59 سال تمام
59 سال تمام
59 سال تمام...
اون متن هم که کاملا واضحه دیگه...
معافیت دائم هم هست
نگفتيد؟! براي معافيت دائم كفالت بايد چيكار كرد ؟؟![]()
کار خاصی نباید انجام بدین...
قوانین معافیت کفالت در پست اول همین تاپیک گفته شده... بخونین متوجه میشین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ تا سوال دارم اگه میشه لطف کنید جواب بدید؟
یکی اینکه کجا تو تهران هست که معاینه کامل انجام میدن تا ببینیم معاف میشیم یا نه؟
سوال دوم هم اینه که مراحل معافیت پزشکی به طور کامل چی هست؟
جایه خاصی نیست که بتونی بری آزمایشی تست بدی ببینی معاف میشی یا نه ولی مثلا یه سری از پزشک های بیمارستان بقیه الله تو کمیسیون معافی هستند و میتوانی مشاوره بگیری
برای معافیت میری دفترچه میگیری وقتی پر میکنی میزنی فلان مورد رو داری وقتی پست کنی معرفی میشی یه کمیسیون و بقیه مسائل
آخه قبلا یادمه یه جایی خوندم دکتری بود که کامل معاینه میکرد تا بفهمیم برا معافیت پزشکی میتونیم اقدام کنیم یا نه ولی یادم نیست کجا دیده بودم
از کجا میشه دفترچه گرفت؟ فقط دفترچه رو پست کنم؟ معاینه پزشک، گواهی فراغت از تحصیل،شناسنامه، ... نمیخاد باهاش بفرستم؟
سلام
از زمان پست دفترچه تا اعزام حداقل چقدر طول میکشد؟
آره، معمولا یه سری دکترا هستند که قوانین معافیت پزشکی رو مبدونند، تو میتونی بری یه پزشک معمولی مشکلت رو بگی بعد با معافیت های پزشکی خودت مطابقت بدی، اگه شاملت شد اقدام کنی واسه معافی
دفترچه رو از پلیس +10 میشه گرفت، چرا، یه سری مدارک هست که باید باهاش بفرستی، شما یه دفترچه بخر همه چیز رو نوشته
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
بین 4 تا 6 ماه، اگر هم مشمول زیاد باشه به 8 ماه هم میرسه
خوب من میخام دکتر خودش معاینه کامل انجام بده که اگه چیزی هست که میشه معافی گرفت برا اون اقدام کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)