام "اصل"، یعنی نیاز به اثبات ندارن و 100% درست هستن مثل اصل 1 اقلیدس که میگه از هر دو نقطه در صفحه تنها و تنها یک خط میگذره.
    حالا شما هی بیا بگو : نه! باید بیشتر از یک خط بگذره، هروقت بتونیم بیشتر از یک خط بگذرونیم پیشرفت میکنیم!!.
    خوب بابا جان نمیشه!زور که نیست!

اصل ثابت جهانی نور هم همینطوره!

پ.ن:شرمنده یه کم زیاده از حد جواب دادم! آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم هنوز خیلیا(اکثرا بدون مطالعه) میگن میشه سرعت نور رو شکست!
    خوب اگه میشه بیا بشکن! (بشکن بشکنه....!) . اینم به خاطر ارادتیه که به نسبیت دارم! وگرنه من از چیزی دفاع نمیکنم

2. 4 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ربطی به این موضوع نداره.
    پیشرفت علمی به موارد خیلی زیادی ربط داره...
    همونطور که میدونید تو این چند میلیون سال پیدایش بشر آنچنان اتفاق خاصی نیوفتاد ولی تو 2-3 قرن یه دفعه همه چیز عوض شد و الانم میبینید که علم داره با سرعت نور(!) به جلو میره.
    پس باید شرایط رو سنجید نه فقط اینکه کجا زودتر حیات شکل گرفته.(وگرنه دایناسور ها میبایست از ما جلوتر میبودن!)

ما همینجوریش هم خیلی داریم امواج و سروصدا و ... تولید میکنیم..
    اونا اگه اینکاره باشن(!) باید بتونن این چیزا رو تشخیص بدن.
    اگه دقت کرده باشید پروژه SETI هم فقط واسه این نیست که "پیغامی" رو دریافت کنه، بلکه با فرض اینکه اگر هرجا تمدنی شکل بگیره به ناچار آلودگی هایی تولید میکنه(آلودگی های رادیویی،امواج،سروصدا و ....) داره میگرده دنبال جاهایی که این آلودگی هارو داشته باشه.

الان همین امواجی که تو زمین تولید میشه تا اون طرف منظومه شمسی هم میره...
    بنابراین اگه اونا اینکاره بودن تا الان مارو پیدا کرده بودن
    همین دیگه. پیشرفت 100 سال اخیر علم بشر رو نیگا. به قول شما با سرعت نور شده.
    حالا اگه تمدنی فقط 50 الی 100 سال قبل تر از ما به پیشرفت الان ما دست پیدا کنه ببین چی میشه...
    50 تا 100 سال آینده رو تصور کن چی خواهیم شد.....غیب میشیم و ظاهر میشیم دیگه واللا

در مورد آلودگی رادیویی که تمدن ما تولید میکنه
    من یه مقاله علمی خونده بودم قبلا توش نوشته بود آلودگی رادیویی تمدن بشر با اینکه وسیع ه ولی برد زیادی نداره.
    به خاطر همین من میگم بمب رادیویی منفجر کنیم...
    توجه ها رو به سوی خودمون جلب کنیم...

یعنی من متوههم........

این پروژه دالان اروپا داره روی شکست سرعت نور هم کار میکنه...نمیدونم چجوری میخوان جلوی میل ماده به جرم بینهایت در سرعتهای نزدیک به نور رو کنترل و خنثی کنند.....

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من یه مقاله علمی خونده بودم قبلا توش نوشته بود آلودگی رادیویی تمدن بشر با اینکه وسیع ه ولی برد زیادی نداره.
    به خاطر همین من میگم بمب رادیویی منفجر کنیم...
    توجه ها رو به سوی خودمون جلب کنیم...
    سلام
    منظور از برد شعاع اثره. از زمانی که فرستنده های قدرتمند فعالیت میکنن روی زمین حدود 60 سال میگزره. یعنی تمدنی در این شعاع فاصله میتونه امواج رادیویی ما رو رصد کنه ( و قطعا متوجه میشه که این امواج طبیعی نیستن)
    انفجار به هر شکلی باشه باز هم پرتو هاش با سرعت نور حرکت میکنن.
    در نهایت هر ارتباطی در بهترین شرایط محدود هست به سرعت نور.

5. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مطمئنا فرا زمینی ها وجود دارند اما زمانی خواهیم توانست انها بشناسیم که بتوانیم به سرعت نور برسیم.
    یعنی زمانی که ما از لحاف پیشرفت به اون مرحله برسیم که بتوانیم وسایلی بسازیم که با سرعت نور بتوانند حرکت کنند ما به اکتشافات جالبی در فضا خواهیم رسید.
    من نمیدونم چرا اکثر دوستان کمر به قتل نسبیت بستن؟!
    بابا این اینشتین بدبخت مگه چه هیزم تری به شما فروخت که به هر دری میزنید که سرعت نور باید شکسته بشه؟!

واقعا خیلی بده.موقعی که اینشتین این نظریه رو مطرح کرد تا یک قرن باهاش مخالفت سرسختانه میشد! همه سعی میکردن ردش کنن، ولی چون پایه ریاضی و تئوری قوی داشت نتونستن...
    الان دیگه خیلی زشته! سال 2011 هنوزم بخواهیم دنبال رد چیزی باشیم که خیلیا از سال 1905 دنبالش بودن!
    آقا جان سرعت نور شکسته نمیشه، والسلام!

خوبه که آدم به یه سری چیزا شک کنه،اصلا همین شک ها باعث پیشرفت علم میشه ولی ما یه چیز هایی داریم به نام "اصل"، یعنی نیاز به اثبات ندارن و 100% درست هستن مثل اصل 1 اقلیدس که میگه از هر دو نقطه در صفحه تنها و تنها یک خط میگذره.
    حالا شما هی بیا بگو : نه! باید بیشتر از یک خط بگذره، هروقت بتونیم بیشتر از یک خط بگذرونیم پیشرفت میکنیم!!.
    خوب بابا جان نمیشه!زور که نیست!

اصل ثابت جهانی نور هم همینطوره!

پ.ن:شرمنده یه کم زیاده از حد جواب دادم! آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم هنوز خیلیا(اکثرا بدون مطالعه) میگن میشه سرعت نور رو شکست!
    خوب اگه میشه بیا بشکن! (بشکن بشکنه....!) . اینم به خاطر ارادتیه که به نسبیت دارم! وگرنه من از چیزی دفاع نمیکنم
    شما اومدین یه صفحه مطلب تایپ کردین و بشدت پست منو می کوبید ولی دریغ از یه ذره دقت .
    شما اصلا پست منو خوندید که این مطالب رو اینجا نوشتید؟
    از کجای پست من به این نتیجه رسیدید که باید اصل شکست نور رو شکست؟
    من گفتم که برای رسیدن به نتایجی موفق و اساسی باید سعی کنیم که خودمون رو به سرعت نور نزدیک کنیم.ببین الان به قول دوستمون یه شاتل سرعتی بین 6 تا 8 هزار کیلومتر در ساعت طی میکنه.با این سرعت ما کی خواهیم توانست چیز مهمی رو از اطرافمون کشف کنیم.اما زمانی که بتونیم خودمون رو به این سرعت برسونیم مطمنا به اون درجه از پیشرفت و نهایتا علم رسیده ایم که خیلی از جزییات برملا خواهد شد.ربطی به شکستن اصل انشتین و نیوتون و هر کس دیگه ای نداره این پست.
    خواهشا دوستان هنگام پست دادن توجه کنند.بقولا همیشه 50 درصد جواب تو صورت سوال خواهد بود.

در ضمن اینقدرها هم روی این اصل ها تکیه نکن.شاید روزی به اون نقطه از پیشرفت رسیدیم که متوجه شدیم بعضی از اصل ها قابل شکستن هستن .مطمئن من هستم روزی به سرعتی بالای سرعت نور دست خواهیم پیدا کرد ولی کی ؟معلوم نیست شاید هزار سال دیگه.

