ربطی به این موضوع نداره.اینکه کدوممون پیشرفته تریم بنظر من اونا باید از ما پیشرفته تر باشند.
چون من فکر میکنم که فرایند تکامل در کره زمین خیلی دیر آغاز شده بسبب شرایط.
و احتمال اینکه این فرایند در جایی دیگه زودتر شروع بشه خیلی زیادتره.
حتی اگه فقط 500 سال زودتر شروع بشه هم از لحاظ علمی خیلی جلوتر از ما میشن.
پیشرفت علمی به موارد خیلی زیادی ربط داره...
همونطور که میدونید تو این چند میلیون سال پیدایش بشر آنچنان اتفاق خاصی نیوفتاد ولی تو 2-3 قرن یه دفعه همه چیز عوض شد و الانم میبینید که علم داره با سرعت نور(!) به جلو میره.
پس باید شرایط رو سنجید نه فقط اینکه کجا زودتر حیات شکل گرفته.(وگرنه دایناسور ها میبایست از ما جلوتر میبودن!)
ما همینجوریش هم خیلی داریم امواج و سروصدا و ... تولید میکنیم..ما باید یه پیغام به اونا بدیم.
من زیاد امیدوار نیستم ستی به نتیجه برسه و ما اونا رو پیدا کنیم.
منتظرم اونا ما رو پیدا کنند.....
اونا اگه اینکاره باشن(!) باید بتونن این چیزا رو تشخیص بدن.
اگه دقت کرده باشید پروژه SETI هم فقط واسه این نیست که "پیغامی" رو دریافت کنه، بلکه با فرض اینکه اگر هرجا تمدنی شکل بگیره به ناچار آلودگی هایی تولید میکنه(آلودگی های رادیویی،امواج،سروصدا و ....) داره میگرده دنبال جاهایی که این آلودگی هارو داشته باشه.
الان همین امواجی که تو زمین تولید میشه تا اون طرف منظومه شمسی هم میره...
بنابراین اگه اونا اینکاره بودن تا الان مارو پیدا کرده بودن
نمیدونم فیلم تماس(Contact) محصول 1997 رو دیدید یا نه.
این فیلم برپایه کتابی از فرانک دریک (یکی از بنیانگذاران ستی) ساخته شده و خیلی قشنگ این موضوع رو نشون میده که آلودگی ها تا کجا قابل ردیابی هستند...
احتمالا شما اونا(!) رو ملاقات کردین؟! ازشون تست هوش هم گرفتین دیگه حتما! وگرنه همینجوری رو هوا چطور همچین نتیجه ای گرفتین؟!قدرت هوشی اونا 100 برابر انسانه!
مثلا همین اریک فون دانیکن، یا همین سیچین یا رائل و .... امثالهم که تعدادشون خیلی زیادهلطفا این شخصیت ها رو با ذکر نام یاد کنید ممنون میشم.
خیلی کمک میکنه به روشن گری هاتون ...
مبلغین اصلی
کسانی که سالها از این حرف ها میزندد [به اشکال مختلف اش رو هم توضیح بدید]
من نمیدونم چرا اکثر دوستان کمر به قتل نسبیت بستن؟!زمانی خواهیم توانست انها بشناسیم که بتوانیم به سرعت نور برسیم.
بابا این اینشتین بدبخت مگه چه هیزم تری به شما فروخت که به هر دری میزنید که سرعت نور باید شکسته بشه؟!
واقعا خیلی بده.موقعی که اینشتین این نظریه رو مطرح کرد تا یک قرن باهاش مخالفت سرسختانه میشد! همه سعی میکردن ردش کنن، ولی چون پایه ریاضی و تئوری قوی داشت نتونستن...
الان دیگه خیلی زشته! سال 2011 هنوزم بخواهیم دنبال رد چیزی باشیم که خیلیا از سال 1905 دنبالش بودن!
آقا جان سرعت نور شکسته نمیشه، والسلام!
خوبه که آدم به یه سری چیزا شک کنه،اصلا همین شک ها باعث پیشرفت علم میشه ولی ما یه چیز هایی داریم به نام "اصل"، یعنی نیاز به اثبات ندارن و 100% درست هستن مثل اصل 1 اقلیدس که میگه از هر دو نقطه در صفحه تنها و تنها یک خط میگذره.
حالا شما هی بیا بگو : نه! باید بیشتر از یک خط بگذره، هروقت بتونیم بیشتر از یک خط بگذرونیم پیشرفت میکنیم!!.
خوب بابا جان نمیشه!زور که نیست!
اصل ثابت جهانی نور هم همینطوره!
پ.ن:شرمنده یه کم زیاده از حد جواب دادم! آخه خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم هنوز خیلیا(اکثرا بدون مطالعه) میگن میشه سرعت نور رو شکست!
خوب اگه میشه بیا بشکن! (بشکن بشکنه....!) . اینم به خاطر ارادتیه که به نسبیت دارم! وگرنه من از چیزی دفاع نمیکنم