سلام دوستان
اگر ممکنه یه توضیحی در مورد بخشنامه جدید فروش سربازی بفرمایید که شرایطش به چه صورته
یا اگر لینکی دارید که کامل توضیح داده باشه ممنون میشم اینجا بذارید
مرسی.
سلام دوستان
اگر ممکنه یه توضیحی در مورد بخشنامه جدید فروش سربازی بفرمایید که شرایطش به چه صورته
یا اگر لینکی دارید که کامل توضیح داده باشه ممنون میشم اینجا بذارید
مرسی.
دوتانی که راهور هستند و ستوان ترجیحا از گرفتن دفترچه خودداری کنند . به دو دلیل :
1- معمولا می گن مثلا امروز باید 50 تا قبض بنویسی . ( ننویسی اذیت می کنن )
2- باید تحمل شنیدن فحش و ناسزای مردمی رو که جریمه می کنی رو داشته باشی . ( بعضی مواقع هم دعوا می شه )
مگه خونه خاله هست كه بگي دفترچه نميخام!!!!به زور ميكنند توي پاچه ات...مگه اختياريه؟
سلام دوست عزيز، شما راهور بودين؟ مگه ميشه قبول نكرد؟ قبول نكني چه كاري بهت محول ميكنن؟
سلام دوستان
من الان تقریا 3 ماهه که خدمتم تموم شده ولی متاسفانه هنوز کارت پایان خدمتم نیومده؟
الان باید چکار کنم؟ از کجا باید پیگیر باشم؟
-------------------------------------------------------------
درخصوص کلانتری و ... باید بگم شما همه را با یه نگاه می بینی . همه دزد یا خفت گیر نیستن . همه جا همه جور آدمی هست هم آدم خوب هم آدم بد . ( یه جا کم یه جا زیاد ) به نظر شما این درسته بگم هر کی تو دارایی کار می کنه اهل رشوه هست و دزده ؟؟؟؟ ( نه )
------------------------------------------------------------
در خصوص راهور باید بگم اگر آدم زرنگ باشه خیلی راحت می تونه از گرفتن دفترچه خودداری کنه . و یا جای بهتری خدمت کنه .
مثلا خود من . اوایل خدمت تو یه کلانتری خدمت می کردم که از هر جهت که شما فکر کنید مزخرف بود اما تونستم تو همون شهر ( بدون پارتی ) جام رو عوض کنم برم یه کلانتری دیگه و تو کلانتری جدید هم بازم با یکم عرضه تونستم مرفوک نشین بشم و کل کادری ها ( به غیر از رئیس و جانشین کلانتری ) از من حساب ببرن .
-----------------------------------------------------------
شما هر جا که باشی چه خدمت و چه جای دیگه ، اگر سیاست داشته باشی و زرنگ می تونی از جایی که جهنم ! ! ( اغراق ) هست دربری و خودت رو نجات بدی .
ترک ها یه جمله معروف دارن که می گن : آدامن گرک چیخاره اولا .
یگان مربوطه ؟
( اگر ناجا هست اول از پلیس +10 پیگیری کن . اگر جواب نگرفتی از نیروی انسانی ستاد که برگه تسویه رو اونجا دادی پیگیری کن )
راهور نبودم . کلانتری بودم . اما چند تا از دوستام راهور بودن و در تهران خدمت می کردن . همه ستوان ( 2 و 3 ) و هیچ کودوم هر برگه نویس نبودن .
سلام عزیزان من در تاریخ 28 دفترچه رو فرستادم تاریخ اعزام زده برج 2 سال دگه ایا درخواست بدم زودتر میشه رفت؟
دوم اینکه برگه سفید کی میاد؟
ا سلام
من سر باز اذربایجان شرقی هستم شهر مرند پادگان تیپ 321 پیاده شهید اشراف
قست جابجایی دارم هرکسی که در خراسان رضوی خدمت میکنه برای جابجایی با بنده حاظر هست با من در تماس باشه
ممنون میشم
---------
دوستانی هم که سر بازی برای جابجایی مد نظر دارن معرفی کنن حتما شیرینیشون هم فراموش نمیشه ... یا اینکه یک سایت براش طراحی میکنیم بصورت رایگان
--------
به دلیل مریضی قلبی پدرم خیلی واجب هست این جابجایی
09375338784
09151833013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانی
تاریخ اعزام " 19/5/93
گروهبان 3
---------------
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)