من هیچ سازمان اطلاعات و جاسوسی ندارم تا بتونم اسم و آدرس کسی رو در اختیار شما بگذارم، ولی این داستان های به نظر من ساختگی و به عقیده بعضی افشاگرانه از ذهن شخصیت هایی بیرون میاد که سایت ها و انجمن هایی در اینترنت دارند و کتاب ها و مجلاتی منتشر و فیلم های مستند ساختگی درست میکنند.

همین افراد مبلغین اصلی دروغ هایی چون: پایان دنیا (به اشکال گوناگون و در زمان های مختلف) ، حضور تاریخی یوفوها و موجودات بیگانه در کره زمین (برای انتقال دانش به انسان یا کمک در ساخت اهرام و ...) ، رابطه فعلی ناسا و امریکا با بیگانه ها و پنهان کاری در این زمینه ، تهاجم موجودات فضایی در آینده نزدیک ، و و و ...

از نظر من کسانی که در بالا توضیح دادم متوهم و بی سواد بوده و عامل اصلی فریب مردم بی اطلاع یا ساده انگاری که نیاز به روشنگری دارند.

اربابان دنیا و کسانی که دنیا رو کنترل میکنند ققط بخشی از توهمات کسانیست که به شما معرفی کردم.

موفق باشید
    دوست عزیز شما هر بار که توی این تاپیک پست دادید همه رامتوهم و بی سواد خواندید و با این برهان همه موارد رو به نفع خودتون مصادره کرده اید و سعی دارید بدین روش نظر خودتون رو تحمیل کنید.
    همان طور که خودتون گفتید نه توی سازمان ها هستید و نه توی انجمن های ونه جای دیگری .فقط یه انسانی معمولی (معمولی از لحاظ نداشتن پستی در جاهایی که پست در اون جا دارای ارزش هست)مانند بقیه (امثال من)هستید.پس چطور میتونید به این صراحت همه چی رو رد کنید؟
    دنیا مطمئنا اون چیزی که من و شما میبینیم نیست.ایا شما می توانید ثابت کنید تمامی اخباری که در این دنیا وجود دارند همه را به ما انتقال داده اند؟مطمئنا نمی توانید.
    متاسفانه ما اینقدر درگیر زندگی خطی روزمره خودمون شده ایم که خیلی از موارد رو سخت باور می کنیم.
    البته من منکر این نیستیم خیلی از جریانات وجود دارند که سعی در گمراه کردن اذهان دارند.
    -----------------------------------------

اما در مورد Seti و nasa به نظر من نباید امید زیادی به همچین سازمان هایی داشته باشیم چون سیاست و تجارت هم در کنار علم برای این سازمان ها نقش زیادی دارد.
    زمانی ما میتونیم به نتیجه های رضایت بخشی برسیم که سازمان هایی جهانی(به معنای واقعی کلمه)داشته باشیم که صرف نظر از سیاست و بعضا منافع اقتصادی تنها و تنها مشغله فکریشان اکتشاف فضا باشد.
    بی جهت نیست که مقامات بعضی از کشورها(که بیشتر شرقی هستند)هر از چند وقتی به این مورد اعتراضاتی دارند.

----------------------
    در مورد امواج هم در صورتی جواب خواهد داد که تمدنی مانند ما وجود داشته باشد.
    اما ما هیچ اطلاعی(حداقل ما مردم عادی)از وجود و نوع این تمدن ها نداریم.پس خیلی نمی توانیم امیدوار باشیم .به نظر من باید در فکر یافتن روش های دیگه ای باشیم.
    یه مورد دیگه ای هم که میتونه ممکن باشه اینه که شاید تمدن هایی باشند و این امواج را می گیرند ولی بنا به دلایلی ترس دارند .که این ترس میتواند ناشی از خیلی از موارد باشه.
    مطمئن باشید خود سازمان های زمینی هم که با این مقوله ها سر و کار دارند با احتیاط کامل دارن به فعالیت هایشان ادامه می دهند.

