فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه. شاید من حرفتو بد فهمیدم!
بعد سیم تلفن رو به کجای موبایل می زنی که می خوای بهش یوزر و پسورد بدی؟
این کارو میشه کرد که کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنی بعد با بلوتوث به موبایل اینترنت بدی.
فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه. شاید من حرفتو بد فهمیدم!
بعد سیم تلفن رو به کجای موبایل می زنی که می خوای بهش یوزر و پسورد بدی؟
این کارو میشه کرد که کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنی بعد با بلوتوث به موبایل اینترنت بدی.
شخصا خیلی قبول ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی دنبال برنامه واسه این گوشی بودم و هستم ولی چنین برنامه ای به شخصه ندیدم حتی trial باشه![]()
سلام : ramin2020 ما كوچيك شما هم هستيم . از راهنمايت متشكرم .
حالا يك سوال ,من چند مدت پيش برنامه ي x-ploreرا نصب كرده بودم كه برنامه بسيار مفيدي مي باشد در حين كار با برنامه , دچار يك مشكل شدم . برنامه قطع شد ويك صفحه آبي و پيغام خطا {error} داد بعد از آن هر چي برنامه را unistall مي كنم ودوباره نصب مي كنم باز هم همان صفحه آبي وهمان پيغام مي آيد . چيكار كنم كه بتوانم دوباره برنامه را نصب كنم .در ضمن هر وقت گوشي را ريستارت مكنم اول صفحه نصب همان برنامه مي آيد كه من cancel ميكنم .
برنامه خاصی نمیخواد. ولی باید سرویس دیتا رو فعال کنی؛ به این ترتیب که از طریق دفتر امور مشترکین درخواست بدی و بعد از اینکه فعال شد، با یه کارت اینترنت از طریق گوشی یه اکانت دایل-آپ تعریف کنی و باهاش به اینترنت وصل بشی و گوشی رو با کابل usb وصل کنی به کامپیوتر و بعنوان مودم تعریف کنی. تا اینجای قضیه همه چیز خوبه، ولی به این خوبی و راحتی هم نیست، اولا که هر دوره قبض که برات میاد، علاوه بر هزینه مدت زمان اتصال به ISP (دقیقه ای 47.7 تومن), مبلغ 10000 تومن به عنوان اشتراک سرویس دیتا برات منظور میشه و جالبه بدونی که در بهترین حالت، سرعتت بیشتر 9.6 کیلوبیت یا 1.2 کیلوبایت نخواهد بود. نتیجه اینکه به کل فراموشش کن.
راه بهتر استفاده از GPRS ایرانسل هست که هم سریعتره و احتمالا ارزونتر تموم میشه.
ولی در مجموع همون ارتباط مستقیم به صرفه تره. مضافا به اینکه الان ADSL با سرعت 128 کیلوبیت یا 16 کیلوبایت، در تهران چیزی حدود ماهی 13000 تومن تموم میشه. اگه مجموع هزینه تلفن و کارت رو حساب کنید، خیلی با این رقم فاصله ای نداره..
سلام می دونم سوالم تکراریه پس دعوام نکنین
هنوز واسه p990 کسی برای ویندوز زدن کشف کرده یا نه
ممنون
فکر میکنم شما تها کسی بودید که 80 درصد منظور من رو متوجه شدید
من نمیخام با تلفن منزل کانتکت بشم میخام با شماره خودم همون سیم کارتم به اینترنت وصل بشم و با اکنت دایل اپ این طوری که شماره دایل : 06312222797 و یوزر : mehr215522 پسورد : 124565685 و روی دایل بزنم و کانکت بشم تو تاکسی و هر جای که موبایل انتن بده .
پس معلومه جواب منو نخوندی، و یا شاید هم متوجه نشدی. وقتی سرویس دیتا رو فعال کنی، در اصل موبایل به اینترنت وصل میشه؛ و متصل کردنش به کامپیوتر و استفاده بعنوان مودم، یک امر اختیاری هست. مطمئن باش با سیمکارت همراه اول غیر از این راهی نداری. اون زمانی که من P910 داشتم، 1-2 ماه همینجوری به اینترنت وصل میشدم.
آقایی. خواهش می کنم.
پیغامی رو که میده بگو تا ببینیم چی میگه.
شما می خوای که موبایلت به اینترنت وصل باشه. همون کاری که metapex عزیز گفت کاملا درسته.باید سرویس GPRS رو روی سیم کارت همراه اول فعال کنی که مخابرات پول زیادی بابت این می گیره.ولی همه سیم کارت های ایرانسل GPRS دارن و فعال هست،هزینه کمتری هم می گیرن و راحت می تونی به اینترنت وصل بشی. تازه پنج شنبه و جمعه هم استفاده از اینترنت رایگانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)