در هر صورت این رو داشته باشید که ما الان داریم به خوبی(!؟)زندگی میکنیم و کشورهایی هم که در فضا نقش دارند از کشورهای پیشرفته و به نوعی از اربابان این کشورهای کره زمین هستند(امریکا روسیه چین و...) و هیچ نیازی به موجودات ناشناخته ای از سیارات دیگر نداریم پس چرا بدون جهت و صرفا بخاطر برطرف کردن ههیجانات انسانی قدرت خود را به خطر بیاندازند.این را در نظر داشته باشید ما هیچ اطلاعی از فرازمینی ها نداریم پس ممکنه خیلی از رفتارهایی غیر منتظره ای از خود به نمایش بزارند و قدرت این کشورها رو به خطر بیندازند.
    ------------
    به عنوان اخرین نکته هم وجود علایمی هست که هنوز هم بشر نتونسته برای انها توجیه دقیقی ارائه کند.
    که این عدم پیدا کردن توجیه اذهان رو به وجود رابطه با فرازمینی ها سوق میده.وجود چنین علائمی ان هم صدها یا هزاران سال پیش واقعا عجیب و قابل توجه هست.من به شخصه علم در یه مسیر صعودی نمیبینم درسته که تو این صد سال اخیر بشر خیلی به خود خدمت کرده اما هنوز خیلی از موارد کشف نشده مونده.
    ایا میتوانید برای جمجمه قوم مایا توجیهی بیارید؟اهرام مصر؟
    ایا اینها مواردی از وجود اینکه علم در یه مسیر صعودی نیست ،نیست؟
    ایا میتوان نقش یه تفکر غیر زمینی را انکار کرد؟(خواهشا با دلیل بگید.)

Last edited by yashgin128; 02-06-2011 at 16:53.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

شما اومدین یه صفحه مطلب تایپ کردین و بشدت پست منو می کوبید ولی دریغ از یه ذره دقت .
    شما اصلا پست منو خوندید که این مطالب رو اینجا نوشتید؟
    از کجای پست من به این نتیجه رسیدید که باید اصل شکست نور رو شکست؟
    سوء تفاهم نشه دوست عزیز! من اصلا منظورم شما نبودی. کلی گفتم.
    خیلیا هی این حرفو تکرار میکنن من خطابم به اونا بود...

در ضمن اینقدرها هم روی این اصل ها تکیه نکن.شاید روزی به اون نقطه از پیشرفت رسیدیم که متوجه شدیم بعضی از اصل ها قابل شکستن هستن
    اصل یعنی چیزی که شکسته نمیشه، حالا میخواد 1 قرن طول بکشه میخواد هزار سال طول بکشه یا میخواد از بیگ بنگ تا قیامت(؟!) بگذره. این ویژگیه که باعث میشه یه چیزی "اصل" بشه، وگرنه چیزی بیش از یک "فرضیه" و یا در نهایت یک "نظریه" نخواهد بود.

مطمئن من هستم روزی به سرعتی بالای سرعت نور دست خواهیم پیدا کرد ولی کی ؟معلوم نیست شاید هزار سال دیگه.
    بازم که رفتید سر خونه ی اول!
    بگذریم....

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط enrico128
    دوست عزیز شما هر بار که توی این تاپیک پست دادید همه رامتوهم و بی سواد خواندید و با این برهان همه موارد رو به نفع خودتون مصادره کرده اید و سعی دارید بدین روش نظر خودتون رو تحمیل کنید.
    -----------------------------------------
    اما در مورد Seti و nasa به نظر من نباید امید زیادی به همچین سازمان هایی داشته باشیم چون سیاست و تجارت هم در کنار علم برای این سازمان ها نقش زیادی دارد.
    زمانی ما میتونیم به نتیجه های رضایت بخشی برسیم که سازمان هایی جهانی(به معنای واقعی کلمه)داشته باشیم که صرف نظر از سیاست و بعضا منافع اقتصادی تنها و تنها مشغله فکریشان اکتشاف فضا باشد.
    بی جهت نیست که مقامات بعضی از کشورها(که بیشتر شرقی هستند)هر از چند وقتی به این مورد اعتراضاتی دارند.
    ----------------------
    در مورد امواج هم در صورتی جواب خواهد داد که تمدنی مانند ما وجود داشته باشد.
    اما ما هیچ اطلاعی(حداقل ما مردم عادی)از وجود و نوع این تمدن ها نداریم.پس خیلی نمی توانیم امیدوار باشیم .به نظر من باید در فکر یافتن روش های دیگه ای باشیم.
    یه مورد دیگه ای هم که میتونه ممکن باشه اینه که شاید تمدن هایی باشند و این امواج را می گیرند ولی بنا به دلایلی ترس دارند .که این ترس میتواند ناشی از خیلی از موارد باشه.
    مطمئن باشید خود سازمان های زمینی هم که با این مقوله ها سر و کار دارند با احتیاط کامل دارن به فعالیت هایشان ادامه می دهند.

در هر صورت این رو داشته باشید که ما الان داریم به خوبی(!؟)زندگی میکنیم و کشورهایی هم که در فضا نقش دارند از کشورهای پیشرفته و به نوعی از اربابان این کشورهای کره زمین هستند(امریکا روسیه چین و...) و هیچ نیازی به موجودات ناشناخته ای از سیارات دیگر نداریم پس چرا بدون جهت و صرفا بخاطر برطرف کردن ههیجانات انسانی قدرت خود را به خطر بیاندازند.این را در نظر داشته باشید ما هیچ اطلاعی از فرازمینی ها نداریم پس ممکنه خیلی از رفتارهایی غیر منتظره ای از خود به نمایش بزارند و قدرت این کشورها رو به خطر بیندازند.
    ------------
    به عنوان اخرین نکته هم وجود علایمی هست که هنوز هم بشر نتونسته برای انها توجیه دقیقی ارائه کند.
    که این عدم پیدا کردن توجیه اذهان رو به وجود رابطه با فرازمینی ها سوق میده.وجود چنین علائمی ان هم صدها یا هزاران سال پیش واقعا عجیب و قابل توجه هست.من به شخصه علم در یه مسیر صعودی نمیبینم درسته که تو این صد سال اخیر بشر خیلی به خود خدمت کرده اما هنوز خیلی از موارد کشف نشده مونده.
    ایا میتوانید برای جمجمه قوم مایا توجیهی بیارید؟اهرام مصر؟
    ایا اینها مواردی از وجود اینکه علم در یه مسیر صعودی نیست ،نیست؟
    ایا میتوان نقش یه تفکر غیر زمینی را انکار کرد؟(خواهشا با دلیل بگید.)
    بخش اول پست شما درست نیست و من همه رو نگفتم و از اون مهمتر صحبتم در مورد دوستانی که در این تاپیک پست میدهند نبود.
    امیدوارم دوستان با عقیده مخالف اون بخش از پست های قبلی من رو به خود نسبت ندهند چون موضوع خیلی کلی تر و مربوط به فضای خارج از این انجمن بود.

همان طور که خودتون گفتید نه توی سازمان ها هستید و نه توی انجمن های ونه جای دیگری .فقط یه انسانی معمولی (معمولی از لحاظ نداشتن پستی در جاهایی که پست در اون جا دارای ارزش هست)مانند بقیه (امثال من)هستید.پس چطور میتونید به این صراحت همه چی رو رد کنید؟
    دنیا مطمئنا اون چیزی که من و شما میبینیم نیست.ایا شما می توانید ثابت کنید تمامی اخباری که در این دنیا وجود دارند همه را به ما انتقال داده اند؟مطمئنا نمی توانید.
    متاسفانه شما با برداشت نادرست از اینکه من عضو سازمان جاسوسی نیستم به نتیجه اشتباه جاسوس نبودن = بی اطلاع بودن رسیده و در ادامه هم بحث رو شخصی کردید.
    به هر حال چون مدیران راضی نیستند دیگه در این مورد بحث نمیکنم.

بخش دوم، سوم و چهارم پست شما واقعا تکراریست و در صفحات قبلی همین تاپیک بارها در مورد ستی ، ناسا ، سیاست و صداقت سازمان های علمی ، خوب یا بد بودن تماس با بیگانگان ، علائم هزاران سال پیش ، قوم مایا ، اهرام مصر و کلی موضوع دیگه که ظاهرا از قلم انداختی بحث شده و جواب ها موجود هست.

9. 2 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه شما با برداشت نادرست از اینکه من عضو سازمان جاسوسی نیستم به نتیجه اشتباه جاسوس نبودن = بی اطلاع بودن رسیده و در ادامه هم بحث رو شخصی کردید.
    به هر حال چون مدیران راضی نیستند دیگه در این مورد بحث نمیکنم.

بخش دوم، سوم و چهارم پست شما واقعا تکراریست و در صفحات قبلی همین تاپیک بارها در مورد ستی ، ناسا ، سیاست و صداقت سازمان های علمی ، خوب یا بد بودن تماس با بیگانگان ، علائم هزاران سال پیش ، قوم مایا ، اهرام مصر و کلی موضوع دیگه که ظاهرا از قلم انداختی بحث شده و جواب ها موجود هست.
    نه خیر دوست عزیز .من هیچوقت به شما لقب بی اطلاعی اطلاق نکردم.منظور من چیز دیگه ای بود.
    در ادامه بحث رو هم اصلا شخصی نکردم بلکه چیزی رو نوشتم که به نظر حقیقت اشکار امروز ماست.

11. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جهان روز به روز آزاد تر میشه و مهار اطلاعات سخت تر، شهروندان جامعه جهانی روز بروز نه فقط دسترسی بیشتری به اطلاعات دارند بلکه خودشون در ایجاد اطلاعات سهیم اند. نتیجه اینکه روز به روز ما بیشتر در آنجه که ازین حجم عظیم اطلاعاتی استنباط میکنیم مختاریم.

توهم توطئه هم همیشه بوده معمولا هم حرفها سند ندارند همه چیزو میشه توطئه آمیز بحث کرد مثلا A منجر به B میشه حالا یه عده پیدا میشن میگن:
    A نبوده در اصل C بوده که سبب شده D بیاد و در واقع این B بوده که به ... رفته
    خوب C و D از کجا اومدند وسط؟
    نه دیگه اینا مخفی اند. توسط انجمن فراماسونری فلان و سازمان امنیت بهمان در کنترل شدید هستند. هیچ کی جز عده ای محدودی از توطئه گران و عده ای باهوش ترین افراد روی کره زمین (من جمله خود متوهم) ازشون خبری نداره....پس هیچ مدرک مستندی نیست ولی تو هم بیا با من توهم بزن بریم فضا....

پی نوشت: راجع به احتمال وجود فضائیها، بله احتمالش خیلی خیلی خیلی بالاست. بحث سر اینه که مثل آیا کلاه شالیکاران چینی از روی مدل فضائیش بوده یا نه....مشکل اینجاست. در این بین هم دو مذهب وجود داره: قائلین به توطئه های پنهان توسط گروههای مخفی و کاملا سازمان یافته که جهان رو کنترل میکنند و منکرینش

دلیل اینکه ساده نگفتم قائلین به توطئه های پنهان این بود که باز یه عده میان میگن یعنی در جهان توطئه ای نیست؟ بله هست. بحث سر سازمان های مجهول و کاملا مخفی هستند که جهان رو کنترل کننند و من و شما فقط بازیجه باشیم. در واقع توطئه ها هستند ولی هیچ گروهی نمیتونه 7 میلیارد آدم رو به بازی بیگره...بحث اینه
    سلام
    به نظر من انکار یه موضوع هرچند ساده هم باید از واقف بودن به علمی که اون رو رد کنه، سرچشمه بگیره!
    شما در اکثر پست هاتون با قاطعیت هرگونه توطئه ای رو رد کردید تا جایی که یادم میاد.
    آیا عدم واکنش به موضوعی که اون رو توهم میدونید راه بهتری نیست تا انکار اون؟
    چون این ذهنیت رو در من نوعی شکل میده که شما از چیزی آگاه هستید که ما نمیدونیم!
    و فقط دارید به ما هشدار میدید که : هی رفیق! این یه توهمه! بی خیال!
    فکر نمیکنید عدم موضع گیری در مقابل این مجامع مخفی و امثالهم میتونه تاثیر بهتری در درمان اذهان عمومی داشته باشه؟
    این یه پیشنهاده در کل ...
    ببین دوست عزیزم از یه نکته ی مهم در اون پست غافل موندین: مستند بودن
    اگر فردی بیاد و پای C , D رو وسط بکشه ولی مستند حرف بزنه این نه فقط مشکلی نداره بلکه اون فرد میتونه کاملا قابل احترام و نظرش باید توسط افراد خبره مورد بحث و بررسی قرار بگیره و خلاصه یه بحث علمی حول نظرش شکل بگیره....
    اما در مورد مسائلی که ما میبینیم اینطور نیست. سندی در کار نیست. (امیدوارم سر اینکه به چه مدارکی مستند میگن توافق داشته باشیم) . یه جماعتی صحبت از C و D میکنند ولی مدرکی ارائه نمیدن همه چیز سری و خارج از کنترل ماست. خوب چه اتفاقی میافته؟
    جامعه علمی پاسخی به اینا نمیده. چون یک علم با اسناد و به اصطلاح fact ها کار میکنه یه فرضیه تا تائید بشه بعضا ملیاردها دلار خرج آزمایشاتش میشه. در واقع محور اصلی رنسانس و نظر افرادی مثل فرانسیس بیکن همین بود یعنی بین اون چیزی که مستنده و اون چیزی که مستند نیست یه دیوار بزرگ بکشیم. بعد اسم این ور علم هست ولی اون ور مهملات (میدونم مهمل بار احساسی منفی داره و اینجا منظور اون نیست). حالا این مهملات هر وقت سندیت پیدا کردند => موضوعیت علمی پیدا میکنند بنابراین تا وقتی که متصل به سندی علمی نیستند جزء موضوعات مهمل دسته بندی میشن و به همین خاطر هست که مثلا دانشمندان به این موضوعات ورود نمیکنند (نه دلایلی مثل تعصب و خیره سری و اسارت و ...)
    در واقع شما هیچ جا یه مقاله ی علمی نمیبینید که راجع به پایان دنیا، یا تاریخ وجود فضائیها و... بحث کرده باشه. (مگر در ژورنالهای جامعه شناسی یا روانشناسی !)
    این واقعا یکی از شاخصهای من هست. من خیلی به فیلم ها توجه ندارم، من هم مثل شما فردی هستم با ندانسته های بسیار اما سعی میکنم شاخصهائی رو پیدا کنم که بهم کمک کنه:
    جامعه ی علمی آنتنهای حساسیت من هستند وقتی میبینم که این موضوعات به حدی هستند که gigable خوانده میشه (یعنی مورد ریشخند یا خنده دار) خوب این تاثیر زیادی داره....

نکته ی مهم: جامعه ی علمی امروز با جامعه علمی گذشته به خصوص قرون وسطی خیلی فرق داره دوستان امروز دیگه واکنشهائی مثل اونچه که به گالیله نشون داده شد وجود نداره برای اینکه امروز دیگه کلیسا (نماینده مهمل) در قدرت نیست و واسه خودش اون طرف دیوار داره جولان میده.....مثلا چیزی که در مورد انشتین و تئوری نسبیتش گفتن که یه قرن طول کشید که باور کنند اینطور نیست. بلکه تقریبا ظرف کمتر از یکسال پذیرفته شد. (توجه کنید که مقاله ی علمی الکی چاپ نمیشه توسط چندین داور، داوری میشه و بعد چاپ میشه و انشتین هم همین کار رو کرد!) توسط کی پذیرفته شد؟ توسط دانشمندان همکارش ولی بله هنوز هم خیلی از مردم درک درستی ازین قضیه ندارند ولی هیچیک ازینا جامعه علمی نیستند تا همین حالا هم خیلی ها هستند میگن زمین تخته (چون با انجیل منافات داره میگن این تصاویر همش کار دولتمرداست...فکر کنم قبلا توی تاپیک بحث شده).
    امروز وقتی دانشمندی بگه در این شرایط تونستیم سرعت نور بشکنیم (بله سرعت نور شکسته میشه!!!) درجا توسط جامعه علمی قبول میشه چون بر اساس مستندات علمی هست. آزمایش شده.
    چون به بحث شکستن سرعت نور اشاره کردم اینجا باید توضیح بدم این مسئله به کمک خمش های فضا-زمانی هست یه جور حقه به کمک گرانش و در واقع خللی در تئوری نسبیت ایجاد نمیکنه (در واقع تائید کلیت نظر جناب Shayan Arya که به این مسئله که سرعت نور شکسته میشه اعتراض کرده بودند) چون بحث طولانی میشه و خارج از بحث تاپیک اگه دوست داشتین میتونین گوگل کنید.

================================================== =====

در مورد بسیاری از توطئه ها هم یک حلقه ی گمشده ی اساسی دیگه وجود داره و اون نقش انسانیت (انسان بودن) آدمهائی هست که درگیرند. معمولا در تئوری های توطئه آمیر آدمهای درگیر مسئله حالتی ربات گونه دارند یا اینکه درست مثل فضائی هائی هستند که با هدفی مشخص و راسخ و خلل ناپذیر در حال تسخیر زمین اند....

نهایتا اینکه جهان ما پر هست از توطئه و من با این مخالفتی ندارم و همونطوری که گفتم مشکل ما با بحث کنترل جهان و بازیجه بودن انسانهائی است که روز به روز قدرتمند تر میشن. فرد فرد انسانهای قرن 21 قدرتی بسیار فراتر از اجداد قرون گذشته شون دارند و هرچقدر این مسئله پررنگ تر میشه تئوری های توطئه (ازون دست که مد نظر بحثمون هست) کمرنگ و کمرنگ تر میشه....

13. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چون به بحث شکستن سرعت نور اشاره کردم اینجا باید توضیح بدم این مسئله به کمک خمش های فضا-زمانی هست یه جور حقه به کمک گرانش و در واقع خللی در تئوری نسبیت ایجاد نمیکنه (در واقع تائید کلیت نظر جناب Shayan Arya که به این مسئله که سرعت نور شکسته میشه اعتراض کرده بودند) چون بحث طولانی میشه و خارج از بحث تاپیک اگه دوست داشتین میتونین گوگل کنید.

یه ذره در این مورد توضیح میدید؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اگه منظورتون حقه باشه من کلا دو جور حقه میشناسم: یکی استفاده از آب(که سرعت نور تو آب کمتره!) یکی استفاده از کرمچاله
    اگه منظورتون اینا باشه که اینا شکستن سرعت نور محسوب نمیشه.
    منظور از شکستن سرعت نور اینه که شئ ای بتونه با سرعتی بیش از سرعت نور در خلاء (C) حرکت کنه یعنی : Vm>C

اینکه سرعت نور شکسته نمیشه مثل 2*2=4 هستش، اگه یک میلیارد سال دیگه هم بگذره و بشر پیشرفت کنه بازم نمیتونه این دو دوتا رو چیزی غیر از 4 بکنه!اینم مثل یه اصله! تمام پیشرفت های بشری بر پایه ی همین 2*2=4 بودن شکل گرفته وگرنه اگه چیز دیگه ای بود تا الان به اینجا نرسیده بودیم(حکایت اون دوستی که میگفت قانون سوم نیوتون غلطه! خوب با فرض درستیه اون و بر پایه ی اون بوده که هواپیما رو ساختن و اگه این قانون غلط بود پس هواپیما اصلا نباید حرکت میکرد!)

16. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •